Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.267.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2

Sto se mene tice moze, nije da sam lud za tima, ali mi je instalirana na laptopu tako da nije frka!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
Co7 kaže...

Sto se mene tice moze, nije da sam lud za tima, ali mi je instalirana na laptopu tako da nije frka!

takodjer...iako mi cura slavi rodjendan u subotu,tak da neznam ocu li bit doma u nedjelju

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Co7 kaže...

takodjer...iako mi cura slavi rodjendan u subotu,tak da neznam ocu li bit doma u nedjelju

Mozes prati podove i vristati prasinu kod nje i u ponedjeljak. Kad tad ces joj se morati suprostaviti!

16 godina
protjeran

Iso miki dobio sad 473 bodova za marksman headshot na Harvest Day - skinuo medica u trku iz američke baze, a on bio malo ispred ruske... još sam pod dojmom, naravno postignuto sa m95 na kojeg sam se prilično naviknuo iako je spor ko puž. Dosad je ovo najviše bodova što sam dobio ovako, nećeš to vidjet u MW2 ili BO...

Meine Ehre heiSSt Treue
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako nisi dobio maksimalnih 500?

Ja sam dobio 500 iz baze na brdo kraj C zastave

BFBC2: ALIEN464
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
VAPOR-X kaže...

A ne znam kako, bio sam malo niže jer se ne vidi inače od zgrada. I nije ti 500 max nego 560 mislim, barem sam tako vidio na jubitou.

EDIT: 560 je sveukupno, ne samo marksman headshot...

Meine Ehre heiSSt Treue
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 21:01 (Silence1488).
15 godina
neaktivan

Evo uzeo ja igru i instalira i updatea i sad hocu uc u server s punkbusterom ali mi pise da mi trebam imat pb da bi igra taj server.....ja san na cd-u vidio file s pb instalira ali opet ne mogu uc pa moze pomoc

0 0 hvala 1
15 godina
_dEDa_96 kaže...

Evo uzeo ja igru i instalira i updatea i sad hocu uc u server s punkbusterom ali mi pise da mi trebam imat pb da bi igra taj server.....ja san na cd-u vidio file s pb instalira ali opet ne mogu uc pa moze pomoc

Apdejtaj pankbaster {#}

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...
VAPOR-X kaže...

A ne znam kako, bio sam malo niže jer se ne vidi inače od zgrada. I nije ti 500 max nego 560 mislim, barem sam tako vidio na jubitou.

Marksman +500 je maksimalno nego dobiješ 560 zbog +50 kill i +10 hedashot

BFBC2: ALIEN464
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Ako se ja ulogiram dok moj frend igra hoće njega izbaciti ili?

Imam 2 accounta na EA računu. On igra na svom ja igram na svom.

Ali meni ozbiljno treba odgovor ljudi... {#}

16 godina
protjeran
Mr. Fugitive kaže...
_dEDa_96 kaže...

Apdejtaj pankbaster {#}

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

I mene PB guzi, svaki put kad komp upalim i odem igrati izbaci me i dođe mi Service Communication Failure - PnkBstrA.exe pa ga moram reinstalat i radi onda. Valjda se ne pokreće automatski, ne znam. A PnksBstrB.exe mi nikad ni ne radi pod Processes. Taj PB je užas živi u svakoj igri, da bar developeri počnu stavljati VAC umjesto tog smeća.

Meine Ehre heiSSt Treue
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 21:49 (Silence1488).
16 godina
Wicked_Sick87 kaže...

sinko,da netko zna,vec bi ti rekli...

ne kuzim u cem je problem nazvat frenda i rec mu,ajde sad odi u igru i budi u meniu,pa cu ja upalit svoju igru i bit u meniu pa cemo vidjet oce li se sta dogodit..ako nece onda udjite na neki serveri tamo probavajte,ako i dalje igrate onda OCITO da se nista nije dogodilo te da mozete igrat normalno obadvoje,ako se nesto dogodilo,tipa, da se crashala igra s nekom porukom,onda OCITO da se nemozete igrat zajdeno na tom acc-u.

ako ti sta nije jasno,za sve ostalo tu je google

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
Koji sam ja pehista,kupim BC2 odigram jedno sat vremena i rikne mi hard disk -.-.Nemogu vise komp uopće upalit
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VAPOR-X kaže...
Silence1488 kaže...
VAPOR-X kaže...

Marksman +500 je maksimalno nego dobiješ 560 zbog +50 kill i +10 hedashot

Marksman +500 +50 kill +50 savior  +10 hedashot + 30 flag deff = +640 bodova je max sto mozes dobiti!

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

sinko,da netko zna,vec bi ti rekli...

ne kuzim u cem je problem nazvat frenda i rec mu...

Vjerovatno frend ne smije znati :)

15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Ako se ja ulogiram dok moj frend igra hoće njega izbaciti ili?

Imam 2 accounta na EA računu. On igra na svom ja igram na svom.

Ako frend igra i ti se logiraš tebi će javiti grešku da postoji već logiran korisnik sa istim serijskim brojem. Ako pokušaš ponovno još jednom/dvaput tada njega izbacuje vani a ti se možeš logirati, naravno u tom slučaju korisnik kojeg je izbacilo dobiti će info da postoji drugi logirani korisnik.

Brat i ja probali kod kuće svaki na svom kompu. Sada igramo naizmjence, i dalje svaki na svom kompu.

17 godina
neaktivan

Ja sam jučer našao sniping position i prvi put sam imao velik ratio. 17/5 {#}

Recon mi bolje ide od assaulta i tih bliskosukobnih klasa.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za svaku klasu treba malo prakse. Glavno je da radiš svoj posao, koja god klasa bio.

Ako igraš recona prva stavka je spotanje, motion senzori (bacaj ih, nemoj biti ko ostale recon njubare {#}). podrška pješadiji pomoću mortara, dogovori se sa još par recona iz teama i sastavite tenk sa 2, 3 mortara odjednom da se nema šanse izvuć (opgotovo ako vidite da lik koji vozi tenk zna igrat i zna se maknut iz mortara) i snipaj i pogađaj. {#}

Ruši kuće sa comm stationima sa mortarima i c4.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Za svaku klasu treba malo prakse. Glavno je da radiš svoj posao, koja god klasa bio.

Ako igraš recona prva stavka je spotanje, motion senzori (bacaj ih, nemoj biti ko ostale recon njubare {#}). podrška pješadiji pomoću mortara, dogovori se sa još par recona iz teama i sastavite tenk sa 2, 3 mortara odjednom da se nema šanse izvuć (opgotovo ako vidite da lik koji vozi tenk zna igrat i zna se maknut iz mortara) i snipaj i pogađaj. {#}

Ruši kuće sa comm stationima sa mortarima i c4.

Da, sad sam gledao malo po internetu vezano za Recon klasu. Nisam još mortar otključao.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
15 godina
neaktivan

Nastoj bit blizu akcije. Nemoj sjedit u nekoj pripi..... jer onda tvoj tim kad se spawna na tebe mora pol mape pretrčat da se vrati u akciju. To je kao 1. time consuming, pod 2. često bacanje ticketa u vjetar jer te netko skine iz daljine, a za sigurno probijanje do prvih redova ti opet treba hrpa vremena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lollik91 kaže...

evo trenutno stanje na ljestvici.

He he i sad dođe Charles Bronson i odredi prvih 12 :))

::: peace 0n earth :::
16 godina
protjeran

Sparta!

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...
lollik91 kaže...

Ili nisam dobro skužio ili bi trebao doći Lee Marvin da izabere 12, a ne Bronson.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
17 godina
ZC_Someone kaže...
wiz4rd kaže...
lollik91 kaže...

Ili nisam dobro skužio ili bi trebao doći Lee Marvin da izabere 12, a ne Bronson.

Jep...dobro si skužio..posipam se pepelom...Bronson je među ovih 12 :)

::: peace 0n earth :::
16 godina
protjeran

Server zjapi prazan...

Danny i ja imamo jednak broj poruka u zadnji 6 mjeseci...

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mentalist kaže...

Server zjapi prazan...

Kad neče niko da uđe.Ja nekidan uša prvi,ekipa odma upala zamnom.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
17 godina
neaktivan
Ne možete očekivati da će bit pun cijeli dan. Od 19 na dalje je pun, mislim da je to odlično.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Mi smo ga jucer napunili negdje oko 17h,a oko 19h se vec cekalo na mjesto :-) Sve to ovisi kako se ekipi potrefi.
17 godina
Arabarran kaže...
Mi smo ga jucer napunili negdje oko 17h,a oko 19h se vec cekalo na mjesto :-) Sve to ovisi kako se ekipi potrefi.

meni je jucer zena dopustila malo ranije da igram.. ali morao sam to skupo platiti.. cjelovecernji oralni sex.. naravno ja sam bio dole.{#}

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Arabarran kaže...

meni je jucer zena dopustila malo ranije da igram.. ali morao sam to skupo platiti.. cjelovecernji oralni sex.. naravno ja sam bio dole.{#}

{#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r | bfbc2: rebels1e
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice