hahaha
sad sam se sjetio
najzesce mi je bilo ono kad je danny napisao na rconu od servera,da pokaze na sredini ekrana:
napusim vam se ja kur*a

hahaha
sad sam se sjetio
najzesce mi je bilo ono kad je danny napisao na rconu od servera,da pokaze na sredini ekrana:
napusim vam se ja kur*a

gle, svaki puta sam se spawnao u tenkic jer si/ste bili najblize akciji.... i ne nisam razmisljao o tome jesam li zauzeo nekome mjestto ili nisam... mislim, ruku na srce ali i ja imam, kao i netko iz drugog squda,pravo uletit u taj tenkic (svidjelo se to nekome ili ne)... jest da ako nije inzenjer da to bas i nije pozeljno!a bome i vozac mora biti inzenjer (a ti si bio) tako da si i ti mogao izletit van i popravit tenkic. ka igrram assault klasu nikad ne sjedam u tenkice... ali na mjesto gunerra rado sjednem! kao sto rekoh : mogao si rec da je zauzeeto i problem rjesen.. kazem ti, oko takvih stvari mi se neda natezat : to je nas tenkic odi van itd. masu puta sam takve stvari dozivio i kad su me zamolili sam otisao a kad su mi srali nisam im dao gusta onda... i tad bi popusio TK
@ovaonaj
lol vidis, ti si kriv sto je arabarran poginuo! :P
lako na drugog svalit krivicu!
ma, ne na ljutim se ja tako lako... niti uvrijedim. sto se mene tice sve OK i sljedeci puta (da, biti ce sljedeceg puta :D) samo reci i ja ode van! ;)
ma stao sam jer obicno pogazim onog ko me popravlja ako se pomjeram jbg...
ok eto ja sam kriv :) gle nemoj me pogresno shvatiti, nisam rekao da je mjesto zauzeto..mislim koja glupost zauzeto.. i trebas se spawnati na squad membere samo sam tad u tom trenutku naljutio se jer ja licno mrzim kad sam npr u tenku izadjem i popravljam a neko moj dodje sjedne na moje mjesto....a nekad se jos i odveze i ostavi mene samog...
btw popravljao sam i ja taj tenk al ih je jednsotavno bilo previse...
hahaha
sad sam se sjetio
napusim vam se ja kur*a

Meni kad je napisao "Co7 voli male dečkiće" 
kuzim, stvarno nije bed! i ja mislim da ako su neka dva tipa neko vrijeme u tenku da zasluzuju da i ostanu u tom tenku jos neko vrijeme...
sljedeci puta, ti ili bilo tko drugi neka kaze : "alo momak, to je prije tebe bio ta i taj! gubi se!" :) i ja ode!
z..
Radi ovakvih stvari ja ne koristim vozila. ;)
Sinoc me cijelu vecer nije htjelo spojiti ni na jedan server. Nadam se da ce veceras moci, pa da razbucam malo ove njubove :D
E da, jel bilo sinoc nekih problema sa serverom... tamo oko 22:00h me bacilo van ali me nije logout a bug server nije bio na listi :/
E da, jel bilo sinoc nekih problema sa serverom... tamo oko 22:00h me bacilo van ali me nije logout a bug server pal
Pali su svi serveri tada ne samo bugov
I sada se nešto gubi veza sa EA serverom
...
hahaha
sad sam se sjetio
napusim vam se ja kur*a

Tako je odma me izbacija iz koncentracije,to on namjerno radi iz tog razloga.Ali napuši se on nama kurza a ne mi njemu to je baza.Očekujemo i dalje ovakve ispade koji su dobra vježba jer nas ništa ne smi iznenadit.
OMG!!! LOL!! svaka cast!
FSPQ-6PXK-5U6J-HZ29
Evo key za Battlefield Play4Free ako nekome treba, može se upotrjebiti 5000 puta, navalite dok se nije potrošilo.
Tenkovi i helikopteri su fair game, po mom mišljenju...
Glupo je tražit od nekoga da izađe, pogotovo u vožnji/letu
Ako želiš tenk/chopper za sebe i nekoga napravi squad i lockaj ga, uzleti/odvezi se sam i pusti squad mate-a da se spawna kod tebe, a ne živcirat se i prozivat ljude na forumima..
ajde na server
Ako želiš tenk/chopper za sebe i nekoga napravi squad i lockaj ga, uzleti/odvezi se sam i pusti squad mate-a da se spawna kod tebe, a ne živcirat se i prozivat ljude na forumima..
Il ak si admin, timkilaj ga i ukradi, ak se žali samo benaj i bok.
MUAHAHAHAHAHAHA!!!!
kad smo kod benanja neki =HVK= Iwan ili tak nes je reklamirao svoj server na nasem bugovom
nes tipa...: "ako ste zeljni zestoke borbe i dobre ekipe dodjite na nas HVK server"
rekao sam mu da se sčila inace bi dobio po guzici
kad smo kod benanja neki =HVK= Iwan ili tak nes je reklamirao svoj server na nasem bugovom
nes tipa...: "ako ste zeljni zestoke borbe i dobre ekipe dodjite na nas HVK server"
Ja sam igrao na njihovom serveru i popio ban nakon 5min igre..tolko o zestokoj igri
Ja sam igrao na njihovom serveru i popio ban nakon 5min igre..tolko o zestokoj igri
takoder dobio kick sa tog servera zato sto sam previse puto ubio admina
lol
Neka vam to bude lekcija...admini se ne smiju dirati 
P.S. Uvijek ciljajte malo pokraj Dannya, ono da može imati odlične skorove i nastavi zakupljivati server, i da ne bude kickanja :P
Ne zabrinjava me to previše.
Neki lejmeri?
Ko je za da ih odemo jednu večer bušit i kršit sva pravila? :)
@Danny Ubaci anketu ;)
Anketa
Tko je za to da se jedanput ode na taj server "bušit ekipu i igrat protiv svih pravila"?
| 45 | Ja sam za |
|---|---|
| 5 | I ja sam za |