Platinum bejb, to se ima! hehe
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1) Blast radious RL je premali, što dovodi do toga da moraš nekoga praktički izravno pogoditi da ga rokneš, ali i toga da možeš nekoga skucati sa 1m i tebi nebu ništa.. Treba dotični povećati, tako da ne moraš nekoga skucat direkt da umre, ali unutar kojih 5m ako skucaš raketom je i suicide..
2) Neka oružja imam dojam da su preprecizna na većim udaljenostima.. To se prije svega odnosi na kratke inžinjerove strojnice, a i shotguni su malo čudni.. Nekad opalim iz očaja i bude kill, ali često tak i poginem.
sto je to RL?
gle ove submachinke i moraju biti precizne, nije da rade neki velik damage. neki pistolji su jaci od nje. tako da mislim da je to uredu.
a shotguni su zakon - upravo zbog takvih stvari. i kad se malo naviknes mozes sa dosta velike udaljensti skinut nekog. i to headshot. pitaj travnoshika kako je sinoc naye80. praksa + malo srece = chuck norris
taman sam se rijesio neosteda kad ono tamo u uglu cuci combat shotgun, ah, sad moram bit dosadan s njom
Kaj nije bilo očito iz opisa da mislim Grenade Launcher.
Submachinke taju bit precizne, ali ne sa pola mape..
Gle ti ovo, i sad ak kupim sako key neću to dobit.
Hoćeš. Sve PC verzije su VIP verzije.
Znaci ak narucim key oni mi moraju poslat i taj key za mape...
Znaci ak narucim key oni mi moraju poslat i taj key za mape...
Ne. Sve dobiješ automatski, ne treba ti drugi key.
Ima netko problema sa perfomansma BC2 nakon patcha ? naime nakon zadnjeg update-a (koji mi je riješio BSOD koji mi se događao)igra prilično drastično trzaka (iako je framerate minimalno 30ak,prosječno 50ak),no čak mi se čini da je riječ o server lag-u,kao kad bi ušli na loš server u MW2 (ako se sijećate te igre).Snižavanje detalja ne pomaže,ista stvar.
Evo izgleda da nisam jedini:
http://forums.electronicarts.co.uk/bc2-pc-feedback/1055999-performance-multiplayer.html
..da i najsmješnije je kad staneš uz zid a ono te vuče u stranu a revni recon te skine s kraja mape u čelenku, ili ideš pogoditi tenk rpg7 a ono tenk zatrza i teleportira se par metara dalje..da se bar tako moglo izbjegavat četnike....e EAaaaDICE ideš mi na živce :)))...al dečki sve je to samo igra. Ako vas igra počne živcirati....opuuuustite se i recimo..berite šparoge..
Ajme već prošlo 2 dana da nisam BC2 igrao, metro 2033 i htc desire me totalno preokupirali Moram se trgnuti i nastaviti dalje peglati, da ne izgubim skill
Edit: evo vam jedan video da vam digne moral
Weeee, kako kul, dobicemo sniper ....
hoće li mi ovaj laptop moći vući bc 2 dok opet ne dobijem sa servisa svoj pc
Toshiba satellite: Intel Core i5 430 m
ddr3-4gb
gforce gt 330m 1g
hoće li mi ovaj laptop moći vući bc 2 dok opet ne dobijem sa servisa svoj pc
Toshiba satellite: Intel Core i5 430 m
ddr3-4gb
gforce gt 330m 1g
Može vući igru na srednjim postavkama, ovdje imašbenchmarke, na dnu su stranice, gledaj srednju kolonu, to je otprilike tvoja konfa.
Hm,odem search servere i niti jednog mi ne nađe :(
Hm,odem search servere i niti jednog mi ne nađe :(
To je i meni bilo. Rioješenje je : pokreni igru preko update launchera ;-) u istoj ti je mapi kao i igra...
lik protrči pokraj mene, ja mu zapucam u leđa, lik se teleportira metar u stranu i ispali gustav u mene
sto je to RL?
gle ove submachinke i moraju biti precizne, nije da rade neki velik damage. neki pistolji su jaci od nje. tako da mislim da je to uredu.
a shotguni su zakon - upravo zbog takvih stvari. i kad se malo naviknes mozes sa dosta velike udaljensti skinut nekog. i to headshot. pitaj travnoshika kako je sinoc naye80. praksa + malo srece = chuck norris
taman sam se rijesio neosteda kad ono tamo u uglu cuci combat shotgun, ah, sad moram bit dosadan s njom
hahahha e jucer sam se tak smijal jedno 10 minuta kolko si srece imao nakon kaj si me ubio mi je pocelo lagat pa sam moro izac evo i video: http://www.xfire.com/video/295b41/
kupio sam igru,kad idem igrat multiplayer kaže mi da su svi serveri puni???sto napraviti=?
kupio sam igru,kad idem igrat multiplayer kaže mi da su svi serveri puni???sto napraviti=?
Otiđi na one koij nisu puni .
Ssrver browser je u qurcu, refreshaj samo par sekundi pa prekini, filtriraj po igračima i ulazi na one sa 29, 30 igrača, ti obično budu puni, oni od 31 se ili u među vremenu napune ili imaju rezervirana mjesta.
Ne mogu svi bit puni, pokreni updater ak nisi i probaj onda.. refresh servers ak treba i trebalo bi bit ok.
dice izdao graphic fan kit
http://badcompanytwo.com/news-tidbits/dice-releases-new-graphics-fan-kit-download-package/
među oružjem sam primjetio da ima neki snajper iz 2 sv. rata - s obzirom da ima još mjesta među weapons slotovima možda je to neki znak
hm, sreca. jok prijatelju
http://badcompanytwo.com/news-tidbits/dice-releases-new-graphics-fan-kit-download-package/
među oružjem sam primjetio da ima neki snajper iz 2 sv. rata - s obzirom da ima još mjesta među weapons slotovima možda je to neki znak
Ne kuzim, za sto ovo sluzi ????
ako ima zainteresiranih,nek mi se pridruze na serveru
Ne kuzim, za sto ovo sluzi ????
Slikice u visokoj rezoluciji..
Da budeš u trendu
Na poslu sam trenutacno, samo sam te htio pohvaliti za jucerasnju partiju (ili prekjucerasnju ;)). Super se igrao, bas je bilo zanimljivo!
Na poslu sam trenutacno, samo sam te htio pohvaliti za jucerasnju partiju (ili prekjucerasnju ;)). Super se igrao, bas je bilo zanimljivo!
hvala,trudim se ;))
evo i sad smo super isto igrali,bilo nas je 6 na 6 ja mislim,na pocetku i bas smo ih rasturili,a samo smo se prek chata malo dogovorili...zamisli onda kaj bi bilo da smo se dogovarali preko ventrila il kaj ja znam
bas bi htio jedan dan da se nadjemo prek ventrila i onda ic halat...npr. rebelsy,ti,ja i jos netko zainteresiran :D
p.s. evo idem sad uplatit dannyu 20-30 kn za server da se vase guzice mogu igrat jos mjesec dana
pozz jucer je bilo pakleno evo dosad moj najveci combat score
o da ovo je bila odlicna partija, steta sto smo izgubili. i meni je ono bio najveci skor ikad (tj koliko sam vas poslao u sluzbeni posjet bogu). a ginuo sam samo zato jer onu drugu etapu igre (a i zadnju) sam samo ja probijao vasu obranu... par puta sam uspio i plantao ali posto sam bio sam nisam dugo trajao... ali isplatilo se.
steta ali smo zato kao squad odlicno funkcionirali (ja, nephilim, kloby i unreal) bez ikakvog dogovaranja, jedni chat je bio moje ispricavanje za timkil- naravno nenamjerni.
da pitam pošto još nisam igro battlefield bad company 2 a sad dok kupim novi komp budem mogao igrati jel moram imati original verziju igrice da mogu igrat multiplayer?