Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.345.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

I ja sam počeo imati zanimljiva iskustva s BC2 u zadnje vrijeme, počelo mi se događati da se odjednom samo zamrzne slika a u pozadini normalno radi zvuk. Jedina stvar koja radi kad dođe do toga je hard restart, probao sam ostaviti i ništa, ostavio 20 minuta i ništa.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Battlefield: Bad Company 2
Rhox kaže...

I ja sam počeo imati zanimljiva iskustva s BC2 u zadnje vrijeme, počelo mi se događati da se odjednom samo zamrzne slika a u pozadini normalno radi zvuk. Jedina stvar koja radi kad dođe do toga je hard restart, probao sam ostaviti i ništa, ostavio 20 minuta i ništa.

Meni ista stvar baš danas, jedino 'divljački' restart - čak ni task manager ne želi upaliti. Nekad samo CTD, nekad BSOD, a nekad i ovo.

Meine Ehre heiSSt Treue
15 godina
Silence1488 kaže...
Rhox kaže...

Meni ista stvar baš danas, jedino 'divljački' restart - čak ni task manager ne želi upaliti. Nekad samo CTD, nekad BSOD, a nekad i ovo.

meni je tako zadnja 3 dana non stop

dejanceeeeeeeeee
16 godina

Jel se ko može logirati? Meni baca nekakav connection error occured.

aka ReaverTVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene zeza konekcija cijelo jutro, prvi put sam imao K/D ratio veci od 2 i izbaci me xD

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Mene zeza konekcija cijelo jutro, prvi put sam imao K/D ratio veci od 2 i izbaci me xD

Jel se mozes logirat uopce? Ja ne

aka ReaverTVZ
15 godina

Ne mogu se ni ja nikako logirati

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mogu, igrao sam i BC2 i Vietnam.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igra je zabavna...ali malo boluje od konzolitisa (FPS bez leana i laya WTF??). Ah. što se može, u takvim vremenima valjda živimo.

Nego zašto me disconnecta sa servera nakon cirka desetak minuta? Nakon toga se ponovo spojim na neki server i onda više ne izbacuje {#} Vidim da masa ljudi ima taj problem, ali nisam našao na lijek... Da prihvatim da je igra poluproizvod i pomirim se s time?

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Mr. Fugitive kaže...

Igra je zabavna...ali malo boluje od konzolitisa (FPS bez leana i laya WTF??). Ah. što se može, u takvim vremenima valjda živimo.

Nego zašto me disconnecta sa servera nakon cirka desetak minuta? Nakon toga se ponovo spojim na neki server i onda više ne izbacuje {#} Vidim da masa ljudi ima taj problem, ali nisam našao na lijek... Da prihvatim da je igra poluproizvod i pomirim se s time?

Isključi UPnP na ruteru.

سمندری ڈاکو
16 godina
Mr. Fugitive kaže...

Kolko znam, ni jedan BF nije imao lean ni lay. Iako se ne sjecam previse.

aka ReaverTVZ
16 godina
neaktivan

Video zanemarite, važne su riječi pjesme 

koje imate ispod videa. {#}

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 14:14 (SwaggerBeast).

25 0 hvala 12
17 godina
SwaggerBeast kaže...

Apsolutno genijalno {#}

16 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...

dobio si like!! :)

meni se cini ko da je igrivost bolja na konzoli, ovako po snimci.. bo..

18 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Kolko znam, ni jedan BF nije imao lean ni lay. Iako se ne sjecam previse.

Kaj nije ovo prvi BF na PCu koji nema prone?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
18 godina
Je prvi je koji nema prone, što je totalno bezveze. Ali ni jedan nije imao lean.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan

Ima nekog da bacimo rundu dvije na BUG-ovom serveru?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja čekam na serveru

BFBC2: ALIEN464
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kak mrzim kad me gluposti ubijaju.

OverlordCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neda mi se vrndat po 500+ stranica pa da pitam samo, jel se moze igrati bez org keya?

dakle skinem s neta, neki patch i na xf server? poput cod2 i 4?

Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
A što misliš, je li se nama da pomagat tvojoj lijenoj guzici koja ne može skupiti 140 kuna za igru? NE!
16 godina
Wicked_Sick87 kaže...
A što misliš, je li se nama da pomagat tvojoj lijenoj guzici koja ne može skupiti 140 kuna za igru? NE!

Ma prodaje se i po 100 :D.

I jel ima itko da mi kupi vietnam i posalje mi key, ako radi, ja uplacujem pare, necu nikoga zezniti. U subtu kada dobim pare od ministranata bi mogao najvjerojatnije obaviti transakciju.

Steam: ha.nanas
16 godina
neaktivan

Ajmo na server... Neka se napuni vec jednom :)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Co7 kaže...

Ajmo na server... Neka se napuni vec jednom :)

Evo me za minut

Steam: ha.nanas
16 godina
neaktivan

Malo vise je offtopic, ali jel se tko sica ovoga??

Skenirao sam slicice iz albuma, tako da tko hoce moze staviti kao avatar ili sto vec.

Ima medic, recon, assault, samo fali izgleda inzinjerac.

Moj PC  
6 0 hvala 5
15 godina
neaktivan

Decki,ja sam nov u igri.

Nasao sam vas server i odigrao sam par runda,igra mi je odlicna,trazi puno vise koncentracije i skila od naprimjer nekog coda koji mi se cini da ga pretezito balavci od 10 godina igraju...zato sam i odustao.

Samo sto sam ja trenutno teski njub pa bi me zanimalo kad se vasa ekipa skuplja i dali imate teamspeak ili ventrilo da se mogu cut s vama da me malo uvedete u igru?

Pozz ljudi!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
PudLLi kaže...

Decki,ja sam nov u igri.

Nasao sam vas server i odigrao sam par runda,igra mi je odlicna,trazi puno vise koncentracije i skila od naprimjer nekog coda koji mi se cini da ga pretezito balavci od 10 godina igraju...zato sam i odustao.

Samo sto sam ja trenutno teski njub pa bi me zanimalo kad se vasa ekipa skuplja i dali imate teamspeak ili ventrilo da se mogu cut s vama da me malo uvedete u igru?

Pozz ljudi!

Svaki dan navečer od 7-pa do jutra,a subota/nedelja zna bit pun server i popodne.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Inace ako nisi znao, ima i ljudi koji nemaju bas puno novaca, pa pokusavaju stediti gdje mogu.

ti to vjerojatno neznas jer si neki razmazeni bogatun

16 godina
neaktivan

ima ovdje dosta ljudi kojima je BC2 prva origigi igra i sumnjam da sad gladuju zbog toga

kolko ja uživam u BC2 za mene vrijedi i mnogo više od 240kn kolko sam platio na game-u

BC2 nick: maxsisac_CRO
15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

ima ovdje dosta ljudi kojima je BC2 prva origigi igra i sumnjam da sad gladuju zbog toga

kolko ja uživam u BC2 za mene vrijedi i mnogo više od 240kn kolko sam platio na game-u

pa dobro, lijepo sam pito, trenutno nema posla pa je tesko, zato pitam. da ustedim ako je moguce

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice