Naravno, zato jer smo PRO.
Camper
i.
Naravno, zato jer smo PRO.
Camper
i.
Za pola sata (19:30), svi na server!
Dobar avatar :D
smrzne se sa soundloop-om svakih 10-15 min. smo hard reset pomaze. morat cu da ga menjam za novi cod
CoD smrzava u ciklusima od 5min 
Di i za koliko najjeftinije ima kupit BBC2?
Ok.
SVI NA SERVER ZA POLA SATA!!
Posljednji poziv
Skupija san novce,odlucija kupit i sad mi samo neko triba objasnit di i kako,amo ljudi.
Skupija san novce,odlucija kupit i sad mi samo neko triba objasnit di i kako,amo ljudi.
google če ti to najbolje objasnit.
google če ti to najbolje objasnit.
Da,naša san nešto;
Zna neko zasto mi se događa ctd cim udjem u igru?
Sad nas je 3 u queue (cudna rijec).
Imam osjecaj da je Vitnam vec poceo odumirati. Na pocetku oko tri tisuce servera, sad vidim samo 1150. 90% servera koje sam imao u historyu isparilo.
Steta.
jos uvijek CTD, mislim da mi odlazi hard lagano :D
ne znam kako vi,ali meni je vietnam tesko sran?e naspram klasicnog bc2
po videima(dakle, nisam igro ni jedno ni drugo u mp) mi se čini vietnam ok za 100kn, nudi dosta toga, a nisu velike pare zbog kojih će se požalit..
ako bf3 faila, uzimam bc2+nam
Vietnam sam po sebi nije loš, ali ga ubiše loše i malobrojne mape.
Jel vama izbacuje većeras?
Jel vama izbacuje većeras?
ma meni samo CTD grrrrrrrrrrrrrrrrr
smrzne se sa soundloop-om svakih 10-15 min. smo hard reset pomaze. morat cu da ga menjam za novi cod
A da googlaš i nadješ riješenje? Ja sam maknuo removewat s kompa i nema više soundloopa
Kako mi je najbolje dizati levele? Kao Medic? :)
Do sada sam igrao Engeneer ali samo od killa dobijem xp većinom, kad nema vozila nema xp-a :(
Kako mi je najbolje dizati levele? Kao Medic? :)
Do sada sam igrao Engeneer ali samo od killa dobijem xp većinom, kad nema vozila nema xp-a :(
Najbrze medic, bacaj pomoc i ozivljaji ljude.
Ili recon, bacaj motion mine.
yep! nije da je lose napravljen ili nesto slicno ali je za igrat tesko sraanje
Vietnam sam po sebi nije loš, ali ga ubiše loše i malobrojne mape.
meni se nikako nije dopalo to sto prelako ubijas i/ili gines, cak i na velikim udaljenostima i to bez optike... :/
a ni onaj vietkong jezik mi je odvratan, i tematika, i ruzne su boje. da je bar level up sustav zaseban i da ima otkljucavanja...
Evo da se pohvalim... nocas sam igrao 9/12 score... snajpam polako... bude od mene BFBC gamera za godinu, dvije. Nego kad god dodjem na bugov server... tamo bude 2 - 3 covika ili nikog? Jel ja sta falivam ili?
mene je jucer sknk666 iznervirao... stalno ide sa mnom u tenk, a nije inzinjer da me moze popraviti...i sto je najgore dok si ti (Arabarran) bio sa mnom u tenku i popravljao me nisu nas mogli unistiti i ti jednom izadjes da nas popravis i on se spawna na tvoje mjestu u tenku i onda ti nisi mogao uci i ubiju te i odmah nam i tenk uniste....i nakon tako nekoliko puta ja mu vicem reko ti nisi ni inzinjer, a stalno ides u tenk vice on ne... i sta na to da kazem...
mene je jucer sknk666 iznervirao... stalno ide sa mnom u tenk, a nije inzinjer da me moze popraviti...i sto je najgore dok si ti (Arabarran) bio sa mnom u tenku i popravljao me nisu nas mogli unistiti i ti jednom izadjes da nas popravis i on se spawna na tvoje mjestu u tenku i onda ti nisi mogao uci i ubiju te i odmah nam i tenk uniste....i nakon tako nekoliko puta ja mu vicem reko ti nisi ni inzinjer, a stalno ides u tenk vice on ne... i sta na to da kazem...
lol! nisam znao da ti je toliko stalo... i da jos nesto razjasnimo 2x puta sam usao u tenk a ne stalno... pitao si me : al ti nisi inzenjer ja sam odgovorio da ne, nisam.. shvatio sam sto si rekao tj mislio i od tada nisam vise ulazio u tenkic.
uostalom mogao si rec da cekas arabarrana i ja bi izletio van... oko takvih stvari i se neda prepirat, ciji je tenk, helic i ostale gluposti... mislim bez uvrede i sve to... ali to su sranja.
ma nije mi stalo do toga nego covjek popravlja tenk a ti upadas na njegovo mjesto i onda on gine zbog toga tj sva trojica na kraju ginemo...
samo zelim reci da obratis paznju na squad play ako si vec sa nekim u squadu a ne ovako...
Evo da se pohvalim... nocas sam igrao 9/12 score... snajpam polako... bude od mene BFBC gamera za godinu, dvije. Nego kad god dodjem na bugov server... tamo bude 2 - 3 covika ili nikog? Jel ja sta falivam ili?
Vrijeme...
Oko 21 je špica. Od negdje 20:30 pa do 23 je puno, prije i kasnije rijetko kad, eventualno vikendom.