Šta znači ovaj broj 52 ispod mastery badgea za oružje? I ovaj broj 16 u donjem desnom kutu kod svakoga je drugačije, jbt sami neki brojevi...
52 je mastery tog oružja.
16 je mastery/skill tvog profila. Ne znam doduše kako ga uzima.
Šta znači ovaj broj 52 ispod mastery badgea za oružje? I ovaj broj 16 u donjem desnom kutu kod svakoga je drugačije, jbt sami neki brojevi...
Poveći popis izmjena i ispavaka u novom updejtu:
https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-update-1-1-1-0
Major Updates for 1.1.1.0:
Aha, mislio sam da do 50 idu puške i toj to.
Izgleda ja napokon rješio onaj bliješteći glare na prijelazu iz prostorija van... HDR on i prvi put naštimao u windowsu. Izgleda osjetno bolje. Nakon 50h igranja, ajde navikao sam se na mape, ali nisu me oduševile. I dalje ima bugova, od grafičkih glitcheva, bouncanja od skala do nevidljivog score-a... 7.5/10. Kad se ispeglaju ove gluposti bit će bolje. I da, nove mape valjda budu bolje.
To je ta čar modernog softvera. Bez problema se izbaci smeće u produkciju, jer će se kasnije to sve fixati.
Eno i BF 2042, totalno drugacija sad igra naspram one na pocetku.
Takvo je danas stanje generalno svega nazalost.
Ma to sam si htio rjesit mastery 50 prije nego odem na put al nisam stigao.
Igram ja i infantry.Vecinom sam igrao infantry u proslim bfovima,pod zadnje sam vozila poceo koristit.Mislim da smo ja i ti puno BF V igrali neznam ako se sjecas.
Uglavnom vidim da nece niti u novom patchu rjesiiti bug sa raketama s IFV i jetova.
Tak da necu helit vozit jedno vrijeme.
Taman se vracam kad dolazi patch
ORIGIN: LtMoNkK
Ma to sam si htio rjesit mastery 50 prije nego odem na put al nisam stigao.
Igram ja i infantry.Vecinom sam igrao infantry u proslim bfovima,pod zadnje sam vozila poceo koristit.Mislim da smo ja i ti puno BF V igrali neznam ako se sjecas.
Uglavnom vidim da nece niti u novom patchu rjesiiti bug sa raketama s IFV i jetova.
Tak da necu helit vozit jedno vrijeme.
Taman se vracam kad dolazi patch
Ma sjećam se naravno, znam da si dobar i pješke ofc, ali sa helijem igrati trenutno je zahtjevno, sa ovim bugovima + lako ga se sruši. Što si stavio na njega? Light rocket mi je smeće doslovno moraš u čovjeka pogodit splash dmg nikakav.
Poveći popis izmjena i ispavaka u novom updejtu:
https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-update-1-1-1-0
Major Updates for 1.1.1.0:
Izbace fix 300 bugova. Kako izađe iz alfe ovo nije mi jasno.
Svaka nova igra isti k.
Evo na čemu vam random teammate-ovi igraju! Navodno s posla 
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/1oawkhx/playing_battlefield_6_on_aio_screen/
Odradio mastery za assaulta do kraja, ajme majko mila grinda, 2000 dmg sa incindery shotgunom je next lvl pain in the ass, veće smeće od tog gadgeta nisam vidio, radi 20 dmga, good luck with that. Uzeo sam i phantom edition jer ionako bi uzeo battle pass za prvu sezonu a vamo se dobije on + xp busteri i još fora stvarčica. Dobra je igra samo da bolje mape izađu van dovoljne su 3 vrhunske mape da zaboravimo ove na realisu.
Kako me zivcira ovo sto se zvukovi kad netko dolazi uopce nist ne cuje.. znaci komarca ne moram cut, lik trci prema meni ali NISTA se ne cuje
Danas uzeo igru, nakon pola sata glavobolja, jel ima da je još nekome tako?.. Bf2042 mi nije zadavao glavobolju. Fps je solidan, probao sam razne postavke, ali jednostavno mi je valjda preintenzivno... Refundao..
Danas uzeo igru, nakon pola sata glavobolja, jel ima da je još nekome tako?.. Bf2042 mi nije zadavao glavobolju. Fps je solidan, probao sam razne postavke, ali jednostavno mi je valjda preintenzivno... Refundao..
njubaro
Heh ok, ne znam jel si skužio o čemu pričam ili samo trolaš... Nije meni problem u igranju, nego imam stvarnu glavobolju i mučninu nakon samo pola sata igranja.. Pitao sam ovdje možda za neke postavke, ako je nekome slično bilo da je uspio nešto napraviti u vezi toga.
Si probao sa većim FOV?
bugovi....
-nestajanje oružja, pa se vrati nakon nekog vremena samo
-zvuk, nekada nestane, pa su pucnjevi kao negdje kilometrima daleko
-nakon spawna nosim neki drugi kit... (ne nakon revajva)
-sruše nas u chopperu, ja sam živ kao gunner, ne mogu izaći van, a nisam dead, ne mogu respawn, nikoji vrag
-nakon završene runde ne mogu izaći u meni... (a kada izađem, završim sa crnim ekranom)
-snimljeni loadouti nekada uopće nisu snimljeni, u igri to nisu ti koje sam namjestio (namjestio na sve frakcije)
-ponekad nema minimape za spawnanje, nego je negdje...
-i da, muhe se čuju kada si kod kanti za smeće
protuzračna obrana... (nije bug), koje smeće
Heh ok, ne znam jel si skužio o čemu pričam ili samo trolaš... Nije meni problem u igranju, nego imam stvarnu glavobolju i mučninu nakon samo pola sata igranja.. Pitao sam ovdje možda za neke postavke, ako je nekome slično bilo da je uspio nešto napraviti u vezi toga.
Ako te ista tjesi, meni ne bude dobro kad letim sa jetom tipa 5-6 min pa moram izvoditi one piruete da me ne skinu ili da ne odem out of bounds.
ekipa...šaljite Cyberu svoje nickove u PP da se skupimo
BTW jel postoji neki balkan discord? probao sam googlat ali našao sam samo 2042
Imate BUG discord s stotine kanala,stoji prazan...
Ma neće nitko da igra, msm nitko ni ne potencira neko igranje na diskordu, hrpa ljudi je došla ali je tišina. Očito je ljudima glupo igrati i pričati sa ljudima koje ne poznaš...
Ma i ne moraš bit na discordu, nas par obicno igramo radi zajebancije na discordu. Igraj na cemu ti je ugodnoi ne bacaj se nepotrebno u trošak ako ne trebaš.
Ma zezem se imaš motion sickness jer ova igra je brza puno se događa toga u malo prostora. Flashing and kicking non stop, toga nema u bf2042.