Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.392
|
čitano: 525.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 6

Što su se toliko gubili čemu, trebali su samo remaster bf3 kad nemaju mašte idioti.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 6
pirat kaže...
fila2208 kaže...

ima nade, onda samo kairo bazzar 24/7

Koji su to idioti 

Pa očito to igrači žele, metro, bazaar i taj smjer.

Ako će dić prodaju, dapače. Bitno je outsellat cod. 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
13 godina
Battlefield 6

Nije gust kad nema stalnih servera. Ono da možeš protiv iste ekipe par partija. Ovako te prisalta u tri pm nakon svake partije. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Bombilakus kaže...

Nije gust kad nema stalnih servera. Ono da možeš protiv iste ekipe par partija. Ovako te prisalta u tri pm nakon svake partije. 

za neke s buga i bolje, dobili bi pom guzici pa bi svako jutro čitali kako je netko čiter.

ima to sve svoje 

šalim se, naravno da fale dedicatedi, nemoš okupit comunity složit neki inhouse server. NIje to to ko prije

napravio je pirat bug server, radi na 30hz jer tako portal radi. ne zhnam jel ikad zaživio

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

napravio je pirat bug server, radi na 30hz jer tako portal radi. ne zhnam jel ikad zaživio

Nije,nema to šanse u trenutnoj situaciji.

سمندری ڈاکو
13 godina
fila2208 kaže...

šalim se, naravno da fale dedicatedi, nemoš okupit comunity složit neki inhouse server. NIje to to ko prije

Nema to kako zaživjeti kad se server mora iznova aktivirati. Ja sam par puta bacio oko i server je bio posve prazan. Iskreno tko će se spojiti i čekati satima da se možda spoji dovoljan broj igrača. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
12 godina
Battlefield 6

Ma i da ima igrace, 30hz serveri... pa i 60 je vec kritizno lose

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Štedi se na svemu manje servera manji utrošak energije manje ulaganje, veča razlika rashod prihod.To danas meneđeri gledaju minimalno ulaganje iskoristi radnu snagu do iznemoglosti zato imamo loš proizvod.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Q-Tip kaže...
fila2208 kaže...

Nema to kako zaživjeti kad se server mora iznova aktivirati. Ja sam par puta bacio oko i server je bio posve prazan. Iskreno tko će se spojiti i čekati satima da se možda spoji dovoljan broj igrača. 

Pa nekad se tako i punio server zar ne, uđeš i letiš malo čekaš ostale...

ali da, u današnjem svijetu, i trenutnom stanju igre nemoguće je očekivati 64p domaći persistent server, a to ionako nije nikome u interesu osim igračima, a oni su nebitni.

16 godina
Battlefield 6

Navali narode ...

... there is no spoon ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Nakon 80h mogu reći da su najveći problem mape...Napucavanje je dobro, ali mape su kurčina teška. Modovi također, igram samo conquest i breakthrough.

- Seige of Cario - dobra mapa nemam kaj prigovorit, više infantry focused

- Firestorm - veze nema s originalom, ovo je teško smeće od mape, runde uvijek ne zanimljive, borba se svodi oko 2 objectiva 90% slučajeva...sve ostalo nepovezano. Nikad nebi rekao da je to zapravo Firestorm

- New Sobek City - isto ko i Firestorm, borba samo oko 2 objectiva + hrpa ljudi bezveze snajpa tamo onaj dio gdje su zgrade + kod D objectiva...bezveze i rijetko kad zabavno

Mirak Valley - osrednja ali opet fokus na jednom dijelu, između dvije zgrade...Zna bit zabavno tamo na otvorenijem dijelu mape, opet neki objectivsi se nikad ne promijene ko ih drži

- LiberationPeak - najbolja mapa u igri, nije bez mana, ali najbalansiranija od svih

- EmpireState - inf. only...ok malo dosadna meni, nisam fan ali ajde, ima gorih

Eastwood - clusterfuck mapa, vidim da je većini dobra, ali meni ne. Setting mi je cisti COD shit, a vjerojatno takve dalje dobivamo, neka mapa na jahti, disku ili slično...

Blackwell Fields - opet čisti prosjek, s obzirom na ostatak, malo pretvorena i sa previše vozila, nepotrebno

Ostale koje nisam spomenuo nisu mi ni u rotaciji jer su žešći odron.

Uz ovo velika glupat je da nakon svake rude razjebe server i igrači ne ostaju skupa...Evo recimo danas ujutro, dođem pred kraj runde i završimo, prebaci na novu rundu, ali vidi vraga nema dosta igrača i bilo je 15ljudi ostalo botovi...pa jebeš mi sve.

Ovaj battlepass ni ne kužim, svako malo mi se nekaj odvrti da sam otključao, ali nemam pojima šta je to uopće...Kak su uspjeli to tak ne zanimljivo napraviti da me toliko zaboli da ni ne otvorim, kamoli kupim.

Dalje, meni, sve zavisi o budućim mapama i kakve će bit. Igri fali novih i kvalitetnih mapa, već sam se zasitio malo ovih koje imamo a da išta valjaju.Uz pretpostavku da neće sjebat sa nekim 'vrtić' glupostima

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:10 (Promster).
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 6

napokon sam i ja otkrio čari nvidia dlss i mfr-a, uzeo sam 5060ti 16gb, na 2k medium imao 75-95fps (dovoljno za moj monitor), nisam uključivao nikakve frame generatore, upscaling i sl., al mi je cpu slab i davao je oko 75 s povremenim padovima na 50-60 što se osjetilo kad je najveća akcija naravno...

već sam u lovu na jači cpu, al rekoh idem to probat, iako čim vidim da piše uzrokuje input lag odma odustajem, uključim mfr na najmanje, kad ono cpu daje 175, grafa 120.. strašno koja razlika, i što je najjače ne osjetim taj input lag, vjerojatno ga ima ali dovoljno malo da se ne osjeti... onda sam probao dlss + mfr na high 2k postavkama, top, sve preko 120fps bez osjetnog laga..

vsync inače pojede jako puno resursa i što je još gore generira ogroman input lag, a na većem fps ni ne znači skoro ništa...

tako da za sad ne trebam jači cpu, stari dida još uvijek dere, spašavaju ga tehnologije u novim grafama :)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:31 (digitall).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Ma ne sekirajte se, doći će bolja vremena. 

šalu na stranu, realno da svaki season naprave jedan dobar remake, i to daju na glasanje, a druga da bude neka nova zadovoljit će većinu ljudi.

nevezano za bazaar ili neke druge dobre mape šta smo prije igrali, iako ako ga useru kao firestorm, bolje da ne rade onda.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Jebate kaj bu frcal začin, vidiš na starom placu su bile prazne klupe.

(Gcro)K4lim3ro
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

ma ok je bila staza bazaar. jedna od drazih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

BF6 mape su užasne, male, sve je close combat, spawnovi preblizu...

Svi ti skaču po glavama.

Najava da se možda radi Bazaar remake i svi su 

Baš ste kontradiktorni. Subjektivnost na najjače.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Pa kaj ćemo opet pasti na nostalgiju?
Biti će izmjenjen kao i Firestorm. Tolko da veterani pizde na igru.

Očito im je pokazatelj taj da ako stari igrači pizde, mlađima će biti bolja mapa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

pa nitko ni  ne ocekuje da mape budu 100% iste, ista igra,itd..

Firestorm mapa meni nikad nije bila nesto. cak mi je ova bolja od stare.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
lange kaže...

pa nitko ni  ne ocekuje da mape budu 100% iste, ista igra,itd..

Firestorm mapa meni nikad nije bila nesto. cak mi je ova bolja od stare.

Fila očekuje...

سمندری ڈاکو
15 godina
sudy_freak kaže...

Svi ti skaču po glavama.

Realno najbolje mape i jesu Kairo, Iberian i Empire state i sad novi Eastwood.

Sve ostalo je ispod bf standarda i trba im malo dorade, pa se nadam da će svaki season pass možda neke mape malo doraditi i proširiti djelove da bolje teku.

ali da, srat da se sere. Igra je super, ali mora se nešto piskarat i njurgat, onda će bit bolja 

13 godina
fila2208 kaže...
sudy_freak kaže...

Svi ti skaču po glavama.

Realno najbolje mape i jesu Kairo, Iberian i Empire state i sad novi Eastwood.

Sve ostalo je ispod bf standarda i trba im malo dorade, pa se nadam da će svaki season pass možda neke mape malo doraditi i proširiti djelove da bolje teku.

ali da, srat da se sere. Igra je super, ali mora se nešto piskarat i njurgat, onda će bit bolja 

Srat cu dok sam živ! 

7 godina
Battlefield 6

Ja sam iz rotacije osobno izbacio samo Manhattan Bridge, ne mogu ju probavit jednostavno, nemam pojma koji k sa tom mapom. Cim ju vidim dode mi muka. Ali ako pricamo o remasterima starih mapa, all I want for Christmas is Damavand Peak 

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice