Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.210.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

Platinum bejb, to se ima! hehe

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 10:40 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
NightShadow kaže...

1) Blast radious RL je premali, što dovodi do toga da moraš nekoga praktički izravno pogoditi da ga rokneš, ali i toga da možeš nekoga skucati sa 1m i tebi nebu ništa.. Treba dotični povećati, tako da ne moraš nekoga skucat direkt da umre, ali unutar kojih 5m ako skucaš raketom je i suicide..

2) Neka oružja imam dojam da su preprecizna na većim udaljenostima.. To se prije svega odnosi na kratke inžinjerove strojnice, a i shotguni su malo čudni.. Nekad opalim iz očaja i bude kill, ali često tak i poginem.

sto je to RL?

gle ove submachinke i moraju biti precizne, nije da rade neki velik damage. neki pistolji su jaci od nje. tako da mislim da je to uredu.

a shotguni su zakon - upravo zbog takvih stvari. i kad se malo naviknes mozes sa dosta velike udaljensti skinut nekog. i to headshot. pitaj travnoshika kako je sinoc naye80. praksa + malo srece = chuck norris

taman sam se rijesio neosteda kad ono tamo u uglu cuci combat shotgun, ah, sad moram bit dosadan s njom

Kaj nije bilo očito iz opisa da mislim Grenade Launcher.

Submachinke taju bit precizne, ali ne sa pola mape..

16 godina
maxsisac_cro kaže...

Gle ti ovo, i sad ak kupim sako key neću to dobit.Viče

17 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
maxsisac_cro kaže...

Hoćeš. Sve PC verzije su VIP verzije.

16 godina
dekstroza kaže...
perkoxcar kaže...
maxsisac_cro kaže...

Znaci ak narucim key oni mi moraju poslat i taj key za mape...Smijeh

17 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Znaci ak narucim key oni mi moraju poslat i taj key za mape...Smijeh

Ne. Sve dobiješ automatski, ne treba ti drugi key.

16 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Ima netko problema sa perfomansma BC2 nakon patcha ? naime nakon zadnjeg update-a (koji mi je riješio BSOD koji mi se događao)igra prilično drastično trzaka (iako je framerate minimalno 30ak,prosječno 50ak),no čak mi se čini da je riječ o server lag-u,kao kad bi ušli na loš server u MW2 (ako se sijećate te igre).Snižavanje detalja ne pomaže,ista stvar.

Evo izgleda da nisam jedini:

http://forums.electronicarts.co.uk/bc2-pc-feedback/1055999-performance-multiplayer.html

..da i najsmješnije je kad staneš uz zid a ono te vuče u stranu a revni recon te skine s kraja mape u čelenku, ili ideš pogoditi tenk rpg7 a ono tenk zatrza i teleportira se par metara dalje..da se bar tako moglo izbjegavat četnike....e  EAaaaDICE ideš mi na živce :)))...al dečki sve je to samo igra. Ako vas igra počne živcirati....opuuuustite se i recimo..berite šparoge..

16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ajme već prošlo 2 dana da nisam BC2 igrao, metro 2033 i htc desire me totalno preokupiraliIznenađen Moram se trgnuti i nastaviti dalje peglati, da ne izgubim skillBelji se

Edit: evo vam jedan video da vam digne moralCool

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 13:48 (Stoja).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
dekstroza kaže...
perkoxcar kaže...
maxsisac_cro kaže...

Weeee, kako kul, dobicemo sniper .... 

Danas kada postajem pionir ...
17 godina

hoće li mi ovaj laptop moći vući bc 2 dok opet ne dobijem sa servisa svoj pc

Toshiba satellite: Intel Core i5 430 m

ddr3-4gb

gforce gt 330m 1g

17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

hoće li mi ovaj laptop moći vući bc 2 dok opet ne dobijem sa servisa svoj pc

Toshiba satellite: Intel Core i5 430 m

ddr3-4gb

gforce gt 330m 1g

Može vući igru na srednjim postavkama, ovdje imašbenchmarke, na dnu su stranice, gledaj srednju kolonu, to je otprilike tvoja konfa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 15:21 (jastreb).
16 godina

Hm,odem search servere i niti jednog mi ne nađe :(

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 15:49 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Hm,odem search servere i niti jednog mi ne nađe :(

To je i meni bilo. Rioješenje je : pokreni igru preko update launchera ;-) u istoj ti je mapi kao i igra...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
15 godina
neaktivan

Evo moj najveci score,stim da tek 7 dana igram..

