Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.282
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
zeleni kaže...
NightShadow kaže...

Za dx9 staviš u my documents, settings.ini   DxVersion=dx9

Gledam nešto one značke..

Kako se dobije defensive order??

Ako je zastava tvoja, ili si defender na m-com stanici, uperis u onu crvenu baklavu i pritisces Q dok je ne oznacis, i onda ti vojnik kaze, Squad, reinforce this point ili tako nesto. 

Kad ubijes nekog unutar zone zastave ili mcoma, dobijes bonus poene.

To za bodove znam, duh..

Nego ima neka značka "obtain attacking and def order".

Pa mi nije (bilo) jasno kak to u jednom roundu..

Valjda samo Conquest mod..

16 godina
neaktivan
To dobiješ kad svom squadu narediš da obrani ili napadne to mjesto. Ja imam nekoliko takvih znački. Samo ti svaki put naređuj pa ćeš jednom valjda i pogodit.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

ma ovih dana igrica nenormalno laggira ... nedami se uopce igrati ...

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ma meni ne laggira...mozda 2,3 epic lagga su mi bila u zadnja 2 dana i to je to...

meni noz ubija volju za igranjem...moram pazit da kad sam blizu lika da ne krenem nozem na njega jer ak krenem ja sam nayebo a ne on... Izlanuo se

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Zanimljivo, ne znam u kolikoj grupi igrača da se nađem, na čelu, u sredini, na kraju, uvijek mene metak zakači. :D

haha ima istine.. neki dan na onoj mračnoj snježnoj mapi neko od mojih spota grupicu 3-4 enemija- ja onako  kroz šumu pola km dalje, od oka- aim na jednog, kratki rafal: +50 DrNasty down lol

da mi te bilo čut na ventu Smijeh

HR.SQUAD - Dodging bullets since 1999.
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
naxeem kaže...

To govori da nije kriva mapa, nego pacijenti. :)

Da, mapa trazi timski rad, kompletnog tima. Zato se vidi kad jedna strana owna drugu.

A gdje si ti na bfu, nax? :D Nema te zadnjih dana ni na mapi (ni minimapi, ni velikoj :D)

Ma ne pitaj ništa. Imam svoj lokalni BF. Kasnim s nekim dijelom posla, a na faksu sam preskočio cijeli tjedan pa su mi se planovi poremetili...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina

Izgleda da će ovu igru cheater-i pokvarit, tip me ubija sa pištoljem na 10 kilometara, i to okrene se na sekund i ja padam, headshot. Gledam kako druge koka isto on sam trojicu sa pištoljom... nema šanse. Ovog sve više i više i poruka kako mnogi bivaju kickani sa servera zbog aim bota, šteta svidila mi se igra izgleda da će je cheater-i pokvarit.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ako su kickani, nije problem. :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina

koja je razlika izmedju marksman headshot i "obicnog" headshota?

16 godina
lollik91 kaže...

koja je razlika izmedju marksman headshot i "obicnog" headshota?

Marksman je headshot na daljinu(kad nekoga pogodiš u glavu iz daljine), a obični suprotno.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

Nisi jedini,ima dosta igrača koji prijavljuje male ali kostatne lag-spikeove,praktički neigrivo

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow:
''Marksman je headshot na daljinu(kad nekoga pogodiš u glavu iz daljine), a obični suprotno.''
Obični je suprotno. Kad nekoga ne pogodiš u glavu izblíza?
Hehe
:D
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
QFlash kaže...
rebelsy kaže...

Nisi jedini,ima dosta igrača koji prijavljuje male ali kostatne lag-spikeove,praktički neigrivo

al ono pogodim lika i vidi se leti krv iz njega na sve strane ... on ispuca metke u mene i tek onda padne i pise da sam ga ubio ... i ja padnem ... ono WTF :/

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
16 godina
neaktivan

bok,u petak idem kupit origigi igru,jeli zna tko di je jos ima u splitu osim u algoritmu (350kn)

http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_10501
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
joza_d kaže...

bok,u petak idem kupit origigi igru,jeli zna tko di je jos ima u splitu osim u algoritmu (350kn)

ePlati ti je 190kn, a eNabava (preko koje sam ja kupio) 209 kuna.. Nemoj u te, uzmi si download verziju. Dobiješ key u roku od pola sata, samo im pošalji potvrdu..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan

je*em ti sve i glupi noz!!!!!!!!! Doslo mi je danas da bubnem mis u monitor!!!

Uletim  nekoliko puta i porokam neprijatelje, i ostane jedan i nemam metaka pa se zaletim i automatski povucem noz, i nista, jos jednom i nista i onda se on okrene i ubije me!!!

I tako jedno 3090408208 puta danas!

Je*o ih njihov patch, njihovo lagiranje i njihvova sranja!

