Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.212.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

ja sam uzeo dan- 2 poslje izlaza igre, pa me kostala 240+40kn. A 2 dana poslje 170 +40 :D

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja ću kupit možda kasnije, kad padne cijena, za Božić budu vjerojatno sniženja

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

200kn?(182kn)-g2play je jos jedan od najeftinijih skupa sa gameom ili enabava/eplati

kolko ce onda tek steam kostat

ljudi moji pa bc2 original kupite za te novce

a ovo je expanzija sa 4 mape 6 novih vozila tucet novih oruzja i vietnam tematikom koja nebi trebala kostat vise od 100kn(mozda 120)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je haos.

Teško da će to proći kod mnogih. Ja možda i kupim, jer sam budala, al ovo je definitivno haos.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima..

Igram BF:BC2 i trazim neki clan ili ekipu koja igra redovno bad company 2..Dosadno mi ga je sam igrat..Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam mislio prodati igru, čak sam  već sve sa likom dogovorio, ali sam odustao radi ove ekspanzije dva dana prije prodaje.

A sad ovo. OMFG pa tko če to kupiti, za ovu lovu si kupim COD:BO ili neku noviju igru.

Prek preskupo s obzirom što nude.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može li mi tko reći kada se točno gasi server. Da li je to 07.10

*NOB*

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Battlefield: Bad Company 2
nani17 kaže...

Može li mi tko reći kada se točno gasi server. Da li je to 07.10

Da,7.10.2010. server prestaje sa radom.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 0:37 (pirat).
16 godina
neaktivan

Cijena jos nije objavljena , g2play moze napisati sta hoce , relevantni su ko lanjski snijeg .

Imaju oni na g2play-u jos finih stvari za preorder , npr. ovu :

http://www.g2play.net/store/Diablo-III-Digital-Download.html  s tim da bi ova cijena bila dobra za ovu igru , a ko zna mozda su nesto i pogodili. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 0:07 (bugson).
15 godina
neaktivan

Sad mislim  kupovati bfbc2 imam pitanje.

Ako naprimjer oču reinstalirati windowse oču li izgubiti key ili šta trebam napraviti da ne izgubim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zasto bi izgubio key?
Ako si kupio samo key imas ga negdje u mailu. Ako si kupio retail, na kutiji je. Ako si kupio digitalni download takoder ti je u mailu key ili ga ni nema.

U svakom slucaju, neces sa reinstallow winsa izgubit key.
16 godina
odjavljen

nedam... imam ali nedam! i da je 15eura nedam! to je sranje. nema veze sa temom ali eto : npr crysis sam kupio 3 puta, prvi puta kad je izasao, odigrao ga par puta pa prodao.. onda ga pred malo nasao u zadru za 100kn pa opet odigrao pa prodao i sad pred neki dan uzeo na steamu crysis complete pack... i stalkera i witchera sam takodjer 2 puta kupovao i mass effect1.. 

a bc2 mi je mislim prvo i zadnje od dice i ea-a... igra je super ali brate mili koliko sam zivaca popusio zbog njihovim patchanja i map pack-ova tj mod pack-ova.. ne svidja mi se takva politika 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina

Malo sam razočaran podrškom za igru. Igra ima još brdo bugova a oni ne rade ništa

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

OMFG pa tko če to kupiti, za ovu lovu si kupim COD:BO ili neku noviju igru.

Službena cijena još nije objavljena, dok se ne pojavi preorder na službenom EA storeu nema razloga za paniku.

Kill Frenzy kaže...

Malo sam razočaran podrškom za igru. Igra ima još brdo bugova a oni ne rade ništa

Nije da ne rade ništa,  rade multiplayer MoHa, BC2:V i BF3 ;)

16 godina

dekstroza

ma znam ali šta me briga:D

Nemogu nam prodat nešto i odma ići na drugo samo kako bi zgrnuli pare.

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

normalno da je loša podrška kad moraju radit na svojim i tuđim projektima.

15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Kill Frenzy kaže...

Nije da ne rade ništa,  rade multiplayer MoHa, BC2:V i BF3 ;)

Pa čak i na novom Need for Speed: Hot Pursuit radi jedan dio iz DICE-a, ako se ne varam

www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan

Čemu tolika panika?Normalno da će spustiti cjenu!Btw ne, taj Vietnam se ne može zvati sranjetom ali ipak su trebali barem 6 mapa staviti.

Što se tiče podrške za igru mislim da nije DICE toliko loš.Mislim ima puno puno gorih proizvođača(tj. izdavača poput Rockstar Gamesa) koje nije nimalo briga za igrače.

Ja sam isto naišao na par bugova ali nikako me to ne može iznervirati da prestanem igrati.Ko misli da je BBC2 bugovit nek proba igrati Silent Hunter 4,Stalker SC,Armu 2 i AA3 pa cete onda vidjeti sta je bugovita igra.

Ni meni se ne sviđa ova politika da nam prodaju "VIP MAP PACKOVE" sa istim mapama.To je totalni idiotizam,ali sta ces svaki izdavač ima svoje mušice.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Kiša će, prvi Battlefield koji Danny nece kupitiBelji se

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sranjetom... olo tj lol.. ma, muda=bubrezi! 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Kiša će, prvi Battlefield koji Danny nece kupitiBelji se

Ne, ne... viš da sam napisao da hoću.

Citiram:

Ovo je haos.

Teško da će to proći kod mnogih. Ja možda i kupim, jer sam budala, al ovo je definitivno haos.

Vjerojatno ćemo kupit samo ja i dado na cijelom svijetu i igrat 1 na 1. LOL

16 godina
neaktivan

Hehe, da, kupujemo vietnam zicer i rokanje 1 na 1

Bar nece bit problem sa stekanjem ekipe :P

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Ovo je haos.

Vjerojatno ćemo kupit samo ja i dado na cijelom svijetu i igrat 1 na 1. LOL

A jbg ja mislio da "možda" i "budala" neznači kupovinu.

Hebote, kladim se da ce kao i svaki drugi map pack za par dana naci na nekoj akcij po 10 eura i sl. - Bilo Steam ili neki drugi servis za prodaju igara.

Danas DLC za MW2 košta tu negdje.

6 mapa za 25 Eura, da igra ima mission editor moga bi ih sam sklepat i napravit i izvest na svoj home made server. 

Sramota!

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
16 godina
neaktivan

Ja sam mišljenja da će ipak biti nešto jeftinije, pa igra toliko košta..

Možda samo sanjarim ali 'ko zna

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još nema datum izlaska a već znaju točnu cijenu, čudno.

Ja ću uzeti ako ništa drugo čisto da upotpunim kolekciju i isprobam kalaš. Ako ne prije onda kad bude stanka na faksu krajem veljače. Do tada će i cijena vjerojatno pasti.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Hebote, kladim se da ce kao i svaki drugi map pack za par dana naci na nekoj akcij po 10 eura i sl. - Bilo Steam ili neki drugi servis za prodaju igara.

Danas DLC za MW2 košta tu negdje.

6 mapa za 25 Eura, da igra ima mission editor moga bi ih sam sklepat i napravit i izvest na svoj home made server. 

Sramota!

Nije rijec o map packu vec o DLC-u sa 4 nove mape smjestenom u setting Vijetnama (nova oruzja ,vozila itd.). Cijena od 25 Eura bi bila svakako previsoka za Vijetnam , ali realno cijena ce biti oko 15$ - Battlefield 1943 koji je izasao samo za konzole i po sadrzaju bio slican ovom DLC-u ( 3 mape , 2 moda , dostupan samo kao download only )  je kostao 15$  tako da je ocekivati slicnu cijenu.

15 godina

Ja sam isto jedna od budala sto ce kupiti vjetnam. Mene samo zanima da li ce mi sta resetirat od statova?

Leveli,statistike neke, oruzja ??? To mi bas nije najjasnije.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
da igra ima mission editor moga bi ih sam sklepat i napravit

Jesi li ti ikada napravio mapu za neku igru?

15 godina
odjavljen
dekstroza kaže...

Da, ali samo Call of Duty 2 nažalost.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 15:21 (Weky).
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
dekstroza kaže...

Da, ali samo Call of Duty 2 nažalost.

Onda valjda znaš da nije to tako jednostavno, a pogotovo nije jednostavno da mapa izgleda tako da bi ju netko na kraju htio i igrati.

Pa kad uz to uzmeš i da bi trebao modelirati i nova oružja, vozila, ljude, vegetaciju i sve to u engineu naprednijem od modificiranog idTech3 i ne bi bilo tako lako.

Čak i da postoje mod alati, sumnjam da bi se našla dovoljno organizirana skupina pojedinaca da slože sve to skupa i da to sve na kraju na nešto liči.

BC2:Vietnam je u biti druga igra s istom mehanikom, nešto kao što je CoD:WaW bio u odnosu na CoD4, samo što je neće prodavati kao novu igru nego kao ekspanziju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice