Battlefield 4-Kupovina P&O

poruka: 1.306
|
čitano: 278.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 4-Kupovina P&O
marinac88 kaže...
doctor_crash kaže...

Sve još uvijek funkcionira ako nekoga zanima, samo pratite korake na Redditu.

Danas sam pokušao kupiti prijatelju Battlefield 3 Premium u brazilu preko njegovog acc s mojim paypal računom jer je nekih 85kn i nisam uspio. E sad, da li je problem u tome što je moj paypal racun, a njegov origin acc ili je jednostavno u originu problem? :D

Neki error izbacivalo ili? Opiši malo taj "problem"

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
12 godina
neaktivan
Koliko se sjecam pisalo je da mi metoda placanja nije valjana. Tocnije ovo "we were unable to process your order with this payment method. Use a different payment method or try again later. [ref. #9006] I kad sam iskljucio proxy prebacilo mi je u dolare, cijena vise nije bila u brazilskim realima. Ne znam jel ima kakve veze to sto sam placao svojom karticom preko prijateljevog acc ili su jednostavno shvatili ovu shemu s proxyima? :)
18 godina
neaktivan

od prije par mjeseci preko brazila mozes samo u dolarima kupovati...preko meksika bi trebalo sljakati

gl & hf

12 godina
neaktivan

Ako netko nije znao danas je do negdje 3 popodne na meksickom originu bf4+premium 264kn ako se unese promo code "ORIGIN15".

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

ajd ako ti nije problem, malo mi pojasni kako da kupim na meksickom originu.

našao video. hvala ko da jesi {#}

ne znam jel krivo gledam ali meni je bf4+premium 315kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 14:04 (brico2).
14 godina
brico2 kaže...
ne znam jel krivo gledam ali meni je bf4+premium 315kn

Promo code?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan

Kada ubacis u kosaricu pise ti ispod igrice mogucnost  unosa tog koda, a kod je bio ORIGIN15. To mi se pojavilo jutros kad sam upalio origin.
Mislim da ne gledas krivo jer je ta ponuda vrijedila do 11pm po njihovom vremenu, a mislim da si malo kasno gledao. ;)

EDIT: I sto je najgore od svega, moj bed, nisam rekao da je taj promo kod donosi 15% popusta na neke igrice, zato je i kosata 620 pesosa umjesto 734 ako se ne varam.
         Jos uvijek se moze kupiti po toj cijeni.

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 17:07 (marinac88).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marinac88 kaže...
Koliko se sjecam pisalo je da mi metoda placanja nije valjana. Tocnije ovo "we were unable to process your order with this payment method. Use a different payment method or try again later. [ref. #9006] I kad sam iskljucio proxy prebacilo mi je u dolare, cijena vise nije bila u brazilskim realima. Ne znam jel ima kakve veze to sto sam placao svojom karticom preko prijateljevog acc ili su jednostavno shvatili ovu shemu s proxyima? :)

i meni se to danas dogodilo i jednostavno ne mogu kupiti BF 4 a prije se moglo. S time da mi je na acc-u na Originu obrisana igra koju sam prije preko Mexica kupil i piše mi ko da sam se danas regal na Originu a to nije istina. Sad ak sam spušil 120kn bum se vmoril. Inače nije mi ni verficiran email kad to još onda nije šljakalo. Igru sam samo imao na originu dok si kompjutera ne kupim i sad kada sam ponovo ušao u Origin igre nema.

15 godina

prodajem cod ghosts za 2 dolara.. ilegalno, javite se u inbox ako neko želi :) samo 7 keyeva ostalo

Kreteni od frendova se malo zezaju

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 19:26 (robimarko).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

baca mi error "could not verify credit card" di god da pokusam kupiti,help?

radi se o american express

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 0:10 (kurt).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel zna netko gdje bi se točno mogao obratiti za pomoć da pokušam vratiti BF 4 igru koju sam prije 2 mjeseca kupil putem Mexica?

Nigdje da nađem konkretan mail. I k tome mi je još pisalo da sam se regal 4.1.2014. a znam da sam se prije regal inače nebi sa tim mailom mogel ući u Origin acc. Samo me na početku pitalo da si stavim Origin ID i ja to stavim i vidim nema više igre u Originu. 

Zahvaljujem na pomoći. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FistOfNorth kaže...

Jel zna netko gdje bi se točno mogao obratiti za pomoć da pokušam vratiti BF 4 igru koju sam prije 2 mjeseca kupil putem Mexica?
Nigdje da nađem konkretan mail. I k tome mi je još pisalo da sam se regal 4.1.2014. a znam da sam se prije regal inače nebi sa tim mailom mogel ući u Origin acc. Samo me na početku pitalo da si stavim Origin ID i ja to stavim i vidim nema više igre u Originu.
Zahvaljujem na pomoći. 

Mozda ovo?

http://help.ea.com/en/contact-us/new/

Pa ti kasnije ponudi live chat ako stavis da nema rjesenja medju odgovorima?

Mislim da je tako prije bilo.

Probaj.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
Bas kupio BF4 Premium sa meksičkog origina za 20 eura.

koristio ovu metodu- http://dd.reddit.com/user/stylinred
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Demon hvala na svemu ali nakon chata sam se setil da sam se pogubil i sa krivim acc-om ulazil jer se nisam mogel sjetiti s kojim sam acc-om kupil BF 4, haha. Komedije z menom. Hvala još jednom :)

14 godina
FistOfNorth kaže...

Demon hvala na svemu ali nakon chata sam se setil da sam se pogubil i sa krivim acc-om ulazil jer se nisam mogel sjetiti s kojim sam acc-om kupil BF 4, haha. Komedije z menom. Hvala još jednom :)

{#}

{#}

Znaci, rjeseno? Odlicno :)

Znaci ova fora za live chat radi? SUper, znam za druge {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina

Vidim da na njuskalu ekipa prodaje kupone iz grafickih kartica sa igrom za 100 da 200kn.

Jel tko to uzimao i jel to ok? Tnx.

its summer in here...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
agent_00klc kaže...

Vidim da na njuskalu ekipa prodaje kupone iz grafickih kartica sa igrom za 100 da 200kn.

Jel tko to uzimao i jel to ok? Tnx.

Da, to postoji i legit je.

200 kn je puno previse.

Naravno, ako ne naletis na prevaranta {#}

12 godina
neaktivan

Oce li ovo pokrenut BF4? Jer nebi htio nabavit bezveze pa nece pokrenut ili pokrece na 20FPS-a. :D

• CPU: AMD A8-3870 3.0Ghz
  • GPU: Gainward 550Ti (Nvidia)
  • RAM: Ripways X series 8gb 1600Mhz (2x4gb)
  • MBO: Gigabyte GA-A75-UD4H
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 20:34 (Skillzor69).
16 godina

Evo kupio sam jucer kupon iz graficke za 100kn. Regao se sve ispunio i dobio Origin key. Instalirao uspješno. sve ok.

Koliko vidim kuponi se mogu iskoristit do 31.03. pa tko zeli neka proba.

its summer in here...
14 godina
Skillzor69 kaže...

Oce li ovo pokrenut BF4? Jer nebi htio nabavit bezveze pa nece pokrenut ili pokrece na 20FPS-a. :D

• CPU: AMD A8-3870 3.0Ghz
  • GPU: Gainward 550Ti (Nvidia)
  • RAM: Ripways X series 8gb 1600Mhz (2x4gb)
  • MBO: Gigabyte GA-A75-UD4H

Graficka sigurno, znam nekolko ljudi koji igratju s GTX560.

Za proc nemam pojma. Mozda da pgledas na Youtube, upisi bf3 i ime procesora, valjda je netko snimao kak igra.

Mozda ce ti trebat overclock.

agent_00klc kaže...

Evo kupio sam jucer kupon iz graficke za 100kn. Regao se sve ispunio i dobio Origin key. Instalirao uspješno. sve ok.

Koliko vidim kuponi se mogu iskoristit do 31.03. pa tko zeli neka proba.

{#}

15 godina

Pozdrav. Zanima me di je najjeftinije kupiti premium? Kupio sam igru neki dan pa sam se sad namjerio na ove nove-stare SA mape.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dax-lax kaže...

Pozdrav. Zanima me di je najjeftinije kupiti premium? Kupio sam igru neki dan pa sam se sad namjerio na ove nove-stare SA mape.

Skines FyVpn.

Na njihovim stranicama nadjes user i pass za free trail.

Ukucas onaj gornji, donji ima pogresne drzave. :)

Odaberes Meksiko kao server.

Pokrenes Origin.

Sve ce biti na spanjolskom :)

Pronadjes Battlefield 4 Premium i kupis ga za 170kn (399MXN, oznaceni su kao $, da se ne uplasis)

15 godina

Jel taj server zna bit često zagušen ili nešto krivo radim? Kaže da je fri trajl server ful. Pričekat ću malo, možda 'uđe'

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dax-lax kaže...

Jel taj server zna bit često zagušen ili nešto krivo radim? Kaže da je fri trajl server ful. Pričekat ću malo, možda 'uđe'

Sve si skuzio iz prve?? {#}

Obicno moram neko vrijeme objasnjavati {#}

Full je po danu, malo se strpi. U noci ti je slobodan.

15 godina

Čemu dodatna pitanja kad si sve lijepo objasnio. Evo, ispraznio se malo server konačno.

14 godina
dax-lax kaže...

Čemu dodatna pitanja kad si sve lijepo objasnio. Evo, ispraznio se malo server konačno.

Hehe, ma samo se cudim da napokon komuniciram s nekim snalazljivim {#}

Javi kako je proslo, imam jos zainteresiranih pa da im znam potvrditi da radi. {#}

15 godina

Za sad nije prošlo. Idem preko paypal-a i javlja mi error 10048 iliti :

Error Code 10008-10014, 10048, 10050

Your order was unable to be processed at this time due to an issue with your provided payment method.
Try using a different payment method to complete your order, or simply try again later.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dax-lax kaže...

Your order was unable to be processed at this time due to an issue with your provided payment method.
Try using a different payment method to complete your order, or simply try again later.

Udji u Origin i pogle dal imas upisane prosle nacine placanja. Ak imas SVE obrisi pa probaj ponovo.

Ako ne radi, probaj i preko Origin stranice, imas istu opciju, nekad radi u softveru, nekad online.

Ako nece ici, postoji mogucnost da uopce neces moci. Bilo je puno takvih slucajeva. :(

14 godina
dax-lax kaže...

Uspjelo mi je. Malo prosirena metoda:

Za pocetak udji u Origin i pogledaj da li imas upisane prosle nacine placanja. Ak imas SVE obrisi.

Ugasis Origin, browser .

Skines i pokrenes FlyVpn i ukucas free user i pass (onaj gornji, donji nema Meksiko). Nadjes i pokrenes Mexico.

Pokrenes browser u anonimus modu (da ne pamti cookiese) - u Firefoxu je to New Private Window.

Pronadjes preko googla Origin store (ili kliknes na njega ako ga imas u Favoritesima)

Pronadjes igru ili DLC i dodas u kosaricu.

Udjes u kosarici i ides na narandjastu tipku.

Potvrdis kosaricu ponovo.

Upises mail i pass.

Odaberes paypal. Upises sve podatke I SAD UGASIS FLYVPN i dalje sve ide preko tvog providera. - ovo znaci da je metoda 100% sigurna! NAravno, ako nemamo lopove u nasim T-COM-ovima i ostalim :)

Tek sad kliknes dalje.

Oznacis da se slazes , opet kliknes dalje.

I ako te prebaci na PayPal, znaci da si na konju! Dalje znas :)

Podatke sam sve upisao nase, Hr, adresu, ime... i prolazi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 19:08 (CyberDemonVZ).
15 godina

Evo, po uputama iz posta ranije kupljen bf4 premium za 176 kn iz prve...... hvala Cyberiću :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
2 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice