Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.975
|
čitano: 412.013
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 6
BeLLicus kaže...

Šta znači ovaj broj 52 ispod mastery badgea za oružje? I ovaj broj 16 u donjem desnom kutu kod svakoga je drugačije, jbt sami neki brojevi... 

52 je mastery tog oružja.

16 je mastery/skill tvog profila. Ne znam doduše kako ga uzima.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
14 godina
Battlefield 6

Poveći popis izmjena i ispavaka u novom updejtu:

https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-update-1-1-1-0

Major Updates for 1.1.1.0:

• Improved core movement and animations, including smoother landings, faster stance transitions, better vaulting behavior, and reduced “bouncing” issues on landing or spawning.
  • Reworked weapon dispersion to better align accuracy and handling with each weapon’s intended design and performance over range. These changes address cases where accuracy behaved inconsistently, such as dispersion not properly settling after sprinting, and bring overall firing behavior closer to the intended balance between precision, control, and weapon power.
  • Significant visibility and lighting improvements, with better exposure transitions, interior lighting, and reduced fog and smoke persistence.
  • Audio overhaul, adding new projectile flybys, destruction and explosion sounds, refined vehicle and weapon mixes, and improved haptic feedback across multiple interactions.
  • UI and HUD updates for clarity and consistency, including overtime indicators, end-of-round fixes, and new unlock markers for weapons and gadgets.
  • Map fixes across multiple locations, resolving spawn animations, out-of-bounds issues, misaligned assets, and general stability across Conquest, Breakthrough, and Rush modes.
Steam and EA: CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2025 19:28 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 0 hvala 3
11 godina
sudy_freak kaže...
BeLLicus kaže...

Šta znači ovaj broj 52 ispod mastery badgea za oružje? I ovaj broj 16 u donjem desnom kutu kod svakoga je drugačije, jbt sami neki brojevi... 

52 je mastery tog oružja.

16 je mastery/skill tvog profila. Ne znam doduše kako ga uzima.

Aha, mislio sam da do 50 idu puške i toj to. 

7 godina
Battlefield 6

Igra mi malo mi daje Cyberpunk 1.0 vajbove sa ovim svim bugovima. Poslije ovoga mi puska imala thermal scope sama od sebe jedno 2 3 minute 

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
Battlefield 6

Izgleda ja napokon rješio onaj bliješteći glare na prijelazu iz prostorija van... HDR on i prvi put naštimao u windowsu. Izgleda osjetno bolje. Nakon 50h igranja, ajde navikao sam se na mape, ali nisu me oduševile. I dalje ima bugova, od grafičkih glitcheva, bouncanja od skala do nevidljivog score-a... 7.5/10. Kad se ispeglaju ove gluposti bit će bolje. I da, nove mape valjda budu bolje.

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

To je ta čar modernog softvera. Bez problema se izbaci smeće u produkciju, jer će se kasnije to sve fixati. 

Eno i BF 2042, totalno drugacija sad igra naspram one na pocetku. 

Takvo je danas stanje generalno svega nazalost. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
13 godina

Ma to sam si htio rjesit mastery 50 prije nego odem na put al nisam stigao.

Igram ja i infantry.Vecinom sam igrao infantry u proslim bfovima,pod zadnje sam vozila poceo koristit.Mislim da smo ja i ti puno BF V igrali neznam ako se sjecas.

Uglavnom vidim da nece niti u novom patchu rjesiiti bug sa raketama s IFV i jetova.

Tak da necu helit vozit jedno vrijeme.

Taman se vracam kad dolazi patch

ORIGIN: LtMoNkK
11 godina
Doca15 kaže...

Ma to sam si htio rjesit mastery 50 prije nego odem na put al nisam stigao.

Igram ja i infantry.Vecinom sam igrao infantry u proslim bfovima,pod zadnje sam vozila poceo koristit.Mislim da smo ja i ti puno BF V igrali neznam ako se sjecas.

Uglavnom vidim da nece niti u novom patchu rjesiiti bug sa raketama s IFV i jetova.

Tak da necu helit vozit jedno vrijeme.

Taman se vracam kad dolazi patch

Ma sjećam se naravno, znam da si dobar i pješke ofc, ali sa helijem igrati trenutno je zahtjevno, sa ovim bugovima + lako ga se sruši. Što si stavio na njega? Light rocket mi je smeće doslovno moraš u čovjeka pogodit splash dmg nikakav. 

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Poveći popis izmjena i ispavaka u novom updejtu:

https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-update-1-1-1-0

Major Updates for 1.1.1.0:

• Improved core movement and animations, including smoother landings, faster stance transitions, better vaulting behavior, and reduced “bouncing” issues on landing or spawning.
  • Reworked weapon dispersion to better align accuracy and handling with each weapon’s intended design and performance over range. These changes address cases where accuracy behaved inconsistently, such as dispersion not properly settling after sprinting, and bring overall firing behavior closer to the intended balance between precision, control, and weapon power.
  • Significant visibility and lighting improvements, with better exposure transitions, interior lighting, and reduced fog and smoke persistence.
  • Audio overhaul, adding new projectile flybys, destruction and explosion sounds, refined vehicle and weapon mixes, and improved haptic feedback across multiple interactions.
  • UI and HUD updates for clarity and consistency, including overtime indicators, end-of-round fixes, and new unlock markers for weapons and gadgets.
  • Map fixes across multiple locations, resolving spawn animations, out-of-bounds issues, misaligned assets, and general stability across Conquest, Breakthrough, and Rush modes.

Izbace fix 300 bugova. Kako izađe iz alfe ovo nije mi jasno.

Svaka nova igra isti k. 

17 godina
Battlefield 6

Evo na čemu vam random teammate-ovi igraju! Navodno s posla 

https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/1oawkhx/playing_battlefield_6_on_aio_screen/

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

Odradio mastery za assaulta do kraja, ajme majko mila grinda, 2000 dmg sa incindery shotgunom je next lvl pain in the ass, veće smeće od tog gadgeta nisam vidio, radi 20 dmga, good luck with that. Uzeo sam i phantom edition jer ionako bi uzeo battle pass za prvu sezonu a vamo se dobije on + xp busteri i još fora stvarčica. Dobra je igra samo da bolje mape izađu van dovoljne su 3 vrhunske mape da zaboravimo ove na realisu. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 6

Kako me zivcira ovo sto se zvukovi kad netko dolazi uopce nist ne cuje.. znaci komarca ne moram cut, lik trci prema meni ali NISTA se ne cuje

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Danas uzeo igru, nakon pola sata glavobolja, jel ima da je još nekome tako?.. Bf2042 mi nije zadavao glavobolju. Fps je solidan, probao sam razne postavke, ali jednostavno mi je valjda preintenzivno... Refundao..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
brka911 kaže...

Danas uzeo igru, nakon pola sata glavobolja, jel ima da je još nekome tako?.. Bf2042 mi nije zadavao glavobolju. Fps je solidan, probao sam razne postavke, ali jednostavno mi je valjda preintenzivno... Refundao..

njubaro

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:01 (dery).
13 godina

Heh ok, ne znam jel si skužio o čemu pričam ili samo trolaš... Nije meni problem u igranju, nego imam stvarnu glavobolju i mučninu nakon samo pola sata igranja.. Pitao sam ovdje možda za neke postavke, ako je nekome slično bilo da je uspio nešto napraviti u vezi toga.

15 godina
brka911 kaže...

Si probao sa većim FOV? 

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
6 godina
Battlefield 6

bugovi....

-nestajanje oružja, pa se vrati nakon nekog vremena samo

-zvuk, nekada nestane, pa su pucnjevi kao negdje kilometrima daleko

-nakon spawna nosim neki drugi kit... (ne nakon revajva)

-sruše nas u chopperu, ja sam živ kao gunner, ne mogu izaći van, a nisam dead, ne mogu respawn, nikoji vrag

-nakon završene runde ne mogu izaći u meni... (a kada izađem, završim sa crnim ekranom)

-snimljeni loadouti nekada uopće nisu snimljeni, u igri to nisu ti koje sam namjestio (namjestio na sve frakcije)

-ponekad nema minimape za spawnanje, nego je negdje...

-i da, muhe se čuju kada si kod kanti za smeće

protuzračna obrana... (nije bug), koje smeće

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:07 (Crocopzmaj12).
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
brka911 kaže...

Heh ok, ne znam jel si skužio o čemu pričam ili samo trolaš... Nije meni problem u igranju, nego imam stvarnu glavobolju i mučninu nakon samo pola sata igranja.. Pitao sam ovdje možda za neke postavke, ako je nekome slično bilo da je uspio nešto napraviti u vezi toga.

Ako te ista tjesi, meni ne bude dobro kad letim sa jetom tipa 5-6 min pa moram izvoditi one piruete da me ne skinu ili da ne odem out of bounds. 

11 godina

ekipa...šaljite Cyberu svoje nickove u PP da se skupimo

BTW jel postoji neki balkan discord? probao sam googlat ali našao sam samo 2042

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
16 godina
moderator
MasterG kaže...

Imate BUG discord s stotine kanala,stoji prazan...

https://discord.gg/b8NZUyPb

سمندری ڈاکو
11 godina
MasterG kaže...

Ma neće nitko da igra, msm nitko ni ne potencira neko igranje na diskordu, hrpa ljudi je došla ali je tišina. Očito je ljudima glupo igrati i pričati sa ljudima koje ne poznaš... 

7 godina
Ja cu igrati tko god hoce, samo imam problem sto nemam slusalice i mikrofon. Imam Pioneer DJ DM-50D-BT monitorce i slozio sam si da igra zvuci toliko dobro da bi ratnom veteranu mogla triggerat PTSP, a sluske bi mogao nabaviti tek oko Bozica kad sjedne 13. placa. Mogu reagirati na chat poruke u roku od odmah, ili se spojiti preko moba na Discord voice, ali tad ce se sigurno cuti zvukovi iz igre preko zvucnika :(
13 godina
Simke8.1 kaže...
Ja cu igrati tko god hoce, samo imam problem sto nemam slusalice i mikrofon. Imam Pioneer DJ DM-50D-BT monitorce i slozio sam si da igra zvuci toliko dobro da bi ratnom veteranu mogla triggerat PTSP, a sluske bi mogao nabaviti tek oko Bozica kad sjedne 13. placa. Mogu reagirati na chat poruke u roku od odmah, ili se spojiti preko moba na Discord voice, ali tad ce se sigurno cuti zvukovi iz igre preko zvucnika :(

Ma i ne moraš bit na discordu, nas par obicno igramo radi zajebancije na discordu. Igraj na cemu ti je ugodnoi ne bacaj se nepotrebno u trošak ako ne trebaš. 

16 godina
brka911 kaže...

Ma zezem se imaš motion sickness jer ova igra je brza puno se događa toga u malo prostora. Flashing and kicking non stop, toga nema u bf2042.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice