Igram malo CTE. To đubre izgleda prekrasno! 
Sad ima community treba javljati moguće izmjene za "POI". Nisam siguran što misle pod tim?
Same zastave? Lokacije? dizajn?
Sad ima community treba javljati moguće izmjene za "POI". Nisam siguran što misle pod tim?
POI ti je u dalmaciji pojesti (npr. poi nešto).
Što ti tu nije jasno? 
Drago dolazi ovdje???
Pa nisi vidio da je antraks prošli put napisao da mu je Drago dao već 2. ili 3. crveni. Znači da zaviri ponekad ili ima ga drži na oku.
Roknem pivu dvije, pa to sredi sharpness, boju, gamut i ostale điđabaje! 
Probat ću i ja danas, iako mi se čini da je taj mantle mazanje očiju...
Ja ti koristim one 14.12 Omega trućblaserkenj drivere, gasim AV kada se igram i nšta drugo nemam na računalu (tom).
gasim AV kada se igram i nšta drugo nemam na računalu (tom).
Vražji AMD, gasi ovo, gasi ono - ne radi ovo, ne radi ono. Još malo će igre početi prodavati u dvije verzije, a ona za AMD korisnike će biti na posebnom bootable disku kako ništa nebi ometalo njen rad.
Vražji AMD, gasi ovo, gasi ono - ne radi ovo, ne radi ono. Još malo će igre početi prodavati u dvije verzije, a ona za AMD korisnike će biti na posebnom bootable disku kako ništa nebi ometalo njen rad.
?
?
Pa jedan gasi Firefox, drugi gasi Chrome, ti gasiš AV, Tekno brižan mora srušit explorer.exe da bi se mogao igrat.. stalno neki problemi
Pa jedan gasi Firefox, drugi gasi Chrome, ti gasiš AV, Tekno brižan mora srušit explorer.exe da bi se mogao igrat.. stalno neki problemi
Ja ne gasim ništa i sve mi radi. AMD grafa intel proc.
A čuj, kako se priča, ti si oduvijek odskakao od prosjeka.
.. if you know what I mean 
Kakve veze ima antivirus sa grafičkom karticom?
Kakve veze ima antivirus sa grafičkom karticom?
http://www.onlineauction.com/auction/992342/BUY-A-SENSE-OF-HUMOR
Buti pokazao par trikova! 
Points of Interest. Mislim da će sad ići u detaljno sređivanje svake zastave.
A čuj, kako se priča, ti si oduvijek odskakao od prosjeka.
.. if you know what I mean 
prosjek na forumima ti je 25 tako da je mudo ispod prosjeka samo neznam jel 25 s glavom il bez
Points of Interest. Mislim da će sad ići u detaljno sređivanje svake zastave.
Tak si i ja mislim. Sad moram ići pročitati forum :D
Pronašao sam ovo, interesantno!
We expect this map to end up fairly small in the end (it's supposed to). Players wanting the larger vehicle maps will get their fill once we announce the upcoming content.
We expect this map to end up fairly small in the end (it's supposed to). Players wanting the larger vehicle maps will get their fill once we announce the upcoming content.
Ou yeah!! Road to Jalalallalalalallalalalalallalalalalabad :D
Ou yeah!! Road to Jalalallalalalallalalalalallalalalalabad :D
Riječi ti se pozlatile 
Tak si i ja mislim. Sad moram ići pročitati forum :D
Pronašao sam ovo, interesantno!
Kad će to objaviti više goddammit! Prcaju nas već pola godine time... :-(
Evo iskljucio Origin in game i repairo sam igru, sad radi bolje ali opet ponekad zna dropat fps
Ugl., hvala jopis 
ja ne mogu igrati normalo poslije zadnjeg patcha iako mi je fps uvijek oko 90-80. Prilikom nagli kretnji kao da imam lag. Mozda je problem i ljeto jer mi graficka na 100% ventilatora kuca na 90C i proc na nekih 80C. Prije temperature jednog i drugog nisu prelazile 60C
ja ne mogu igrati normalo poslije zadnjeg patcha iako mi je fps uvijek oko 90-80. Prilikom nagli kretnji kao da imam lag. Mozda je problem i ljeto jer mi graficka na 100% ventilatora kuca na 90C i proc na nekih 80C. Prije temperature jednog i drugog nisu prelazile 60C
Hmm za graficku (GTX580) mi nije cudno da radi na toj temp., ali za i5 2500k je mozda ipak malo previsoko :/. Brat ima isti proc (Zalman CNPS10X na njemu) i ne ide preko 55c, a clockan je na 4 Ghz.
Meni isto nije prelazio 55 stupnjeva.. U ponediljak mozda napokon kupim 970 pa ce ici generalno preslaganje izmjene paste. Nisam od 2011. Dirao u komp osim ispuhivanja prasine. Graficka je isto prije bila 27 do max 52 stupnja C. Tako da mi je ovo veliko odstupanje. Ne znam jel moze hladnjak odradit svoje, ali do sada je radio kako spada.
Ispratio sam dragu na bus, ide u Sarajevo na susret sa papom. Sad sam solo sa 3 totalno otkačene cure, slijedi mi 24 sata nabijena endorfinom... 
Ispratio sam dragu na bus, ide u Sarajevo na susret sa papom. Sad sam solo sa 3 totalno otkačene cure, slijedi mi 24 sata nabijena endorfinom... 
Sretno! 
Ovi iz Dicea nisu kadri Hello World napisati kako spada, a kamo jebenu igru. I još mi onda ruši "skill" i bilježi quit jer se njihov drek od enginea raspada. Majko mila...
Meni isto nije prelazio 55 stupnjeva.. U ponediljak mozda napokon kupim 970 pa ce ici generalno preslaganje izmjene paste. Nisam od 2011. Dirao u komp osim ispuhivanja prasine. Graficka je isto prije bila 27 do max 52 stupnja C. Tako da mi je ovo veliko odstupanje. Ne znam jel moze hladnjak odradit svoje, ali do sada je radio kako spada.
Možda ovako
Jutro!
Mrski, koji loadout koristiš na stealthu za AS a koji za CQ? Unlockao sam 30mm top ali puca smiješno sporo...
Fascinatno...
"morning. wanna hear something funny? i was autobanned last night on a server for the following reason: cheat suspect GGC stream - Knife headshot rate > infinite "
Fascinatno...
"morning. wanna hear something funny? i was autobanned last night on a server for the following reason: cheat suspect GGC stream - Knife headshot rate > infinite "
Dobro jutro ekipa...
E ovo jos nisam videl. Da mi je videti likove koji sastavljaju ovakve bajkice...