Jedino sto te dvije igre imaju zajednicko je da su obje MMOFPS igre.
Bilo kakva daljnja usporedba je glupost.
Kao da usporedjujes seat ibizu sa VW Tiguanom, jedino sto im je zajednicko je da su oboje auti, sve drugo je poptuno razlicito.
Kao da usporedjujes seat ibizu sa VW Tiguanom, jedino sto im je zajednicko je da su oboje auti, sve drugo je poptuno razlicito.
Imaju oni dosta toga zajednučkog.npr.:današnji svijet,današnje puške,borba protiv terorista i komunista...
@stickman1 @Hummer imate pravo dečki al jeste li probali Red Orchestar 2
Red Ochestru 2 nisam probao. No po viđenim gamplayima igra za moj ukus djeluje previše hardcore. Inače ne volim pucačine koje su previše realne (Arma serijal).
Imaš ti i team deathmatche-ove na red orchestar 2
Daj si pet i odi nazad u bf4 temu odkud si i dopuzao
Da CoD nemoze konkurirati BF-u to bi valjda pokazali prodajni rezultati. Iako grafički se slažem da battlefield mnogo bolje izgleda ali nije sve u grafici. Ja battlefield ne volim igrati jer mi treba pol sata da dodjem do jedne tocke da bih ubrzo umro.
Meni je bf3 sluzio sam da trcim okolo po mapi i plantam c4 po zidovima i gledam kako se kuce urusavaju.
Znači tebe je Butcher spomenuo u recenziji BF-a 4 pod koksaker
Mislim da nijedan FPS ne moze biti los ko Ghosts (i to govori ljubitelj COD-a)...
ova tema nema smisla.
cod nemoze parirati bf serijali ni po čemu
dakle grafika,destrukcija,veličina i dizajn mapa,broj igrača,dedicated serveri,bolja optimizacija... da ne spominjemo vozila i sve game modove.
a kamo da spomenes da u vecini slucajeva B4 uopce ne radi za razliku od cod koji nazalost radi. stoga opet je prednost na strani b4
iskreno bf kad i neradi bolji je od coda koji radi xD
dupli...
Bazinga
o ukusima se ne raspravlja meni nevalja niti jedna niti druga. sve sto se radi istodobno za 5 platformi vecinom danas je smece. cast izuzetcima.
ova tema nema smisla.
cod nemoze parirati bf serijali ni po čemu
dakle grafika,destrukcija,veličina i dizajn mapa,broj igrača,dedicated serveri,bolja optimizacija... da ne spominjemo vozila i sve game modove.
a kamo da spomenes da u vecini slucajeva B4 uopce ne radi za razliku od cod koji nazalost radi. stoga opet je prednost na strani b4
Nema do BF u današnje vrijeme
o ukusima se ne raspravlja meni nevalja niti jedna niti druga. sve sto se radi istodobno za 5 platformi vecinom danas je smece. cast izuzetcima.
Šta onda igraš kod pucačina
Mislim da nijedan FPS ne moze biti los ko Ghosts (i to govori ljubitelj COD-a)...
Pogle glitch-eva i bug-ova kod COD u odnosu na BF
Ne moze Ghost biti los kolko BF4 moze imat bugova... :)
Vic dana: Zasto na Bugu ima tolko BF4 fanboyeva? Zato jer je igra pravi BUG! xD
Od to dvoje BF4 ali iskreno obadva i opcenito military shooteri vec postaju izlizani.
Titanfall mi se cini kao osvjezenje zanra i nadam se da ce biti vise takvih naslova, novi Quake ili Unreal isto nebi skodili.
šta ne rade novi UT?!??!?! ili to samo unreal engine rade?
ps. titanfall me po onom doublejumpu totalno podjeća na UT2003
Mislim da je ovo super tema za nas njubove, pod uvjetom da ljudi ne zatrolaju i odu u offtopic.
Nisam nikad do sada igrao FPS multiplayer i kupio sam BF4 i moram priznati da sam se dosta naložio, ali me isto tako zanima i kakvi su CoD i Arma.
Osobno me zanima koje su razlike u gameplayu između ove dvije igre + ako možete dodati Armu u ovu priču bilo bi super. Hvala.
Mislim da je ovo super tema za nas njubove, pod uvjetom da ljudi ne zatrolaju i odu u offtopic.
Nisam nikad do sada igrao FPS multiplayer i kupio sam BF4 i moram priznati da sam se dosta naložio, ali me isto tako zanima i kakvi su CoD i Arma.
Osobno me zanima koje su razlike u gameplayu između ove dvije igre + ako možete dodati Armu u ovu priču bilo bi super. Hvala.
Arma ti je odlična igra samo šta ima puno bug-ova.
Napravio sam temu vezano uz FPS : http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fps-sto-sljedece/200317.aspx
Od to dvoje BF4 ali iskreno obadva i opcenito military shooteri vec postaju izlizani.
Titanfall mi se cini kao osvjezenje zanra i nadam se da ce biti vise takvih naslova, novi Quake ili Unreal isto nebi skodili.
šta ne rade novi UT?!??!?! ili to samo unreal engine rade?
ps. titanfall me po onom doublejumpu totalno podjeća na UT2003
Nema se para za novi UT. ;)
cod je konzole port. nemas dedicaTED Servera sto znaci da je neko od igrača host. generalno loše
mape su brutalno male..tipični arena shooter.
arma puca na realizam ali igru s više bugova od arme neces naci. na momente frustrirajuca igra,na momente super (ali puno bolje funkcionira sa nekom ekipom i tsom)
Smeće i jedno i drugo
Pa zar nije bolji nego u prošlim nastavcima?
Natjecateljski nakon COD 2 i 4 svaki je smece...
For fun MW3 i BO 2 su ok (MW2 previse citera, BO 1 samo nuketown pegla).
Za ghosts uopce ne postoji kategorija di bi ga svrstao osim smece...
Naravno ja govorim samo o MP.
Natjecateljski nakon COD 2 i 4 svaki je smece...
For fun MW3 i BO 2 su ok (MW2 previse citera, BO 1 samo nuketown pegla).
Za ghosts uopce ne postoji kategorija di bi ga svrstao osim smece...
Naravno ja govorim samo o MP.
Zakaj onda neigraš Battlefield?
Pa mogu ti reci da cu pocet sa bf 3...Taman dok se ufuram mozda se bf4 bolje optimizira.
Pa mogu ti reci da cu pocet sa bf 3...Taman dok se ufuram mozda se bf4 bolje optimizira.
Ja nemogu jer imam loš komp (2.3ghz single core,2gb ram,256mb ram
;(
Puno srece da sto prije nadogradis ili kupis novi komp!
;(
Puno srece da sto prije nadogradis ili kupis novi komp!
Hvala ti puno,nadam se da ću dobit onog u nagradnoj igri u ovome broju buga
Šta vi mislite kako će te dvije fransise izgledati u budućnosti,oće li biti bolje ili propast?