Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.342.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2

hahaha

sad sam se sjetio

najzesce mi je bilo ono kad je danny napisao na rconu od servera,da pokaze na sredini ekrana:

napusim vam se ja kur*a

{#} {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
18 godina
LOL jučer sam bio posebno raspoložen.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
odjavljen

gle, svaki puta sam se spawnao u tenkic jer si/ste bili najblize akciji.... i ne nisam razmisljao o tome jesam li zauzeo nekome mjestto ili nisam... mislim, ruku na srce ali i ja imam, kao i netko iz drugog squda,pravo uletit u taj tenkic (svidjelo se to nekome ili ne)... jest da ako nije inzenjer da to bas i nije pozeljno!a bome i vozac mora biti inzenjer (a ti si bio) tako da si i ti mogao izletit van i popravit tenkic. ka igrram assault klasu nikad ne sjedam u tenkice... ali na mjesto gunerra rado sjednem! kao sto rekoh : mogao si rec da je zauzeeto i problem rjesen.. kazem ti, oko takvih stvari mi se neda natezat : to je nas tenkic odi van itd. masu puta sam takve stvari dozivio i kad su me zamolili sam otisao a kad su mi srali nisam im dao gusta onda... i  tad bi popusio TK

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
@ovajonaj
stvarno je svejedno sta je sknk ušao u tenk,bitno da se roka! U biti još je bolje kad su 2 čovjeka u tenku,a jedan popravlja izvana,pogotovo jer si ti s tenkom stajao na mjestu,pa smo deckima bili laka meta. Skupilo ih se 5-6 iza onog kamena. Zato sam i poginuo jer sam ih išao malo razbucati. Ja kad vozim tenk pokusavam da ne stojim niti sekunde na jednom mjestu,vec drito u bazu malo raskrciti put da se pjesadija lakse probije.
Kad smo kod zivciranja...mene je Tihi,ispraznim clip od Usasa i pistolja u njega i pikzibner se samo okrene i likvidira me hladnokrvno,tamo na onoj plazi. Mislim,Tihi pucati u nenaoruzanog covjeka...ccc :-P
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
 U biti još je bolje kad su 2 čovjeka u tenku,a jedan popravlja izvana,pogotovo jer si ti s tenkom stajao na mjestu,pa smo deckima bili laka meta. Skupilo ih se 5-6 iza onog kamena. Zato sam i poginuo jer sam ih išao malo razbucati. 

@ovaonaj

lol vidis, ti si kriv sto je arabarran poginuo! :P 

lako na drugog svalit krivicu!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Mir,dječice,mir! Kupit će vam tata lizu :-D
Ajd si sad lijepo pružite rukice i recite; oprosti,neću nikad više! :-P
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Mir,dječice,mir! Kupit će vam tata lizu :-D
Ajd si sad lijepo pružite rukice i recite; oprosti,neću nikad više! :-P

ma, ne na ljutim se ja tako lako... niti uvrijedim. sto se mene tice sve OK i sljedeci puta (da, biti ce sljedeceg puta :D) samo reci i ja ode van! ;)

18 godina

ma stao sam jer obicno pogazim onog ko me popravlja ako se pomjeram jbg...

ok eto ja sam kriv :) gle nemoj me pogresno shvatiti, nisam rekao da je mjesto zauzeto..mislim koja glupost zauzeto.. i trebas se spawnati na squad membere samo sam tad u tom trenutku naljutio se jer ja licno mrzim kad sam npr u tenku izadjem i popravljam a neko moj dodje sjedne na moje mjesto....a nekad se jos i odveze i ostavi mene samog...

btw popravljao sam i ja taj tenk al ih je jednsotavno bilo previse...

hmmm...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

hahaha

sad sam se sjetio

najzesce mi je bilo ono kad je danny napisao na rconu od servera,da pokaze na sredini ekrana:

napusim vam se ja kur*a

{#} {#}

Meni kad je napisao "Co7 voli male dečkiće" {#}

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
17 godina
odjavljen

kuzim, stvarno nije bed! i ja mislim da ako su neka dva tipa neko vrijeme u tenku da zasluzuju da i ostanu u tom tenku jos neko vrijeme...

sljedeci puta, ti ili bilo tko drugi neka kaze : "alo momak, to je prije tebe bio ta i taj! gubi se!" :) i ja ode! 

z..

17 godina
Krivo si me shvatio...bolje je stajati kad te netko popravlja. Mislio sam između popravaka. Da si samo otisao iza onog kamena,razbucamo ih,pa onda natrag na popravak. Kad su nas oni tenkovi napadali super si odradio,fino si se sakrio iza kamena i rokao po njima dok sam te ja popravljao.
17 godina
neaktivan

Radi ovakvih stvari ja ne koristim vozila. ;)

Sinoc me cijelu vecer nije htjelo spojiti ni na jedan server. Nadam se da ce veceras moci, pa da razbucam malo ove njubove :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

E da, jel bilo sinoc nekih problema sa serverom... tamo oko 22:00h me bacilo van ali me nije logout a bug server nije bio na listi :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mene je isto izbacilo oko pol 11,više se nisam ni spajao.
15 godina
skank666 kaže...

E da, jel bilo sinoc nekih problema sa serverom... tamo oko 22:00h me bacilo van ali me nije logout a bug server pal

Pali su svi serveri tada ne samo bugov

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan

I sada se nešto gubi veza sa EA serverom {#}...

0 0 hvala 0
17 godina
lollik91 kaže...

hahaha

sad sam se sjetio

napusim vam se ja kur*a

{#} {#}

Tako je odma me izbacija iz koncentracije,to on namjerno radi iz tog razloga.Ali napuši se on nama kurza a ne mi njemu to je baza.Očekujemo i dalje ovakve ispade koji su dobra vježba jer nas ništa ne smi iznenadit.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
17 godina
odjavljen
dery kaže... koncentracije,to on namjerno radi iz tog razloga.Ali napuši se on nama kurza a ne mi njemu to je baza.Očekujemo i dalje ovakve ispade koji su dobra vježba jer nas ništa ne smi iznenadit.

OMG!!! LOL!! svaka cast!

16 godina
neaktivan

FSPQ-6PXK-5U6J-HZ29

Evo key za Battlefield Play4Free ako nekome treba, može se upotrjebiti 5000 puta, navalite dok se nije potrošilo.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 2
18 godina

Tenkovi i helikopteri su fair game, po mom mišljenju...

Glupo je tražit od nekoga da izađe, pogotovo u vožnji/letu

Ako želiš tenk/chopper za sebe i nekoga napravi squad i lockaj ga, uzleti/odvezi se sam i pusti squad mate-a da se spawna kod tebe, a ne živcirat se i prozivat ljude na forumima..

Get a life
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ajde na server

18 godina
Sir Vidara the XVII kaže...

Ako želiš tenk/chopper za sebe i nekoga napravi squad i lockaj ga, uzleti/odvezi se sam i pusti squad mate-a da se spawna kod tebe, a ne živcirat se i prozivat ljude na forumima..

Il ak si admin, timkilaj ga i ukradi, ak se žali samo benaj i bok.

MUAHAHAHAHAHAHA!!!!

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Danny_HR kaže..

kad smo kod benanja neki =HVK= Iwan ili tak nes je reklamirao svoj server na nasem bugovom

nes tipa...: "ako ste zeljni zestoke borbe i dobre ekipe dodjite na nas HVK server"

rekao sam mu da se sčila inace bi dobio po guzici

16 godina
neaktivan

Evo ga, napokon neki score kojim se mogu pohvalit nakon 2 tjedna igre :)

Znam da nije nešto, al jbg, još sam novak.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Danny_HR kaže..

kad smo kod benanja neki =HVK= Iwan ili tak nes je reklamirao svoj server na nasem bugovom

nes tipa...: "ako ste zeljni zestoke borbe i dobre ekipe dodjite na nas HVK server"

Ja sam igrao na njihovom serveru i popio ban nakon 5min igre..tolko o zestokoj igri{#}

(=XII=)SandMan_CRO....
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 19:52 (Y2K2).
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
lollik91 kaže...
Danny_HR kaže..

Ja sam igrao na njihovom serveru i popio ban nakon 5min igre..tolko o zestokoj igri{#}

takoder dobio kick sa tog servera zato sto sam previse puto ubio admina

18 godina
PEACE kaže...
Y2K2 kaže...
lollik91 kaže...
Danny_HR kaže..

lol

Neka vam to bude lekcija...admini se ne smiju dirati {#}

P.S. Uvijek ciljajte malo pokraj Dannya, ono da može imati odlične skorove i nastavi zakupljivati server, i da ne bude kickanja :P

Get a life
18 godina
lollik91 kaže...

Ne zabrinjava me to previše.

Y2K2 kaže...

PEACE kaže...

Neki lejmeri?

Ko je za da ih odemo jednu večer bušit i kršit sva pravila? :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

@Danny Ubaci anketu ;)

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Anketa

Tko je za to da se jedanput ode na taj server "bušit ekipu i igrat protiv svih pravila"?

45 Ja sam za
5 I ja sam za
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice