Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.344.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2

Updateaj punkbuster, mozda pomogne...

Oruzja nisu slicna kao sto se nekima cini, kad se sretnem s nekim tko ima UMP a ja PP-2000 u vecini slucajeva me ubije. Iako sto sam se vise navikao na PP-2000 polako pwnam noobove s njim, jos malo pa platinum star.

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 13:48 (agent_00klc).
16 godina
neaktivan

Pod platinastu mislis kada puska nije bijela ne go zuta? (govorim o prikazu perkova koje ima protivnik koji me ubio tog trena)

Pretpostavljma da ide bronze, sliver pa gold star i onda dalje kako? Platinasta je nakon zlatne?

18 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Pod platinastu mislis kada puska nije bijela ne go zuta? (govorim o prikazu perkova koje ima protivnik koji me ubio tog trena)

Pretpostavljma da ide bronze, sliver pa gold star i onda dalje kako? Platinasta je nakon zlatne?

Platinasta = Zlatna x 10

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina

Platinast zvijezdu dobijes kad ubijes 1000 noobova s nekom puskom.

A ono sto je neka puska zuta a ne bijela je tako jer se tu radi o spectact kitu. Samo 4 puske su zute, M16, UMP, MG36 i M95.

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 13:51 (agent_00klc).
16 godina
neaktivan

1000 kilova s jednom puskom.. Zvuči puno.

Neznam dal nakon 50ak h igre i lvl23 (mislim da je tolko) imam sveukupno 1000 kilova. :P

Šta je to spectator kit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
agent_00klc kaže...

Oruzja nisu slicna kao sto se nekima cini, kad se sretnem s nekim tko ima UMP a ja PP-2000 u vecini slucajeva me ubije. Iako sto sam se vise navikao na PP-2000 polako pwnam noobove s njim, jos malo pa platinum star.

meni je pp2000 bilo zakon oruzje... je da radi mali damage ali zato pljuca metke ko lud i to se onda nekako kompenzira kako sam vec gore napisao.. jedino je bed na vecim udaljenostima gdje je pp2000 totalno neusporediv prema ump-u...

jel kome fali vietnam? meni je zao novaca :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Svako ko se nekom smije što nemože skupiti 200 kuna za igricu je seronja prve klase. I seronja je što mu ide objašnjavat što on u biti ima pare, samo je tolko glup da ne shvaća kako se štedi i da ih u biti već ima, jer, ako ima za jaknu i traperice koje skupa dođu 1000 kuna, kako nebi imao i 200 kn za igricu.

Za 200 kuna čovjek mora raditi DAN i POL! Pa sada, ili ti ne radiš, ili ne cijeniš svoje roditelje koji crnče. U svakom slučaju, ne cijeniš ni svoj ni tuđi rad.

Prosječna hrvatksa plaća je 5300kn, i kad to dijeliš s brojem radnih dana lijepo se vidi da to prosječan Hrvat zaradi za 1 dan.

A ako nema dat 100kn za nešto što će mu trajat par sto sati, onda ne znam gdje izlazi van, kakvu odjeću nosi itd...

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
odjavljen
Ige kaže...Prosječna hrvatksa plaća je 5300kn, i kad to dijeliš s brojem radnih dana lijepo se vidi da to prosječan Hrvat zaradi za 1 dan.

A ako nema dat 100kn za nešto što će mu trajat par sto sati, onda ne znam gdje izlazi van, kakvu odjeću nosi itd...

LOL (ali ne tebi) kako oni izracunavaju taj prosjek?! pravi prosjek tj placa koju vecina ljudi ima iznosi ravno = 0kn.. sretniji rade za oko 2200-3500.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

Službeni podatci :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
lzgr kaže...

Zašto?

Kod takvih problema najbolje je napraviti update PB-a

LINK

Hvala, sad radi kako treba {#}

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
16 godina
Ige kaže...

Prosječna hrvatksa plaća je 5300kn, i kad to dijeliš s brojem radnih dana lijepo se vidi da to prosječan Hrvat zaradi za 1 dan.

Iz mladeži HDZ-a si kad ovo tvrdiš?

18 godina
didulica kaže...

neda mi se vrndat po 500+ stranica pa da pitam samo, jel se moze igrati bez org keya?

dakle skinem s neta, neki patch i na xf server? poput cod2 i 4?

Ukratko:  Ne može. Zbogom.

Zašto mu se ovako nije moglo odgovoriti na pitanje (ili ignorirati kad već nemaš ništa pametno za reći), umjesto da se pametuje kako je lijen jer ne može skupiti 140 kuna za igru? Hvala Bogu pa ima razdoblja kada nemaš ni kune na kraju mjeseca dok ne dođe plaća, ako dođe uopće. Pretpostavljam da su mu klinci odgovorili tako, jer ne razumiju kako je živjeti samostalno sa malom plaćom ili u obitelji sa niskim prihodima. I ako je netko imao novaca da kupi komp od 4-5 k kuna prije par godina, ne znači da sada ima viška novaca, s obzirom na stanje u državi...

Get a life
17 godina

Ajmo na server,tetkice!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hehe imam 1/26 kill/death ratio. Na softcore serveru.
ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!

4 0 hvala 0
16 godina
lzgr kaže...

Daj ruku, brate! {#} Al zato ovaj jedan koji naleti bude sladak {#}

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Ige kaže...

Ja samo govorim o službenim podatcima, koji kažu da je tolika prosječna plaća, a zagrebačka prosječna je oko 6 tisuća.

17 godina
lzgr kaže...

Ipak si nov... Uleti u neki tenk i score će biti bolji{#}

I'm just sayin'
16 godina
neaktivan
Ige kaže...
Kill Frenzy kaže...
Ige kaže...

Ja samo govorim o službenim podatcima, koji kažu da je tolika prosječna plaća, a zagrebačka prosječna je oko 6 tisuća.

Šuti! Nemaš pojma, šmrkavac.

17 godina
neaktivan

Daj mi neki izvor gdje piše da je prosječna plaća 2500kn ili koliko već tvrdiš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ige kaže...

Daj mi neki izvor gdje piše da je prosječna plaća 2500kn ili koliko već tvrdiš

ako je to namjenjeno meni... nemam izvor ali sve koje poznajem a da rade i primaju placu, placa im je u tom rangu (gore, dole 100kn)

16 godina
neaktivan

Ovo je tema o BF-u a ne koliko tko zaradjuje..

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina

ajmo na server!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Sramota, samo nas trojica na serveru.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mentalist kaže...

Sramota, samo nas trojica na serveru.

Doć ću ja uskoro...pa da jadni natučete malo bodova na meni {#}

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
16 godina
neaktivan

Me 2

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

0 0 hvala 0
15 godina

JA SAM SAD BIO ALI MI SE CHRASALO NA DESKTOP

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pokusao igrat. Navikao sam na COD pa mi je ovo sve presporo i ne kuzim nista. Nije mi se svidilo.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije ni meni u pocetku, prvih par sati... Onda kad sam se malo ustelio, dobio malo bolja oruzja i gadgete, nades dobar squad, ma preporod :D

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Pokusao igrat. Navikao sam na COD pa mi je ovo sve presporo i ne kuzim nista. Nije mi se svidilo.

Puno je bolje nakon nekog vremena, u CoD-u samo bezglavo letis, u BF cuvas svoj zivot vecinu vremena. 

I zaklon ne postoji ukoliko imas GL. 

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
18 godina
Prvi ti je BF, naravno da ti se ne dopada odmah, pogotovo jer dolazis sa cod-a kako kazes. Uzmi si neko vrijeme da se ufuras...
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice