- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jos jedno da vam kazem igra se mora igrat na high detaljima
e tek onda je zakon dobiva se sveukpno puuuuno ljepši dojam
Super je singleplayer ali optimizacija je katastrofa!!
U bunkeru imam 30 frejmova a vani 80(lete avione,padaju bombe,ja u džipu...)
Frejmdropovi samo taki (sa 80 na 30).Napredak od bete i nije baš neki ali je gameplay super
meni je igra jeeeedva igriva na low sa konfom iz moj pc. katastrofa.. ak bu takva i originalna ne mislim je kupovat..
Tek na 14 % ovi slovenci su spori ili sam ja spor tek sam poceo haha
Daj bacite koji screenshoot jos dok ne skinem
Aj bok
Tek na 14 % ovi slovenci su spori ili sam ja spor tek sam poceo haha
Daj bacite koji screenshoot jos dok ne skinem
Aj bok
trebalo je bit u pravo vrijeme
ja sam igru imao jos u 7 ujutro
meni je igra jeeeedva igriva na low sa konfom iz moj pc. katastrofa.. ak bu takva i originalna ne mislim je kupovat..
Čudno,meni ide 70fps-a na high-medium 1680x1050
Čudno,meni ide 70fps-a na high-medium 1680x1050
Vjerojatno na nVidiji ide losije nego na ATi-jima.
Citao sam prije xx stranica da se naxeem kaze da ni njemu ne ide bajno igra.Ima GTX 280
Moj bratic ima Phenom II x4 945@3.5 ghz
4 gb ddr3
GTX 295
Niti on ju ne igra kako treba.
Svi vi koji imate problema sa misem i nisanjenjem evo vam fix RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
ja imam problema sa mišem...jel ima negdje drugdje link za download!! Meni neće na Rapidshare =(
Igrao sam SP malo prije, i uopće nije ništa novo ni extra. Viđen klasika, u početku me je ispr*alo ono drmanje ekrana dok padaju bombe, malo su taj efekt jače zapaprili! Uzdam se u MP!
Posaljite mi na pm ko oce fix
Šta pričaš ti?
Ma pogledaj moj PC! A vrtio sam je!
Igrao sam SP malo prije, i uopće nije ništa novo ni extra. Viđen klasika, u početku me je ispr*alo ono drmanje ekrana dok padaju bombe, malo su taj efekt jače zapaprili! Uzdam se u MP!
da klasika sigurno
igra ima poseban gameplay zbog destrukcije i konfiguracije terena barem meni neviđeno a igrao sam puno FPS-ova
btw primjetio sam poprilican broj grafickih bugova mozda je do kartice ali neznam imam osjecaj da je ova igra trebala izaci kasnije
Ja imam problm i s mišem i s tipkiovnicom.
Stisnem tipku za ljevo ide desno sisnem za desno ide desno. Napred nazad ne fukcionira.
Miš mogu kao i kod tipkovnice .
Kontrole su namještene dobro , preko đojstika isto .
eEvo igram sad i ja... Sve je na max. osim AA i AF, oni su na 2x. Ima nekih 30-40 nekad i 50 frameova na skromnoj 1280x1024 rez.
Grafika mi se sviđa, praktički je sve O.K. jedino su drveća lošije napravljena. Trenutno sam zapeo na onoj misij di treba skinut stražara
nožem. Ja ga maznem, a oni dignu uzbunu i misija ide ispočetka... Jel neko prešo to?
eEvo igram sad i ja... Sve je na max. osim AA i AF, oni su na 2x. Ima nekih 30-40 nekad i 50 frameova na skromnoj 1280x1024 rez.
Grafika mi se sviđa, praktički je sve O.K. jedino su drveća lošije napravljena. Trenutno sam zapeo na onoj misij di treba skinut stražara
nožem. Ja ga maznem, a oni dignu uzbunu i misija ide ispočetka... Jel neko prešo to?
da ja sam prešo
u cemu je problem prisuljaj mu se i zakolji ga nozem
onda pucaj iz snajpa kad vudri grom
cijela mudrost
da ja sam prešo
u cemu je problem prisuljaj mu se i zakolji ga nozem
onda pucaj iz snajpa kad vudri grom
cijela mudrost
Evo sad sam to prošao. Stvar je u tome da kako god ja njega tiho ubijem uvijek su podigli uzbunu, i kraj... sad sam ponovo ugasio pa upalio igru i iz
prve ga riješio, neznamu u čemu je bio problem, a sad više ni nema veze.
da klasika sigurno
igra ima poseban gameplay zbog destrukcije i konfiguracije terena barem meni neviđeno a igrao sam puno FPS-ova
Ma mislio sam na temu, a ta destrukcija što je ti navodiš i nije baš nešto toliko neviđeno!
Stisnem tipku za ljevo ide desno sisnem za desno ide desno. Napred nazad ne fukcionira.
ova igra nije balansirana za tipkovnicu i miš kao cod
ova igra nije balansirana za tipkovnicu i miš kao cod
Hahahahaa....
Ljudi pomoć molim vas. Kada upalim igru igra se ne očita nego izbaci alkylog.txt. u kojem piše "Log (NuContext): Setup
Log (NuContext): Setup
Error (NuCore): Unsupported function called from 008349C1: IDXGIFactory_Release"
Igru sam pravilno cracko, 3 puta reinstaliro i ništa (tako isto je bilo i u beti).
Unaprjed hvala.
evo sad kad sam ugasio sve programe (xfire, msn...) sve ide kao po loju. ide cak uz malo trzanje sa 16X QAA i 16X AF sve na High i 1680x1050
evo sad kad sam ugasio sve programe (xfire, msn...) sve ide kao po loju. ide cak uz malo trzanje sa 16X QAA i 16X AF sve na High i 1680x1050
To već ima smisla... pa ja sa clockanom 9800gt vrtio sam betu na high sa nekih 50-70 frama na 1280x1024 onda tebi sa istim procom i boljom grafom i full igrom vrti kako spada
Ja vidim da se svi žale na greške i ne znam više na što pa dečki moji:
KUPITE ORIGINAL I NEĆETE IMATI PROBLEMA
da klasika sigurno
Ma mislio sam na temu, a ta destrukcija što je ti navodiš i nije baš nešto toliko neviđeno!
u fps jest
znam da mislis na red faction guerrilu al to je tps
Pa kupit cemo orginal al zbog multija
Pa kupit cemo orginal al zbog multija
potpis :D
Jedna je stvar ostala neispravljena od bete a to je da na bilo kojoj rezi da igram FPS je isti.
Ne osjecam neku narocitu zelju za nadogradnjem masine jer nekako mi igra izlizano djeluje.
Nema neke privlacnosti u SP-u.
Ista stvar je sa MW2 u SP-u.
Ima par dobrih misija(ona pocetna i ona sa snapjerom u kucici).
Necu ju jos otpisati,odigrat cu do kraja pa donijesti sud o kupnji.
Multiplayer jim je puno bolji od tog SP.
meni sve steka u pm imam na 1280x960 med jadnih 20 fps...