Nek me neko nauci kako se pise u igri?
J - svi vide sve sto napises
k - samo tvoj tim vidi sto si napisao
l - samo tvoj squad vidi sto seres
Lijenost ljudi svakim danom sve više iznenađuje. -.-
za ove koji imaju probleme sa spajanjem sa serverom,ovo bi vam trebalo pomoć
http://support.ea.com/app/account/questions/detail/i_id/41999235/accountType/1
Ajmo ljudi na server!!!
Bolestan sam pa nemam sta radit
Lijenost ljudi svakim danom sve više iznenađuje. -.-
Jebiga i Hvala:P
Idem sad na server ima da napravim masakr snajperom...nickname mi je sheXx to iz CS zivota..a inace sad dere BFBC2 i CS necu ni pipnuti vise..nek ide u muzej R.I.P
Idem sad na server ima da napravim masakr snajperom...nickname mi je sheXx to iz CS zivota..a inace sad dere BFBC2 i CS necu ni pipnuti vise..nek ide u muzej R.I.P
Samo ti sanjaj...
Jucer sam se na serveru igrao sa C4 i autima. Razbio sam 5-6 tenkova u partiji.
Samo ti sanjaj...
Ajoooj brate nemoj me loziti nemoj da nozem pocnem unistavat tenkove xD..ode sad na server. aj i ti ;)
Samo ti sanjaj...
Ajoooj brate nemoj me loziti nemoj da nozem pocnem unistavat tenkove xD..ode sad na server. aj i ti ;)
Ma ja igram samo navecer kad su na serveru pi*ke generali. Popodne moram provesti s knjigom.
valjalo bi otic vidjet el ima iko na serveru XD
u tri pi*ke materine sad budem igro ne moram cjeli bad company reinstalirat a igrica mi kod frenda
Meni se ne zeli spojiti danas na EA server... Ima li itko slicnih problema???
Ni meni isto ništa od spajanja......izgleda da opet neš šteka.......
moze mi netko napisati koja je adresa i port od team speaka?
Rokanje?
bok evo ovako instaliram bad company 2 i trazi me code ja ga napisem i sve ok patcha ga nekih 2 sata i opet me traži da isti code da ga ponovno upišem ja to napravim malo razmišlja i onda opet mi to izbaci i šta da radim.
hvala unaprijed
bok evo ovako instaliram bad company 2 i trazi me code ja ga napisem i sve ok patcha ga nekih 2 sata i opet me traži da isti code da ga ponovno upišem ja to napravim malo razmišlja i onda opet mi to izbaci i šta da radim.
hvala unaprijed
ti si kralj majkemi :D hahaha :D
on topic: provjeri preko ea supporta je li key valjan. uostalom sve će ti oni objasniti kako i šta..
a ja pak updejtam ga po ko zna koi put prvi par puta tražilo me reinstaliram igru i onda mi par puta zaredom usred updejta pukne veze od neta i onda opet sve isponova
Pokret na server
Pokret na server
Nije petak :D
hajmo na server, treba pucati malo
Prazan vam serevr...
Pa nije li on tvoj frend, mislim taj koji je napisao da si cheater? vidio sam vas na bugu, čak mislim da ste u klanu zajedno.
Nije mi jasno zasto je toliko napet taj lvl.50
Cesto se dogodi da imam bolji skor od raznih generala tako da level znaci ali i nemora znaciti toliko puno,na izraelskom serveru me tip lvl. 10-11 neki dan trao preko cijele mape.
Ovim tempom ce mi prije dosadit igra nego cu to dostic
Ali svejedno van toga,lijepo izgleda za vidit
Nije mi jasno zasto je toliko napet taj lvl.50
Cesto se dogodi da imam bolji skor od raznih generala tako da level znaci ali i nemora znaciti toliko puno,na izraelskom serveru me tip lvl. 10-11 neki dan trao preko cijele mape.
Ovim tempom ce mi prije dosadit igra nego cu to dostic
Ali svejedno van toga,lijepo izgleda za vidit
Pa vjerojatno baš zato što ne dolazi previše ljudi do njega.
Pa nije li on tvoj frend, mislim taj koji je napisao da si cheater? vidio sam vas na bugu, čak mislim da ste u klanu zajedno.
Je frend mi je, ali me išao podjebavat.
Klinci na serveru se odma zapalili, kaj lik stvarno cheata i te fore.
I onda je još on na kraju počeo ispitivat di je admin na ovom serveru i dalje kurit. Skoro sam ga zadavio, tj. zadavio bi ga da su me kickali.
Šta je najbolje još sam imao i hrpu smrti, nije mi se dalo pazit pa sam igrao kamikaze style. USAS, CG , zaletim se niz brdo, skinem 2, 3 pa izginem i tako n puta.