Da mogu, ostavio bih noz u vodi za istrune (zahrdja)!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
moderator
Co7 kaže...

Da mogu, ostavio bih noz u vodi za istrune (zahrdja)!

Synthetic blade designed to stay sharp indefinitely; guaranteed not to rust, bend or break.

Propade ti plan :D Ali lažu kad garantiraju da je sarp indefinitely. Očito nije. :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
17 godina
Co7 kaže...

je*em ti sve i glupi noz!!!!!!!!! Doslo mi je danas da bubnem mis u monitor!!!

Uletim  nekoliko puta i porokam neprijatelje, i ostane jedan i nemam metaka pa se zaletim i automatski povucem noz, i nista, jos jednom i nista i onda se on okrene i ubije me!!!

Ako nece s ledja samo ga ubodi sa strane, svaki put kad mi nije uspjelo u ledja stanem s strane i fino ga roknem odmah detektuje. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

http://www.battlefieldbadcompany2.com/moh

moglo bi vas ovo zanimat

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina
naxeem kaže...

Pa ako su kickani, nije problem. :)

Pa nije nakon što mi napravi 0/7 k/d i pokvari uživanciju, tad je već kasno. ^^

16 godina

Pa daj imenuj nekoga. Koji ti je nick u igri?

Kako nikad nema citera kad sam ja na serveru, a i niko drugi se ne žali. Osim danas neki likovi koji u se žalili da je server pun cheatera jer smo ih žešče gazili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Istina danas ste nas zgazili,htjeo sam monitor bacit kroz prozor....

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
16 godina
Y2K2 kaže...

Istina danas ste nas zgazili,htjeo sam monitor bacit kroz prozor....

I to oko 4-5 runda za rednom, ali ono pošteno smo vas zgazili,runde su trajale jako kratko.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 2:04 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

Kad je u nasoj ekipi rasulo bilo,ko da smo kompas izgubil..

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa daj imenuj nekoga. Koji ti je nick u igri?

Kako nikad nema citera kad sam ja na serveru, a i niko drugi se ne žali. Osim danas neki likovi koji u se žalili da je server pun cheatera jer smo ih žešče gazili.

Nisam igrao na BUG-ovom serveru... mislim da se tip zvao exe_** i nekako, nisam točno zapamtio.

16 godina
neaktivan

A gle, ima čudnih situacija..

Sad jesu li to nekad čiteri ili samo atributi oružja, to je teško reći.

Evo par primjera i primjedbi..

1) Blast radious RL je premali, što dovodi do toga da moraš nekoga praktički izravno pogoditi da ga rokneš, ali i toga da možeš nekoga skucati sa 1m i tebi nebu ništa.. Treba dotični povećati, tako da ne moraš nekoga skucat direkt da umre, ali unutar kojih 5m ako skucaš raketom je i suicide..

2) Neka oružja imam dojam da su preprecizna na većim udaljenostima.. To se prije svega odnosi na kratke inžinjerove strojnice, a i shotguni su malo čudni.. Nekad opalim iz očaja i bude kill, ali često tak i poginem.

17 godina
NightShadow kaže...

A gle, ima čudnih situacija..

Ma nebi govorio da je chiter da malo kasnije nije kickan sa servera... nevjerujem da je slučajno. ^^

17 godina

Svi imate dogtagova, ali niko nema dog tag kao ja ;)

Jest mi frajer zivac povukao s nickom, josh me skinuo snajperom. Nisam se smirio dok ga nisam nashao ;)

I onda pricaj da BC2 nije zabavna.

http://bildr.no/view/637381

Danas kada postajem pionir ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 9:29 (zeleni).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
NightShadow kaže...

1) Blast radious RL je premali, što dovodi do toga da moraš nekoga praktički izravno pogoditi da ga rokneš, ali i toga da možeš nekoga skucati sa 1m i tebi nebu ništa.. Treba dotični povećati, tako da ne moraš nekoga skucat direkt da umre, ali unutar kojih 5m ako skucaš raketom je i suicide..

2) Neka oružja imam dojam da su preprecizna na većim udaljenostima.. To se prije svega odnosi na kratke inžinjerove strojnice, a i shotguni su malo čudni.. Nekad opalim iz očaja i bude kill, ali često tak i poginem.

sto je to RL?

gle ove submachinke i moraju biti precizne, nije da rade neki velik damage. neki pistolji su jaci od nje. tako da mislim da je to uredu.

a shotguni su zakon - upravo zbog takvih stvari. i kad se malo naviknes mozes sa dosta velike udaljensti skinut nekog. i to headshot. pitaj travnoshika kako je sinoc naye80. praksa + malo srece = chuck norris

taman sam se rijesio neosteda kad ono tamo u uglu cuci combat shotgun, ah, sad moram bit dosadan s njom

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
moderator

Ja sam dobio gold star sa UAV :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice