Sto se mene tice moze, nije da sam lud za tima, ali mi je instalirana na laptopu tako da nije frka!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto se mene tice moze, nije da sam lud za tima, ali mi je instalirana na laptopu tako da nije frka!
takodjer...iako mi cura slavi rodjendan u subotu,tak da neznam ocu li bit doma u nedjelju
takodjer...iako mi cura slavi rodjendan u subotu,tak da neznam ocu li bit doma u nedjelju
Mozes prati podove i vristati prasinu kod nje i u ponedjeljak. Kad tad ces joj se morati suprostaviti!
Iso miki dobio sad 473 bodova za marksman headshot na Harvest Day - skinuo medica u trku iz američke baze, a on bio malo ispred ruske... još sam pod dojmom, naravno postignuto sa m95 na kojeg sam se prilično naviknuo iako je spor ko puž. Dosad je ovo najviše bodova što sam dobio ovako, nećeš to vidjet u MW2 ili BO...
Kako nisi dobio maksimalnih 500?
Ja sam dobio 500 iz baze na brdo kraj C zastave
A ne znam kako, bio sam malo niže jer se ne vidi inače od zgrada. I nije ti 500 max nego 560 mislim, barem sam tako vidio na jubitou.
EDIT: 560 je sveukupno, ne samo marksman headshot...
Evo uzeo ja igru i instalira i updatea i sad hocu uc u server s punkbusterom ali mi pise da mi trebam imat pb da bi igra taj server.....ja san na cd-u vidio file s pb instalira ali opet ne mogu uc pa moze pomoc
Evo uzeo ja igru i instalira i updatea i sad hocu uc u server s punkbusterom ali mi pise da mi trebam imat pb da bi igra taj server.....ja san na cd-u vidio file s pb instalira ali opet ne mogu uc pa moze pomoc
Apdejtaj pankbaster 
A ne znam kako, bio sam malo niže jer se ne vidi inače od zgrada. I nije ti 500 max nego 560 mislim, barem sam tako vidio na jubitou.
Marksman +500 je maksimalno nego dobiješ 560 zbog +50 kill i +10 hedashot
Ako se ja ulogiram dok moj frend igra hoće njega izbaciti ili?
Imam 2 accounta na EA računu. On igra na svom ja igram na svom.
Ali meni ozbiljno treba odgovor ljudi... 
Apdejtaj pankbaster 
I mene PB guzi, svaki put kad komp upalim i odem igrati izbaci me i dođe mi Service Communication Failure - PnkBstrA.exe pa ga moram reinstalat i radi onda. Valjda se ne pokreće automatski, ne znam. A PnksBstrB.exe mi nikad ni ne radi pod Processes. Taj PB je užas živi u svakoj igri, da bar developeri počnu stavljati VAC umjesto tog smeća.
sinko,da netko zna,vec bi ti rekli...
ne kuzim u cem je problem nazvat frenda i rec mu,ajde sad odi u igru i budi u meniu,pa cu ja upalit svoju igru i bit u meniu pa cemo vidjet oce li se sta dogodit..ako nece onda udjite na neki serveri tamo probavajte,ako i dalje igrate onda OCITO da se nista nije dogodilo te da mozete igrat normalno obadvoje,ako se nesto dogodilo,tipa, da se crashala igra s nekom porukom,onda OCITO da se nemozete igrat zajdeno na tom acc-u.
ako ti sta nije jasno,za sve ostalo tu je google
Marksman +500 je maksimalno nego dobiješ 560 zbog +50 kill i +10 hedashot
Marksman +500 +50 kill +50 savior +10 hedashot + 30 flag deff = +640 bodova je max sto mozes dobiti!
sinko,da netko zna,vec bi ti rekli...
ne kuzim u cem je problem nazvat frenda i rec mu...
Vjerovatno frend ne smije znati :)
Ako se ja ulogiram dok moj frend igra hoće njega izbaciti ili?
Imam 2 accounta na EA računu. On igra na svom ja igram na svom.
Ako frend igra i ti se logiraš tebi će javiti grešku da postoji već logiran korisnik sa istim serijskim brojem. Ako pokušaš ponovno još jednom/dvaput tada njega izbacuje vani a ti se možeš logirati, naravno u tom slučaju korisnik kojeg je izbacilo dobiti će info da postoji drugi logirani korisnik.
Brat i ja probali kod kuće svaki na svom kompu. Sada igramo naizmjence, i dalje svaki na svom kompu.
Ja sam jučer našao sniping position i prvi put sam imao velik ratio. 17/5 
Recon mi bolje ide od assaulta i tih bliskosukobnih klasa.
Za svaku klasu treba malo prakse. Glavno je da radiš svoj posao, koja god klasa bio.
Ako igraš recona prva stavka je spotanje, motion senzori (bacaj ih, nemoj biti ko ostale recon njubare
). podrška pješadiji pomoću mortara, dogovori se sa još par recona iz teama i sastavite tenk sa 2, 3 mortara odjednom da se nema šanse izvuć (opgotovo ako vidite da lik koji vozi tenk zna igrat i zna se maknut iz mortara) i snipaj i pogađaj. 
Ruši kuće sa comm stationima sa mortarima i c4.
Za svaku klasu treba malo prakse. Glavno je da radiš svoj posao, koja god klasa bio.
Ako igraš recona prva stavka je spotanje, motion senzori (bacaj ih, nemoj biti ko ostale recon njubare
). podrška pješadiji pomoću mortara, dogovori se sa još par recona iz teama i sastavite tenk sa 2, 3 mortara odjednom da se nema šanse izvuć (opgotovo ako vidite da lik koji vozi tenk zna igrat i zna se maknut iz mortara) i snipaj i pogađaj. 
Ruši kuće sa comm stationima sa mortarima i c4.
Da, sad sam gledao malo po internetu vezano za Recon klasu. Nisam još mortar otključao.
Nastoj bit blizu akcije. Nemoj sjedit u nekoj pripi..... jer onda tvoj tim kad se spawna na tebe mora pol mape pretrčat da se vrati u akciju. To je kao 1. time consuming, pod 2. često bacanje ticketa u vjetar jer te netko skine iz daljine, a za sigurno probijanje do prvih redova ti opet treba hrpa vremena.
He he i sad dođe Charles Bronson i odredi prvih 12 :))
Ili nisam dobro skužio ili bi trebao doći Lee Marvin da izabere 12, a ne Bronson.
He he i sad dođe Charles Bronson i odredi prvih 12 :))
Ili nisam dobro skužio ili bi trebao doći Lee Marvin da izabere 12, a ne Bronson.
Jep...dobro si skužio..posipam se pepelom...Bronson je među ovih 12 :)
Server zjapi prazan...
Danny i ja imamo jednak broj poruka u zadnji 6 mjeseci...
Server zjapi prazan...
Kad neče niko da uđe.Ja nekidan uša prvi,ekipa odma upala zamnom.
meni je jucer zena dopustila malo ranije da igram.. ali morao sam to skupo platiti.. cjelovecernji oralni sex.. naravno ja sam bio dole.
meni je jucer zena dopustila malo ranije da igram.. ali morao sam to skupo platiti.. cjelovecernji oralni sex.. naravno ja sam bio dole.