I ja sam počeo imati zanimljiva iskustva s BC2 u zadnje vrijeme, počelo mi se događati da se odjednom samo zamrzne slika a u pozadini normalno radi zvuk. Jedina stvar koja radi kad dođe do toga je hard restart, probao sam ostaviti i ništa, ostavio 20 minuta i ništa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja sam počeo imati zanimljiva iskustva s BC2 u zadnje vrijeme, počelo mi se događati da se odjednom samo zamrzne slika a u pozadini normalno radi zvuk. Jedina stvar koja radi kad dođe do toga je hard restart, probao sam ostaviti i ništa, ostavio 20 minuta i ništa.
Meni ista stvar baš danas, jedino 'divljački' restart - čak ni task manager ne želi upaliti. Nekad samo CTD, nekad BSOD, a nekad i ovo.
Meni ista stvar baš danas, jedino 'divljački' restart - čak ni task manager ne želi upaliti. Nekad samo CTD, nekad BSOD, a nekad i ovo.
meni je tako zadnja 3 dana non stop
Jel se ko može logirati? Meni baca nekakav connection error occured.
Mene zeza konekcija cijelo jutro, prvi put sam imao K/D ratio veci od 2 i izbaci me xD
Mene zeza konekcija cijelo jutro, prvi put sam imao K/D ratio veci od 2 i izbaci me xD
Jel se mozes logirat uopce? Ja ne
Ne mogu se ni ja nikako logirati
Mogu, igrao sam i BC2 i Vietnam.
Igra je zabavna...ali malo boluje od konzolitisa (FPS bez leana i laya WTF??). Ah. što se može, u takvim vremenima valjda živimo.
Nego zašto me disconnecta sa servera nakon cirka desetak minuta? Nakon toga se ponovo spojim na neki server i onda više ne izbacuje
Vidim da masa ljudi ima taj problem, ali nisam našao na lijek... Da prihvatim da je igra poluproizvod i pomirim se s time?
Igra je zabavna...ali malo boluje od konzolitisa (FPS bez leana i laya WTF??). Ah. što se može, u takvim vremenima valjda živimo.
Nego zašto me disconnecta sa servera nakon cirka desetak minuta? Nakon toga se ponovo spojim na neki server i onda više ne izbacuje
Vidim da masa ljudi ima taj problem, ali nisam našao na lijek... Da prihvatim da je igra poluproizvod i pomirim se s time?
Isključi UPnP na ruteru.
Kolko znam, ni jedan BF nije imao lean ni lay. Iako se ne sjecam previse.
Kolko znam, ni jedan BF nije imao lean ni lay. Iako se ne sjecam previse.
Kaj nije ovo prvi BF na PCu koji nema prone?
Ima nekog da bacimo rundu dvije na BUG-ovom serveru?
Ja čekam na serveru
neda mi se vrndat po 500+ stranica pa da pitam samo, jel se moze igrati bez org keya?
dakle skinem s neta, neki patch i na xf server? poput cod2 i 4?
Ma prodaje se i po 100 :D.
I jel ima itko da mi kupi vietnam i posalje mi key, ako radi, ja uplacujem pare, necu nikoga zezniti. U subtu kada dobim pare od ministranata bi mogao najvjerojatnije obaviti transakciju.
Ajmo na server... Neka se napuni vec jednom :)
Ajmo na server... Neka se napuni vec jednom :)
Evo me za minut
Decki,ja sam nov u igri.
Nasao sam vas server i odigrao sam par runda,igra mi je odlicna,trazi puno vise koncentracije i skila od naprimjer nekog coda koji mi se cini da ga pretezito balavci od 10 godina igraju...zato sam i odustao.
Samo sto sam ja trenutno teski njub pa bi me zanimalo kad se vasa ekipa skuplja i dali imate teamspeak ili ventrilo da se mogu cut s vama da me malo uvedete u igru?
Pozz ljudi!
Decki,ja sam nov u igri.
Nasao sam vas server i odigrao sam par runda,igra mi je odlicna,trazi puno vise koncentracije i skila od naprimjer nekog coda koji mi se cini da ga pretezito balavci od 10 godina igraju...zato sam i odustao.
Samo sto sam ja trenutno teski njub pa bi me zanimalo kad se vasa ekipa skuplja i dali imate teamspeak ili ventrilo da se mogu cut s vama da me malo uvedete u igru?
Pozz ljudi!
Svaki dan navečer od 7-pa do jutra,a subota/nedelja zna bit pun server i popodne.
Inace ako nisi znao, ima i ljudi koji nemaju bas puno novaca, pa pokusavaju stediti gdje mogu.
ti to vjerojatno neznas jer si neki razmazeni bogatun
ima ovdje dosta ljudi kojima je BC2 prva origigi igra i sumnjam da sad gladuju zbog toga
kolko ja uživam u BC2 za mene vrijedi i mnogo više od 240kn kolko sam platio na game-u
ima ovdje dosta ljudi kojima je BC2 prva origigi igra i sumnjam da sad gladuju zbog toga
kolko ja uživam u BC2 za mene vrijedi i mnogo više od 240kn kolko sam platio na game-u
pa dobro, lijepo sam pito, trenutno nema posla pa je tesko, zato pitam. da ustedim ako je moguce