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 16:11 (Y2K2).
16 godina

lik protrči pokraj mene, ja mu zapucam u leđa, lik se teleportira metar u stranu i ispali gustav u mene

1 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

sto je to RL?

gle ove submachinke i moraju biti precizne, nije da rade neki velik damage. neki pistolji su jaci od nje. tako da mislim da je to uredu.

a shotguni su zakon - upravo zbog takvih stvari. i kad se malo naviknes mozes sa dosta velike udaljensti skinut nekog. i to headshot. pitaj travnoshika kako je sinoc naye80. praksa + malo srece = chuck norris

taman sam se rijesio neosteda kad ono tamo u uglu cuci combat shotgun, ah, sad moram bit dosadan s njom

hahahha e jucer sam se tak smijal jedno 10 minuta kolko si srece imao Smijeh nakon kaj si me ubio mi je pocelo lagat pa sam moro izac evo i video: http://www.xfire.com/video/295b41/

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 20:52 (Travn0Shik).
16 godina
neaktivan

kupio sam igru,kad idem igrat multiplayer kaže mi da su svi serveri puni???sto napraviti=?

http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_10501
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joza_d kaže...

kupio sam igru,kad idem igrat multiplayer kaže mi da su svi serveri puni???sto napraviti=?

Otiđi na one koij nisu puni Smijeh.

Ssrver browser je u qurcu, refreshaj samo par sekundi pa prekini, filtriraj po igračima i ulazi na one sa 29, 30 igrača, ti obično budu puni, oni od 31 se ili u među vremenu napune ili imaju rezervirana mjesta.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
16 godina
neaktivan

Ne mogu svi bit puni, pokreni updater ak nisi i probaj onda.. refresh servers ak treba i trebalo bi bit ok.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dice izdao graphic fan kit

http://badcompanytwo.com/news-tidbits/dice-releases-new-graphics-fan-kit-download-package/

među oružjem sam primjetio da ima neki snajper iz 2 sv. rata - s obzirom da ima još mjesta među weapons slotovima možda je to neki znak

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
odjavljen

hm, sreca. jok prijateljuSramim se 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
maxsisac_cro kaže...

http://badcompanytwo.com/news-tidbits/dice-releases-new-graphics-fan-kit-download-package/

među oružjem sam primjetio da ima neki snajper iz 2 sv. rata - s obzirom da ima još mjesta među weapons slotovima možda je to neki znak

Ne kuzim, za sto ovo sluzi ????

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
16 godina

ako ima zainteresiranih,nek mi se pridruze na serveru

16 godina
neaktivan
Dermentor kaže...
maxsisac_cro kaže...

Ne kuzim, za sto ovo sluzi ????

Slikice u visokoj rezoluciji..

Da budeš u trendu NamigivaNamigiva

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

Na poslu sam trenutacno, samo sam te htio pohvaliti za jucerasnju partiju (ili prekjucerasnju ;)). Super se igrao, bas je bilo zanimljivo!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
neaktivan

Evo jedan screenshoot partije sa vss-om, sam san osta iznenaden kako skidam ekipu od 2m pa do neznam koliko je metara kad dobijes 250 marksman headshoot, volim ovaj gun samo je hitbox sjeban...(usao sam negdje na polovini partije)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Co7 kaže...
lollik91 kaže...

Na poslu sam trenutacno, samo sam te htio pohvaliti za jucerasnju partiju (ili prekjucerasnju ;)). Super se igrao, bas je bilo zanimljivo!

hvala,trudim se ;))

evo i sad smo super isto igrali,bilo nas je 6 na 6 ja mislim,na pocetku i bas smo ih rasturili,a samo smo se prek chata malo dogovorili...zamisli onda kaj bi bilo da smo se dogovarali preko ventrila il kaj ja znam Smijeh

bas bi htio jedan dan da se nadjemo prek ventrila i onda ic halat...npr. rebelsy,ti,ja i jos netko zainteresiran :D

p.s. evo idem sad uplatit dannyu 20-30 kn za server da se vase guzice mogu igrat jos mjesec dana Belji seSmijeh

16 godina
neaktivan

pozz jucer je bilo paklenoCool evo dosad moj najveci combat score

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Jebasu123 kaže...

pozz jucer je bilo paklenoCool evo dosad moj najveci combat score

o da ovo je bila odlicna partija, steta sto smo izgubili. i meni je ono bio najveci skor ikad (tj koliko sam vas poslao u sluzbeni posjet bogu). a ginuo sam samo zato jer onu drugu etapu igre (a i zadnju) sam samo ja probijao vasu obranuNeodlučan... par puta sam uspio i plantao ali posto sam bio sam nisam dugo trajao... ali isplatilo se. 

steta ali smo zato kao squad  odlicno funkcionirali (ja, nephilim, kloby i unreal) bez ikakvog dogovaranja, jedni chat je bio moje ispricavanje za timkil- naravno nenamjerni.

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina

da pitam pošto još nisam igro battlefield bad company 2 a sad dok kupim novi komp budem mogao igrati jel moram imati original verziju igrice da mogu igrat multiplayer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice