1:0
ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
Ima kakav hrvatski klan , aktivan , da igra neke matcheve i primaju igrace ispod 18 , ali vjerne i poslusne ? :)
[NiX]
Evo ti na sad :)
Ajmo netko na server!
Meni je dosad bar Vietnam radio bez problema ali zadnjih dana imam i tamo ogroman ping što do sada nije bio slučaj.
Da, ja samo u BF-u (igram i TF2, CS, CoD4 i HL:DM) imam visok ping (kick-a me cim stigne).
Isti problem imam i ja.....pogotovo doma dok igram na lapu....(na poslu na stolnom kompu ne tolikoćesto)
Prije dok sam igrao cod imao sam ping 26-28 pa sam ja uvijek bio nositelj razgovora nas 4-5 na Skype-u....
Sad sve pogasim na lapu i opet me izbaci par puta u toku većeri,bio spojen kabelom ili wireless-om i to uglavnon na BUG-u
Imam Amis i na speedtestu mi je ping 23....
E sad kak da riješim taj visoki ping u BF2...???
Meni je dosad bar Vietnam radio bez problema ali zadnjih dana imam i tamo ogroman ping što do sada nije bio slučaj.
Da, ja samo u BF-u (igram i TF2, CS, CoD4 i HL:DM) imam visok ping (kick-a me cim stigne).
Isti problem imam i ja.....pogotovo doma dok igram na lapu....(na poslu na stolnom kompu ne tolikoćesto)
Prije dok sam igrao cod imao sam ping 26-28 pa sam ja uvijek bio nositelj razgovora nas 4-5 na Skype-u....
Sad sve pogasim na lapu i opet me izbaci par puta u toku većeri,bio spojen kabelom ili wireless-om i to uglavnon na BUG-u
ako ti je više ljudi spojeno na mrežu probaj ih maknut s neta pa bi ti ping trebo bit manji
e jel zna ko koja je razlika izmedu ati 16x AA i nvidia 32x csaa tak nekaj brijem da pise?? jel se dosta vizualno vidi razlika izmedu tog dvoje? mislim u bad copmanyu..
Misliš da je lag problem, probaj igrat dok ti likovi nestaju pred očima.
Prvo sam mislio da sam lud. Hebo sam majku likovima da od kud su me ubili, a oni stoje drito ispred mene , a ja ih ne vidim.
A onda sam vidio svog teammatea kako mi je nestao pred očima, vidim mu sjenu, ali njega ne. I onda se nakon 10-ak sekundi opet pojavi.
Uhvatio sam ex Co7 kako snajpa
Lazes mucko djubre, lazes ovaj napaceni narod!!!
To nije tvoj ss! Kako znam? Nemas sniper u ruci!
Nabio sam ti ga curi u piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Nabio sam ti ga curi u piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
majmune konju,pa njegova cura nema piiiiiiiiiii.
on ima.
jao jučer sam prvi put zaigrao bfbc2...sada znam što je base rape.ali dobra je igra i stvarno timski treba igrati i pokušavam ali ekipa nebi stala da te pokupi.trebam si nači neku ukipu za preko headseta jer ovako nema smisla.kd mi je 0.50 hehe.ali 3 dogtagsa su pala.
p.s. uletim u hind prvi put,dignem ga nekako...za 3 sekund piše epic fail.
pravi nab!
ako ti je više ljudi spojeno na mrežu probaj ih maknut s neta pa bi ti ping trebo bit manji
Ma nije mi ssd niko spojen..BF2 igram sam tak da nemam nikog na razgovoru.....
Ne znam je li već negdje stavljeno. Ugl. službeni BF3 twitter je otvoren. Zasad nema "tvitova" no možemo ih uskoro očekivati valjda.. Pa eto za sve koji koriste Twitter u ove ili one svrhe nek bace oko svako toliko na taj acc..
K/D ratio mi je 0.99 :D
Još malo pa 1. Čak sam i OK nakon sedamdesetak sati igre.
Vidim da su ipak na Bug-u predobri igraci jer tamo gdje kod nas gubim glavu,na drugim severima skoro redovito budem u prva 3 na tabli.
I uopce mi nije zanimljivo igrati sa no-name igracima,ode citam poruku covjeka u temi i pucam po njemu sat-dva kasnije 
Meni je 1.21, a imam 50tak sati igre. Očito ne igraš recon dovoljno :)
Opet mi se pocelo rusiti usred igre, giram na serveru, ubim 3 lika zaredom, defsa mm.com, i samo me urusi, a oko 210 bodova sam trebao dobiti.
Meni je 1.21, a imam 50tak sati igre. Očito ne igraš recon dovoljno :)
Ma na steamu imam 70 sati, ingame imam 43 sata i nešto sitno. Neznam na koju foru.
Igro sam sa svim klasama da dam sve što se otključati da.
Ajmo na server! 
meni 0.62, naso sam sada jedan dobar server za popraviti, samo mi se igra crasha svakih 5 minuta :((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Moze neko pomoc?
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
jeb*emmu mater danas nikog pogodit...uzas,ebeni lag i hitbox,zamalo sam bacio mis u pod
Nije vam ovo COD da se nabrijavate na k/d...
Da igram samo squad deathmatch imo bi k/d 2.0, al na rushu mi je važnije da pobijedimo i da imam što više bodova nego da imam dobar k/d. Šta vam znači k/d ako ste medic? Da ubijem jednog, oživim 4 , a ja umrem 2 puta. Tri ticketa sam spasio za momčad, a k/d mi je 0.5
Možda je bolje gledat score per minute nego k/d, a onaj skill level ne znam ni šta znači.
Imam score per minute 245 :D
ja sam na serveru ubio 3 zaredo, 2 heada, ali sada su mi ruke mrtve, bole me bicepsi/tricepsi/ramena i jedva ovo tipkam :D
a men dns na bug serveru uopče nije išlo tj ni na jednom serveru mi nije išlo kake sam volje bio