Al koliko vidim moraš imat onu osnovnu verziju igre da bi mogao uzet taj premium?
Naravno
A kakva je inače igra? Da li se isplati uzeti, jer trenutno nema ništa pametno za igrat. I jel su potrebni ti dodaci odma? Hvala!
Al koliko vidim moraš imat onu osnovnu verziju igre da bi mogao uzet taj premium?
Naravno
A kakva je inače igra? Da li se isplati uzeti, jer trenutno nema ništa pametno za igrat. I jel su potrebni ti dodaci odma? Hvala!
Ne trebaš kupiti dodatke ako ne želiš. Možeš ih kupovat i zasebno jedan je negdje oko 15€ ali pošto ih ima 5 onda ti premium izađe kao jeftniji za nekih 10-15 eura. Za sad su izašla 3 DLCa, a 2 još trebaju doći, jedan unutrar mjesec dana, a drugi negdje na jesen. Ako baš želiš možeš probati prvo ovako igru bez premiuma pošto nije potreban, a još ima servera koji ne vrte samo normalne mape bez mapa iz DLCa.
Sad dal se ispalti kupovati i dali je igra dobra je teško odlučiti jer ima dosta podijeljenih mišljanja oko nje. Meni osobno je igra dobra.
Planiram kupit neku grafu uz koju dođe BF4 pa da spojim ugodno sa korisnim. Šta dođe sa tim DLC-ovima, mape, vozila, oružja?
Gdje je trenutno najjeftinije za kupit BF4? Kad se planira izlazak BF5?
Trenutno nema ništa pametno za igrat...
Gdje je trenutno najjeftinije za kupit BF4? Kad se planira izlazak BF5?
Trenutno nema ništa pametno za igrat...
Prije BFa 5 će ti još izdati onaj Battlefield Hardline koji kopira payday to izlazi na jesen, a onda druge godine izlazi Star Wars: Battlfront 3 koji radi developer pravog battlefielda. Za dalje se ne zna.
Pogledaj g2play, cjs keys ili go2arena
poz narode, zna li netko gdje je sada najpovoljnije uzeti bf4+premium?
ja sam uzimao sebi davno preko meksika, a sada mi treba jedan key za poklon
edit:
pregledao sam i spojio se preko meksiko proxy-a, i izade me 400kn
caj je jeftinije ovdje http://www.g2play.net/category/2873/battlefield-4-premium-edition-origin-key/
da li je netko imao iskustva sa g2play? dobije li se to sto se plati?
Prolazili li preko origin meksika VISA Electron iz PBZ-a Žiro Račun?
Prolazili li preko origin meksika VISA Electron iz PBZ-a Žiro Račun?
Kolko se sjećam, svi ovdje su koristili PayPal. Probaj ti pa javi.
Oglašavanje na forumu je zabranjeno,za to imate male oglase.
سمندری ڈاکو
Pozdrav, posto vidim da je bf4 sad on sale, interesuje me isplati li se sad uzeti ili cekati black friday rasprodaju, mozda ce biti jos jeftinije nego sto je sada(i hoce li upste biti), zanima me kakvo je vase misljenje?
pa ono, sigurno ce biti jeftiniji sto vise vremena prodje..
pricekaj battlefield hardline, vjerojatno ce onda bf4 biti na popustu
pricekaj battlefield 5, vjerojatno ce onda bf4 biti na jos vecem popustu..
sto ocekujes da ti netko ovdje odgovori? nitko ne radi u marketingu EA da zna raspored i velicinu saleova..
pa ono, sigurno ce biti jeftiniji sto vise vremena prodje..
pricekaj battlefield hardline, vjerojatno ce onda bf4 biti na popustu
pricekaj battlefield 5, vjerojatno ce onda bf4 biti na jos vecem popustu..
sto ocekujes da ti netko ovdje odgovori? nitko ne radi u marketingu EA da zna raspored i velicinu saleova..
Hvala na odgovoru u svakom slucaju, ali nisam bas mislio na ovakav tip odgovora, logicno je da ce biti jeftinije poslije hardline-a, a posebno poslije izlaska Bf5 i tada bi naravno pratio neki sale od pomenutih, nego kad sam postavio pitanje mislio sam da li uzeti sad ili cekati mjesec dana, posto ne znam kako otprilike bude kad je black friday prodaja, koliko popusti idu dole i tako te stvari...
Može li se još uvijek može kupovati "preko Meksika"? 
Može li se još uvijek može kupovati "preko Meksika"? 
Da.
Hmm, probao preko mexica sa visa karticom, nije uspjelo, ali sad ne mogu ni ovako da uzmem, kaze cant verify your credit card...
Hmm, probao preko mexica sa visa karticom, nije uspjelo, ali sad ne mogu ni ovako da uzmem, kaze cant verify your credit card...
Ja sam jučer bez problema kupovao na mex s paypalom.
Ja sam jučer bez problema kupovao na mex s paypalom.
A eto, sad je nesto zeznuto, ne mogu ni na normalan nacin da kupim...
zna li netko koja ce biti cijena samo premium-a sutra na black friday? na "nasem" originu i na meksickom
hvala
zna li netko koja ce biti cijena samo premium-a sutra na black friday? na "nasem" originu i na meksickom
hvala
Svaka čast na pitanju, uopće mi nije palo na pamet!
Kad netko sazna nek javi!
hvala
Svaka čast na pitanju, uopće mi nije palo na pamet!
Kad netko sazna nek javi!
Potpisujem, mene također zanima... Moram sebi i još nekolicini frendova sutra kupiti BF4 premium, pa da se i ta mogućnost razmotri!
Može pomoć oko kupovine preko Meksika? Kupovao sam prije preko meksičkog origina, no sada više ne mogu. Uvijek mi javi error #10048 ili #10049. Korisitm Visa electron karticu. Probao sam preko paypala ista stvar.
na Meksiku Premium edition - 20$ , samo premium - 21$
Brazil - samo premium 17eura, samo osnovna igra 10eura
Koji je sad najbolji način za kupovinu prek Mexica?
Koji je sad najbolji način za kupovinu prek Mexica?
upravo kupljeno preko meksika par komada :)
Probao sam sve živo i neživo jednostavno ne mogu to do kraja napraviti uvijek neki error. Da li bi itko htio pomoći preko teamviewera?
Rješeno.
Bi mi mogao neko uzeti preko meksika, ne mogu nikako danas kupit? Molim vas, ne mora mi ga dat dok mu ne uplatim novac. Moze i provozija al da nije prevelika.
https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Lijepo bi zamolio da netko javi ako će se u blagdansko vrijeme pojaviti kakvi veći popusti na BF4 i Premium.
Hvala!
Imas sada popuste... meksicki origin...
Premium - 28$
a sad koliko je BF4 neznam jer mi Hola neda da upalim meksicki proxy.