Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.877.762
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4

Al pazi, veći od infinite! Na bf4db je čist ko suza. GGC rocks!

My name is Legion... For we are many!
17 godina
Battlefield 4

Moram promijeniti pastu na procesoru (BF4 mi počeo čudno raditi), pa ću promijeniti hladnjak, pa da vas odmah pitam - 1 vent pull, 1 vent push ili 2 venta push-pull?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Moram promijeniti pastu na procesoru (BF4 mi počeo čudno raditi), pa ću promijeniti hladnjak, pa da vas odmah pitam - 1 vent pull, 1 vent push ili 2 venta push-pull?

CCC kakav si ti to inžinjer nečega koji to nezna, marš natrag u školu!

pero_HR
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ja na svom imam samo jedan koji gura zrak u njega, ali zato imam dobar airflow kroz case pa mi temp. nisu problem, cpu 40-52,53 gpu 50-64 kada bf igram.

[G] carapa_junior
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovaj EA za stvarno za K.... Koji su to retardi da to nije moguce... Na vrazjoj FIFI 15 su im valjda crkli serveri ili nesto pa je vecina igraca na mobitelima i PC ostala bez svega. Ovi na mobitelima ne mogu vise ni uci u igru, dok mi baja na supportu nudi "novu" igru i samo tri jumbo premium paketa ( oni koji igraju znaju o cemu pricam ). Dok sam ja samo na njihove fifa pointse potrosio skoro 100eura kroz godinu.... ali ne nece pounditi i ono sto si imao prvotno... Ma govna.... To bi bilo kao da u BF pogube podatke pa ti podatke pa ti ponude vanila paket bez premiuma kojeg si kupio. Ali ne bi me to cudilo da jos ekstra oderu.....

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Jutro!

Mrski, koji loadout koristiš na stealthu za AS a koji za CQ? Unlockao sam 30mm top ali puca smiješno sporo...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=1775&jumpto=4667681&sort=asc&view=flat

Hitsikere ne koristim uopće osim na helijima. Ako misliš koristiti onda imaju one autolokon 

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 12:47 (MRSKI).
13 godina
ceco22 kaže...

Ovaj EA za stvarno za K.... Koji su to retardi da to nije moguce... Na vrazjoj FIFI 15 su im valjda crkli serveri ili nesto pa je vecina igraca na mobitelima i PC ostala bez svega. Ovi na mobitelima ne mogu vise ni uci u igru, dok mi baja na supportu nudi "novu" igru i samo tri jumbo premium paketa ( oni koji igraju znaju o cemu pricam ). Dok sam ja samo na njihove fifa pointse potrosio skoro 100eura kroz godinu.... ali ne nece pounditi i ono sto si imao prvotno... Ma govna.... To bi bilo kao da u BF pogube podatke pa ti podatke pa ti ponude vanila paket bez premiuma kojeg si kupio. Ali ne bi me to cudilo da jos ekstra oderu.....

Mojne batje, ja jutros bacio i sve OK.

Idem sad čekirat da vidim - nemoj me strašit - u kurac.

EDIT:

Kod mene je sve u redu, na sreću.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 16:50 (Skilledžija).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

da ovaj baja sa supporta kaze da je mali dio FIFE 15 PC izgubljen, a na mobitelima da je puno veci problem. Ja sam hebene srece da sam na oba popusio :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...

da ovaj baja sa supporta kaze da je mali dio FIFE 15 PC izgubljen, a na mobitelima da je puno veci problem. Ja sam hebene srece da sam na oba popusio :S

Nemoj nasjest pa uzet te packove jer ćeš u njima dobiti kurac.

Neka ti ručno stavi Ronalda najskupljeg ili Messija i bok.

Ustvari traži obojicu - k'o ga jebe - možda upali ;)

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma necu iz inata... Pa ima sam do jednu ligu sa top igracima... Cak i dosta TOTS TOTW... Ali nemam volje vise .. svakako fifa 16 dolazi uskoro...

Ali ono kako su me odjebali za nesto sto sam kod njih kupio to je katastrofa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...

ma necu iz inata... Pa ima sam do jednu ligu sa top igracima... Cak i dosta TOTS TOTW... Ali nemam volje vise .. svakako fifa 16 dolazi uskoro...

Ali ono kako su me odjebali za nesto sto sam kod njih kupio to je katastrofa.

Daj onda traži plavog Ronalda pa neka ga meni stavi u igru :P

Bio bi zadovoljan i sa Aguerom ovim novim plavim ;D

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vidim da je čovjek član [G]erijatrije, ja ga ne znam, ali svejedno moja sućut PRC_KRALJ-u:

http://i.imgur.com/lL6sf8A.gifv

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Cek rokno si tipa u tenku defibrilatorom

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

Nisam ja, slučajno naletio na redditu. Inače, to je bug koji se vuče valjda od izlaska igre. Defibom možeš ubiti gunnera u tenku ako naciljaš kupolu tenka. Vozača ne možeš.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
animosity_frenzy kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Nisam ja, slučajno naletio na redditu. Inače, to je bug koji se vuče valjda od izlaska igre. Defibom možeš ubiti gunnera u tenku ako naciljaš kupolu tenka. Vozača ne možeš.

To su popravili prije još, Tako kažu.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro momcovi!

Ara sretan rođendan

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ARA sve najolje

[G] carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

itko imao problem da nemre otvoriti chat sa ea supportom? probao sam i preko chromea i mozzile... niti mi ne otvara onaj refound window, niti nemrem otvoriti chat sa ea supportom, na tom kljucnom koraku mi ostane browser page blank

updejtao sam shockwave, flash, javu, iskuljuci antivirus i nemam nikakav popup blocker instaliran, uistinu nemam vise ideja

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 12:06 (blankyboy).

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

daj neko u PP. save game, da mogu ovih par oruzije otkljucati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivanec kaže...

Poslao sam ti svoj save :) imas sve 100% otkljucano. Samo otpakiraj fajlove iz zip-a u Documents/Battlefield 4/settings direktorij.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
13 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Chitercino matora!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
Bastardo kaže...

Chitercino matora!

Vidis ti to, stari je citer prve vrste a druge proziva :D ...i to mi je hvala

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
13 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
Bastardo kaže...

Chitercino matora!

Obojica ste chitercine :)

16 godina
Bastardo kaže...
mrsmith kaže...
Bastardo kaže...

Chitercino matora!

Bastardo di si ??? si ziv ???

onaj tvoj kum (kak se zove.... šetko... peško da da peško), aktivniji je i dosadniji nego ikad. Faslis Bastardo sa svojim friskim kapitalom :)

ubacil sam save i pise mi u battlelogu da sam prosao preko nekoliko misija, al nisam otkljucao oruzija???

kaj jos treba?

bas bi si malo popucal s ostalim pljucama s ovim starim sam totalo op. jedino P90 izbjegavam, to me je totalno gey pljuca. Ko puca s P90???

14 godina
Battlefield 4

Single player je gay, pa i time i oružja dobivena njime.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ivanec kaže...
Bastardo kaže...
mrsmith kaže...
Bastardo kaže...

Chitercino matora!

onaj tvoj kum (kak se zove.... šetko... peško da da peško), aktivniji je i dosadniji nego ikad. Faslis Bastardo sa svojim friskim kapitalom :)

ubacil sam save i pise mi u battlelogu da sam prosao preko nekoliko misija, al nisam otkljucao oruzija???

kaj jos treba?

bas bi si malo popucal s ostalim pljucama s ovim starim sam totalo op. jedino P90 izbjegavam, to me je totalno gey pljuca. Ko puca s P90???

moras sad uc u singl i odigrat par minuta nesjecam se tocno koliko

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
neaktivan
ivanec kaže...
Bastardo kaže...
mrsmith kaže...
Bastardo kaže...

Chitercino matora!

Ziv sam. Satro me posao kojeg je preko glave. Malomalo pa u Dojclandu. 18 i 19 sam opet tamo. U medjuvremenu izbijam firmin novac za moja mrezna izzivljavanja :)

Odoh sada malo gunmaster ili nesto ...

16 godina
ivanec kaže...

jedino P90 izbjegavam, to me je totalno gey pljuca. Ko puca s P90???

Petko :D

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
ivanec kaže...

jedino P90 izbjegavam, to me je totalno gey pljuca. Ko puca s P90???

Petko :D

Nabio 500, prešao na MPx - još je bolji. Malo me GM potaknuo da igram sa različitim oružjima...

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

On nikada ne kempa mada tako izgleda oku neiskusnog igrača. On možda reloada, proba bipod, strateški pokriva poziciju ili možda čak leži na stomaku dok uči za fakultet.....bojim se da nikada nećemo saznati

Moj PC  
11 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice