Jedno pitanje/anketa.
| 34 | Igram sa zvukom. |
|---|---|
| 19 | Igram bez zvuka. |
Jedno pitanje/anketa.
| 34 | Igram sa zvukom. |
|---|---|
| 19 | Igram bez zvuka. |
Još jedna anketa.
Imate li upaljen monitor dok igrate?
| 2 | Da. |
|---|---|
| 62 | Ne. |
Da li vam je igra uopce instalirana dok igrate online?
| 2 | Da |
|---|---|
| 61 | Ne |
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Jedno pitanje/anketa.
a zasto bi igrao bez zvuka? 
Jedno pitanje/anketa.
a zasto bi igrao bez zvuka? 
Ja osobno igram bez zvuka jer mi tako igra bolje radi tj, mogu bolje gadat headshotove. i ponekad kad ugasim zvuk mogu neprijatelje vidjet preko cijele mape. cak sam jedamput uspio bacit noz ko u codu..
edit.. jos jedna anketa:
| 9 | seres! |
|---|---|
| 25 | moguce je i meni se dogada! |
Jel može netko od iskusnijih vozača helija dati ovdje SS od kontrola sa gamepadom. Nabavio sam gamepad ali nemam blage kako da složim setup za upravljanje 
Najviše me zanima je li koristite gljive ili kursorske tipke?
Thx!
Jel može netko od iskusnijih vozača helija dati ovdje SS od kontrola sa gamepadom. Nabavio sam gamepad ali nemam blage kako da složim setup za upravljanje 
Thx!
Stani, ti planiras da se prebacis na gamepad u pola igre?
P.S.
Sad sam bio na BUG-u (nije prazan) i vozio uz pomoc gamepad-a.... Nije losa ideja.
Thx!
Stani, ti planiras da se prebacis na gamepad u pola igre?
Ne razumijem tvoje pitanje....
Ni ja
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Thx!
evo...
ja imam neki gamepad od smartboxa,lici na gamepad od playstationa samo je malo veci. i ima brojeve umjesto znakica(di je na ps trokut meni je broj 1,krug=2,x=3 i kocka=4.
jos sam si stavio da mi je trokut promjena kamere i x izlazenje iz vozila(kad zagusti da mogu reagirat pravovremeno)
naravno igram na gljivama
Osim Pirata i ja sam sniepao jučer na serveru 
Budite ready jer i danas dolazim na server pošto nemam ništa za učiti. 
Samo što ke pirat imao 10-1, a ti 1-1.
Samo što ke pirat imao 10-1, a ti 1-1.
Dobro,ajd imao sam 7-1, jedanput sam i ja njega headshotao.
FF bi trebao biti svugdje uključen, tako da njubare i tudumi koji ne paze, brzo izlete s foruma. Sipanje granata i metaka svud uokolo neka ostane za neke druge igre, a u BC2 da FF barem donekle reducira tupsone.
Dany je li moguče da se max ping poveča sa 250 na 300 radi nas koji imamo problema sa pingom
ok
Kakva anketa takvi i odgovori 
ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
Odlična montažica, bjavo bjavo 
Mičite dupe sa servera,hoću i ja malo igrati! 
Meni je dosad bar Vietnam radio bez problema ali zadnjih dana imam i tamo ogroman ping što do sada nije bio slučaj.
Meni je dosad bar Vietnam radio bez problema ali zadnjih dana imam i tamo ogroman ping što do sada nije bio slučaj.
Da, ja samo u BF-u (igram i TF2, CS, CoD4 i HL:DM) imam visok ping (kick-a me cim stigne).
Da, ja samo u BF-u (igram i TF2, CS, CoD4 i HL:DM) imam visok ping (kick-a me cim stigne).
Ma ja osim BF igram fifu pes i netjak udara po cod4 i MW2 i nigdje nemam problema samo na BF.