Al pazi, veći od infinite! Na bf4db je čist ko suza. GGC rocks!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moram promijeniti pastu na procesoru (BF4 mi počeo čudno raditi), pa ću promijeniti hladnjak, pa da vas odmah pitam - 1 vent pull, 1 vent push ili 2 venta push-pull?
Moram promijeniti pastu na procesoru (BF4 mi počeo čudno raditi), pa ću promijeniti hladnjak, pa da vas odmah pitam - 1 vent pull, 1 vent push ili 2 venta push-pull?
CCC kakav si ti to inžinjer nečega koji to nezna, marš natrag u školu!
Ja na svom imam samo jedan koji gura zrak u njega, ali zato imam dobar airflow kroz case pa mi temp. nisu problem, cpu 40-52,53 gpu 50-64 kada bf igram.
Ovaj EA za stvarno za K.... Koji su to retardi da to nije moguce... Na vrazjoj FIFI 15 su im valjda crkli serveri ili nesto pa je vecina igraca na mobitelima i PC ostala bez svega. Ovi na mobitelima ne mogu vise ni uci u igru, dok mi baja na supportu nudi "novu" igru i samo tri jumbo premium paketa ( oni koji igraju znaju o cemu pricam ). Dok sam ja samo na njihove fifa pointse potrosio skoro 100eura kroz godinu.... ali ne nece pounditi i ono sto si imao prvotno... Ma govna.... To bi bilo kao da u BF pogube podatke pa ti podatke pa ti ponude vanila paket bez premiuma kojeg si kupio. Ali ne bi me to cudilo da jos ekstra oderu.....
Jutro!
Mrski, koji loadout koristiš na stealthu za AS a koji za CQ? Unlockao sam 30mm top ali puca smiješno sporo...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=1775&jumpto=4667681&sort=asc&view=flat
Hitsikere ne koristim uopće osim na helijima. Ako misliš koristiti onda imaju one autolokon
Ovaj EA za stvarno za K.... Koji su to retardi da to nije moguce... Na vrazjoj FIFI 15 su im valjda crkli serveri ili nesto pa je vecina igraca na mobitelima i PC ostala bez svega. Ovi na mobitelima ne mogu vise ni uci u igru, dok mi baja na supportu nudi "novu" igru i samo tri jumbo premium paketa ( oni koji igraju znaju o cemu pricam ). Dok sam ja samo na njihove fifa pointse potrosio skoro 100eura kroz godinu.... ali ne nece pounditi i ono sto si imao prvotno... Ma govna.... To bi bilo kao da u BF pogube podatke pa ti podatke pa ti ponude vanila paket bez premiuma kojeg si kupio. Ali ne bi me to cudilo da jos ekstra oderu.....
Mojne batje, ja jutros bacio i sve OK.
Idem sad čekirat da vidim - nemoj me strašit - u kurac.
EDIT:
Kod mene je sve u redu, na sreću.
da ovaj baja sa supporta kaze da je mali dio FIFE 15 PC izgubljen, a na mobitelima da je puno veci problem. Ja sam hebene srece da sam na oba popusio :S
da ovaj baja sa supporta kaze da je mali dio FIFE 15 PC izgubljen, a na mobitelima da je puno veci problem. Ja sam hebene srece da sam na oba popusio :S
Nemoj nasjest pa uzet te packove jer ćeš u njima dobiti kurac.
Neka ti ručno stavi Ronalda najskupljeg ili Messija i bok.
Ustvari traži obojicu - k'o ga jebe - možda upali ;)
ma necu iz inata... Pa ima sam do jednu ligu sa top igracima... Cak i dosta TOTS TOTW... Ali nemam volje vise .. svakako fifa 16 dolazi uskoro...
Ali ono kako su me odjebali za nesto sto sam kod njih kupio to je katastrofa.
ma necu iz inata... Pa ima sam do jednu ligu sa top igracima... Cak i dosta TOTS TOTW... Ali nemam volje vise .. svakako fifa 16 dolazi uskoro...
Ali ono kako su me odjebali za nesto sto sam kod njih kupio to je katastrofa.
Daj onda traži plavog Ronalda pa neka ga meni stavi u igru :P
Bio bi zadovoljan i sa Aguerom ovim novim plavim ;D
Vidim da je čovjek član [G]erijatrije, ja ga ne znam, ali svejedno moja sućut PRC_KRALJ-u:
Cek rokno si tipa u tenku defibrilatorom
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Nisam ja, slučajno naletio na redditu. Inače, to je bug koji se vuče valjda od izlaska igre. Defibom možeš ubiti gunnera u tenku ako naciljaš kupolu tenka. Vozača ne možeš.
Nisam ja, slučajno naletio na redditu. Inače, to je bug koji se vuče valjda od izlaska igre. Defibom možeš ubiti gunnera u tenku ako naciljaš kupolu tenka. Vozača ne možeš.
To su popravili prije još, Tako kažu.
Dobro jutro momcovi!
Ara sretan rođendan 
ARA sve najolje 
itko imao problem da nemre otvoriti chat sa ea supportom? probao sam i preko chromea i mozzile... niti mi ne otvara onaj refound window, niti nemrem otvoriti chat sa ea supportom, na tom kljucnom koraku mi ostane browser page blank
updejtao sam shockwave, flash, javu, iskuljuci antivirus i nemam nikakav popup blocker instaliran, uistinu nemam vise ideja
daj neko u PP. save game, da mogu ovih par oruzije otkljucati.
Poslao sam ti svoj save :) imas sve 100% otkljucano. Samo otpakiraj fajlove iz zip-a u Documents/Battlefield 4/settings direktorij.
Chitercino matora!
Chitercino matora!
Vidis ti to, stari je citer prve vrste a druge proziva :D ...i to mi je hvala
Obojica ste chitercine :)
Chitercino matora!
Bastardo di si ??? si ziv ???
onaj tvoj kum (kak se zove.... šetko... peško da da peško), aktivniji je i dosadniji nego ikad. Faslis Bastardo sa svojim friskim kapitalom :)
ubacil sam save i pise mi u battlelogu da sam prosao preko nekoliko misija, al nisam otkljucao oruzija???
kaj jos treba?
bas bi si malo popucal s ostalim pljucama s ovim starim sam totalo op. jedino P90 izbjegavam, to me je totalno gey pljuca. Ko puca s P90???
Single player je gay, pa i time i oružja dobivena njime.
Chitercino matora!
onaj tvoj kum (kak se zove.... šetko... peško da da peško), aktivniji je i dosadniji nego ikad. Faslis Bastardo sa svojim friskim kapitalom :)
ubacil sam save i pise mi u battlelogu da sam prosao preko nekoliko misija, al nisam otkljucao oruzija???
kaj jos treba?
bas bi si malo popucal s ostalim pljucama s ovim starim sam totalo op. jedino P90 izbjegavam, to me je totalno gey pljuca. Ko puca s P90???
moras sad uc u singl i odigrat par minuta nesjecam se tocno koliko
Chitercino matora!
Ziv sam. Satro me posao kojeg je preko glave. Malomalo pa u Dojclandu. 18 i 19 sam opet tamo. U medjuvremenu izbijam firmin novac za moja mrezna izzivljavanja :)
Odoh sada malo gunmaster ili nesto ...
jedino P90 izbjegavam, to me je totalno gey pljuca. Ko puca s P90???
Petko :D
jedino P90 izbjegavam, to me je totalno gey pljuca. Ko puca s P90???
Petko :D
Nabio 500, prešao na MPx - još je bolji. Malo me GM potaknuo da igram sa različitim oružjima...