Battlefield Play4Free

poruka: 946
|
čitano: 201.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: U petak najava novog Battlefielda, Battlefield Play4Free Trailer, Battlefield Play4Free FAQ
15 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

Ma sta mora lol... Kako samo navlace sebi igrace, ccc. Ako valja igrat ce je, iako ja sam je probao i nimalo mi se ne svida.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

BDPK-YA66-86YU-MQBT evo vam jedan dok jos radi

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Battlefield Play4Free
Frentt kaže...

Probajte ovaj key

BDPK-YA66-86YU-MQBT

CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE {#}

Please Dont Care About What I Say
16 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Ma sta mora lol... Kako samo navlace sebi igrace, ccc. Ako valja igrat ce je, iako ja sam je probao i nimalo mi se ne svida.

Žele testirati servere...

WP
16 godina
protjeran
Battlefield Play4Free

Evo dobio key, trenutno se skida {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield Play4Free

Dobio sam keeeeeyyy! nakon 2 tjedna , idem ga skinut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield Play4Free
Jel mi moze neko objasnit kako ovo skinut i di??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CoKsA kaže...
Jel mi moze neko objasnit kako ovo skinut i di??

http://battlefield.play4free.com/en/ naruci key i doc ce ti za jedno 2  tjedna , onda ces ga skinut.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 11:34 (athlon64).
15 godina
Battlefield Play4Free

evo ljudi skinuo sam ga i igrao karakand , ok je , zabavno ali je grafika i kvaliteta fizike škovace , nije toliko lose ali u usporedni s bc2 katastrofa , pa grafa mi stoji na 20% opterecenja dok igram nemoze je ni zagrijat posteno , kvaliteta je jednostavno losa ja sam ocekivao drugi bc2 , u postavkama sam namjestio na hii  kvalitetu grafike i max rezoluciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

Ev i ja sam poslao zahtjev za key...a koliko je za skinut teska(GB)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield Play4Free
Nakon par dana igranja mogu reći da me igra razočarala, ja sam očekovao puno više... Sve je puno bugova uđem u neki server i svaki put mi se freeza igra pa moram čekati 10 sekundi da nastavim. Kako su samo šlampavo napravili pokretanje igre, nemogu pokrenu igru normalno nego moram ići na njihovu stranicu i tamo se prijaviti svaki put. Šlampavo su i napravili i odabir klase oružja opet moraš na njihovu stranicu da napravis klasu... Ne sviđa mi se baš...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Promster kaže...
Nakon par dana igranja mogu reći da me igra razočarala, ja sam očekovao puno više... Sve je puno bugova uđem u neki server i svaki put mi se freeza igra pa moram čekati 10 sekundi da nastavim. Kako su samo šlampavo napravili pokretanje igre, nemogu pokrenu igru normalno nego moram ići na njihovu stranicu i tamo se prijaviti svaki put. Šlampavo su i napravili i odabir klase oružja opet moraš na njihovu stranicu da napravis klasu... Ne sviđa mi se baš...

Ti znas sto znaci Closed Beta????????

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
16 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

isuse bože pa ja ću poludjeti kako pokrenuti igru odem na njihovu stranicu logiram se idem na play now  i ništa 

šta da radim daj pomozite  vidi sliku 

edit :  riješeno 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 16:56 (CANABIS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield Play4Free

Jedan key još za dati, javite se na pm!

ButcherCRO @ Cod2, Cod4, Cod MW2, Battlefield BC2 and COD:BO!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 16:56 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

isuse bože pa ja ću poludjeti kako pokrenuti igru odem na njihovu stranicu logiram se idem na play now  i ništa 

šta da radim daj pomozite  vidi sliku 

HELP!!!!!!!!!!!!

15 godina
0verlord kaže...
Promster kaže...

Da. Na što točno misliš?
17 godina
neaktivan
Promster kaže...
0verlord kaže...
Promster kaže...

Da. Na što točno misliš?

na to da je za očekivati da je igra puna bugova.

Eto meni npr nema freezanja. Pokretanje igre je isto kao i kod ostalih igara tog tipa (iako se meni osobno puno više sviđa quakelive princip) logiranje na stranici i paljenje klijenta.

Što se kreacije vojnika tiče tu se slažem s tobom, to su stvarno mogli ugurati u launcher zajedno sa kupovinom oružja i slično.

Ali imaš pravo na svoje mišljenje naravno, s obzirom da si rekao da ti se ne sviđa svi tvoji argumenti stoje. :)

Ali iritantno je sto nema neki report a cheater gumb XD Tip sa nekakvim auto aimom se popne na zgradu i puca dok ne ostane bez metaka i sve killovi lol. Na kraju meča k/d ratio mu je obično 40/2-5

15 godina
Battlefield Play4Free
Nije li se govorilo da će izaći patch koji će popraviti sva ta freezanja...(ili barem neka)? Ja nisam vidio ni jednog cheatera, hvala bogu. BTW jel svima slika zrnasta, mislim ko da je napravljena od pjeska.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield Play4Free
Jel ima ko key viska??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

Ja mislim da je ovaj neiskoristen, dobio sam barem 15 keyeva na isti mail, LOL. Puno sam ih dao ne znam za ovaj, mislim da nisam. Uostalom probajte:

5XQZ-EUKU-JYCN-J53W

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
PLASMAorLCD kaže...

Ja mislim da je ovaj neiskoristen, dobio sam barem 15 keyeva na isti mail, LOL. Puno sam ih dao ne znam za ovaj, mislim da nisam. Uostalom probajte:

Da ne pretjeruješ malo,pogotovo s tim "na isti mail"?

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

Ne, evo sad sam ih izbrojao, 9 sam ih dobio, i da, na isti mail. Svako malo dodu, lol.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield Play4Free

Znate rijesit ovaj problem?? Ulogiram se i kliknem play now i nista se ne događa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Znate rijesit ovaj problem?? Ulogiram se i kliknem play now i nista se ne događa

kako ništa,jel ti igra instalirana 

16 godina
CANABIS kaže...

kako ništa,jel ti igra instalirana 

Ma snigurno nije instalirao ona dodatak za browser.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
15 godina
neaktivan
Battlefield Play4Free

a mozda nemas .net framework 2.0, 3.0 ili 3.5 isto se meni događalo sa bf heroesom pa sam morao instalirat .net framework 3.5

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield Play4Free
U redu je sve je riješeno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Da kažeš što si napravio? Jer mislim da bi dobro došlo onima kojima bi se to moglo desiti..

Btw. jel ima nešto di se mogu prijavit bug-ovi?

WP
16 godina
Battlefield Play4Free

Ja imam problem. Instalirao sam igru, pokrenese i stane. Pojavi se onaj prozor i ostane samo bijel. Ništa se ne događa.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Znaju li se sistemski zahtjevi?

Operating system: Windows XP or Windows Vista
DirectX 9.0c February 2006 edition
CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.0 GHz
RAM: 512 MB (1Gb on Windows Vista)
Video Card: 64MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
Hard Drive space: 1Gb of space is required to install the game
Internet connection: 256kbit Cable/DSL connection

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 17:24 (nicknino).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: U petak najava novog Battlefielda, Battlefield Play4Free Trailer, Battlefield Play4Free FAQ
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice