Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.345.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
didulica kaže...

Inace ako nisi znao, ima i ljudi koji nemaju bas puno novaca, pa pokusavaju stediti gdje mogu.

ti to vjerojatno neznas jer si neki razmazeni bogatun

Iako igra sada nije skupa(100kn),nekome je i to puno ali gaming općenito je skup sport te tako nije za svakog.

Čuj, ni ja ne sudjelujem u utrci milijunaša sa svojim Tico-m xD

16 godina
didulica kaže...
Wicked_Sick87 kaže...
A što misliš, je li se nama da pomagat tvojoj lijenoj guzici koja ne može skupiti 140 kuna za igru? NE!

Inace ako nisi znao, ima i ljudi koji nemaju bas puno novaca, pa pokusavaju stediti gdje mogu.

Daj ne baljezgaj (s oprostom). Ako imaš novaca za si priuštiti PC koji pokreće BC2, onda imaš novaca i za BC2. O siromaštvu prepusti siromašnima.

EDIT: sad baš gledam, nisam baš ni siguran kako bi ti BC2 radio na tom pc-u

One shot one kill, no cheat just skill :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 0:00 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
didulica kaže...
Wicked_Sick87 kaže...
A što misliš, je li se nama da pomagat tvojoj lijenoj guzici koja ne može skupiti 140 kuna za igru? NE!

Daj ne baljezgaj (s oprostom). Ako imaš novaca za si priuštiti PC koji pokreće BC2, onda imaš novaca i za BC2. O siromaštvu prepusti siromašnima.

zasti mislis da sam si ja kupio pc?

16 godina
didulica kaže...
dreammaker kaže...
didulica kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Ako nisi odlično, imaš više novaca za trošit na igre ;)

One shot one kill, no cheat just skill :D
18 godina
neaktivan
didulica kaže...

Po novom je to opavdanje da se slobodno krade?

Idem si ja ukrasti onda jednog Evo X FQ-400. Jbga, kriza je. Mora se štedit.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 1:15 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
didulica kaže...

Po novom je to opavdanje da se slobodno krade?

Idem si ja ukrasti onda jednog Evo X FQ-400. Jbga, kriza je. Mora se štedit.

da, onda krade 80% od svih ljudi koji imaju internet.

18 godina
Ne kenjaj...
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina

Imam jedno pitanje. Kada bih ja kao noob dosao igrati sa vama (nisam jos igrao BFBC2 MP) biste li se smijali njubiju i izrugivali ga dok se ne ushemi? :)

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

6 0 hvala 0
17 godina

Pa,naravno da bi! Kakvo je to pitanje uopće?? Kao jel bi se smijali čovjeku koji je pao na ledu {#}

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Imam jedno pitanje. Kada bih ja kao noob dosao igrati sa vama (nisam jos igrao BFBC2 MP) biste li se smijali njubiju i izrugivali ga dok se ne ushemi? :)

I mene to isto zanima,jer sam u istoj poziciji {#}

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
17 godina
lzgr kaže...
tnakir kaže...

Ajmo mi igrat kao anonimusi pa nek nam se rugaju :)

15 godina
lzgr kaže...
tnakir kaže...

Pa svi smo jednom newbovi bili. Neki smo/su još dan danas.{#}

Zašto bi se smijali ili bilo što drugo?

Naravno da ne bi. Samo dođite, svi su dobro došli.{#}

[DMF] Flixer Buha
17 godina

@Izgr ovo nas navlace da mogu skupljat kill ration na nama :)

1 0 hvala 0
18 godina
lzgr kaže...
tnakir kaže...

Naravno da bi se smijali i izrugivali.

Pa poanta je svakog FPS-a maksimalno poniziti i ismijati protivnika. Tako da vam tea-bag nakon klanja ne gine.

Misija nas veterana je svakog dana bar jednog novaka uplakanog poslati u krevet.

16 godina
Danny_HR kaže...
lzgr kaže...

Naravno da bi se smijali i izrugivali.

Pa poanta je svakog FPS-a maksimalno poniziti i ismijati protivnika. Tako da vam tea-bag nakon klanja ne gine.

Misija nas veterana je svakog dana bar jednog novaka uplakanog poslati u krevet.

To ste meni napravili sinoć. {#}

E Danny da te pitam? Sinoće me je izbacivalo sa servera zbog pinga. Napočetku mi ping bude preko 250 a poslije se spusti na 100-150.

Dok me na nekom njemačkom serveru ne izbaciva. Znaš li u čemu je problem?

Isključim sve updatov-e, torrent, skype i sl. programe?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 8:59 (amater_2).
18 godina
Dadi se isto dešavalo, ne znam koji je razlog višem pingu na početku.

Ugl. kicka te jer je na serveru plugin koji automatski kicka za ping veći od 250 kroz period od 65 sekundi, odnosno nešto više od minute.

Rješenje koje je Dadi pomagalo bilo je da ne stisne odmah "join game" već da pričeka pol minute i onda uđe u igru.
16 godina
Danny_HR kaže...
Dadi se isto dešavalo, ne znam koji je razlog višem pingu na početku.

Ugl. kicka te jer je na serveru plugin koji automatski kicka za ping veći od 250 kroz period od 65 sekundi, odnosno nešto više od minute.

Rješenje koje je Dadi pomagalo bilo je da ne stisne odmah "join game" već da pričeka pol minute i onda uđe u igru.

OK. Hvala.

Ja se žurio da vam se osvetim {#} kad ono kick. {#}

18 godina

Danny ajde plz. napravi team balans brzi na serveru...zna proci pola fighta a da su u jednom timu i po 3-4 igraca vise.

Igram na jednom serveru (njemackom) di se to sve odvija u par sekundi, a automatski zadnjeg igraca koji dodje u igru switcha tam di fali.

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
lzgr kaže...
tnakir kaže...

Ajmo mi igrat kao anonimusi pa nek nam se rugaju :)

Ajde molim te dodi pa da ti radim ono sto si ti meni prve veceri u L4D2. Pa da se smijem. :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
goodye kaže...

Ajde molim te dodi pa da ti radim ono sto si ti meni prve veceri u L4D2. Pa da se smijem. :D

ja tebi? :) ??

18 godina
wiz4rd kaže...

Danny ajde plz. napravi team balans brzi na serveru...zna proci pola fighta a da su u jednom timu i po 3-4 igraca vise.

Igram na jednom serveru (njemackom) di se to sve odvija u par sekundi, a automatski zadnjeg igraca koji dodje u igru switcha tam di fali.

Na žalost ne mogu, kako je tako je.

Vjerojatno na tom njemačkom serveru koriste true balancer, međutim ja ga nemam u dostupnim pluginovima. Do hosta je.

Pogledat ću ako se može što učiniti al ne mogu obećati ništa.

18 godina

Ma nema frke stari...thx na respondu.

::: peace 0n earth :::
18 godina

Uspio sam staviti plugin, bio je na opcionalnoj listi.

Podesio sam da je maksimalna dozvoljena razlika 2 igrača.

U slučaju nebalansa, bit će prikazano jedno upozorenje a nakon toga ide premještanje.

Jedino što me trenutno smeta je to što se upozorenja ne prikazuju u chatu nego kao "yell" preko cijelog ekrana. Ako bude previše smetalo morat ću ugasiti plugin, bar dok ne dođe update koji bi to trebao maknuti.

Ako primjetite kakve probleme koje je plugin uzrokovao javite.

0 0 hvala 0
15 godina
didulica kaže...
dreammaker kaže...
didulica kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Ako hočeš štedit, igraj americas army (free), a ako hočeš dobru igru dobro plati.

pero_HR
16 godina

Ima li itko da bi mi vietnam kupio?

Steam: ha.nanas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daleko sam ja od bogatuna, daleko.
Ako ti ne možeš skupiti 140 kuna na godinu - pa čovječe, mislim da je vrijeme da se digneš sa kompjutorske stolice i nađeš neki posao.
16 godina
neaktivan

Svako ko se nekom smije što nemože skupiti 200 kuna za igricu je seronja prve klase. I seronja je što mu ide objašnjavat što on u biti ima pare, samo je tolko glup da ne shvaća kako se štedi i da ih u biti već ima, jer, ako ima za jaknu i traperice koje skupa dođu 1000 kuna, kako nebi imao i 200 kn za igricu.

Za 200 kuna čovjek mora raditi DAN i POL! Pa sada, ili ti ne radiš, ili ne cijeniš svoje roditelje koji crnče. U svakom slučaju, ne cijeniš ni svoj ni tuđi rad.

A sada o BFBC2:

Dal se vama čini da su razlike u jačini/preciznosti/firerateu/recoilu oružja u biti premale?

Uopće ne znam zasto nebi koristio samo onaj mali ruski AK74 kod engineer? To dajem kao primjer samo. Čamu ijedno drugo oružje?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto?

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!

0 0 hvala 0
17 godina
lzgr kaže...

Zašto?

Kod takvih problema najbolje je napraviti update PB-a

LINK

I'm just sayin'
17 godina
odjavljen
the_dammed kaže...

Dal se vama čini da su razlike u jačini/preciznosti/firerateu/recoilu oružja u biti premale?

Uopće ne znam zasto nebi koristio samo onaj mali ruski AK74 kod engineer? To dajem kao primjer samo. Čamu ijedno drugo oružje?

pa ono, kako koje oruzje. nije bas isto npr pp2000 i ump... mislim da i nisu bas tako male i beznacajne razlike. uostalom nitko ti ne brani da igrras s istom pljucom. 

ja idem sa svakom do platinaste i onda predjem na drugu pljucu, naravno da mi bude zao i malo cudno jer sam se ipak naviknuo na oruzje ali opet sve to nekako brzo prodje i za cas se prilagodis novoj pljuci...

mislim da najvecu ulogu tu igrta preciznost... ovo sa fire rate i damage se nekako kompenzira... veci fire rate manji damage i obrnuto nekako dodje pa skoro na isto... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice