Evo ja konacno uspio uzet, bf4+premium je sad 41eur na mexicu i ponuda traje jos oko 10h. E sad samo me zanima zasto mi pise da imam shina rising 2x?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja konacno uspio uzet, bf4+premium je sad 41eur na mexicu i ponuda traje jos oko 10h. E sad samo me zanima zasto mi pise da imam shina rising 2x?
Ja isto imam dvije čajne, mislim da je to "normalno" 
funkcionira li jos ovo preko meksika?
da li je igra na engleskom kad se skine? tj. nema nekih kemijanja kasnije kad sto je bilo sa ruskim verzijama bf3?
moram li posebno kupit bf4 pa bf4 premium ili ima za kupiti sve u paketu?
fala
funkcionira li jos ovo preko meksika?
da li je igra na engleskom kad se skine? tj. nema nekih kemijanja kasnije kad sto je bilo sa ruskim verzijama bf3?
moram li posebno kupit bf4 pa bf4 premium ili ima za kupiti sve u paketu?
fala
Funkcionira.
Na engleskom je.
Postoji neki paket koji izabereš kad dodaješ u košaricu, ali ista ti je stvar, cijena je ista, samo ti on sam ubaci Premium u košaricu.
posto onaj proxy iz prikazanog videa naravno ne radi, patim se vec duze vrijeme sa pronalazenjem proxy-a..
jedan sam nasao ali mu je trebalo jedno 20 min da otvori 5% origin.com stranice..
ima li netko nekakav server koji mogu iskoristiti? moze na pm
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
mislim da sam upravo probao svih 10 koji su na popisu, a i sa 30 drugih popisa, koji su manje vise isti..
nista, nula 
jedino neznam sto znaci "socks proxy" opcija u foxyproxy-u, koja bude enejblana kad uvezem direkt postavke proxy-a sa one stranice iz video tutorijala, tako da kad upisem adresu server, jos probam i s tom opcijom, pa bez nje i tak..
mislim da cu odustat, koliko je jeftinije toliko kosta zivaca..
mislim da sam upravo probao svih 10 koji su na popisu, a i sa 30 drugih popisa, koji su manje vise isti..
Nisam gledao video, ali FlyVpn i free trial??? Rjeseno u 5 sekundi. (Ako ima slobodan Meksiko server. Ako nema cekas noc)
nista, nula 
jedino neznam sto znaci "socks proxy" opcija u foxyproxy-u, koja bude enejblana kad uvezem direkt postavke proxy-a sa one stranice iz video tutorijala, tako da kad upisem adresu server, jos probam i s tom opcijom, pa bez nje i tak..
mislim da cu odustat, koliko je jeftinije toliko kosta zivaca..
Ja sam preko onog tuta na video uzeo za 10 min premium.
Bit ti je:
1. očisti svu povjest i kolačiće u firefox-u ili nanovo instaliraj firefox
2. dodaj foxyproxy u firefox
3. odi na onu stranicu sa proxy adresama i nađi meksiko
4. sa lijeve strane ćeš imati foxyproxy ikonicu i klikni na nju. automatski će ti postaviti proxy na meksiko
5.odi na origin.com
6. izaberi BF4 Premium i slijedi daljna upustva.
7. kod logiranja u origin acc isključi foxyproxy tako da ćeš kliknut na njegovu ikonu sa desnim klikom i izabrati zadani proxy
Napomena: kod adrese upiši bilo što. Bitan ti je e-mail i stavi plaćanje sa PayPal-om
Pogledaj još jednom video.
Duplo je jeftiniji premium preko meksika nego preko origina.
Mislim da se za to isplati zezat.
uspio preko flyvpn! hvala CyberDemonVZ
probao sam prije toga naravno i povijest i kolacice brisat i sve zivo, jednostavno ne radi
preko flyvpn na brzaka rijesio 
uspio preko flyvpn! hvala CyberDemonVZ
probao sam prije toga naravno i povijest i kolacice brisat i sve zivo, jednostavno ne radi
preko flyvpn na brzaka rijesio 
Naravno da radi 
Izgleda da se informacija zagubila negdje u temi.. pokvareni telefon :)
novi sam ovdje, pa ako bi mi neko znao reći koliko treba preko G2Play da prodje admin approval...
jucer sam uzeo prmium preko njih i evo čekam več 24h??
Pa javi im se na support, odmah sredi, ja tako uvijek napravim.
Da jesam u kontaktu sa njima, skroz su zakomplicirali.. sad traže sliku ili neki dokument da im pošaljem kao dokaz gdje se nalazim.
navodno sam se nedavno prijavljivao iz švedske...
Radi li još Meksiko, i koliko igra košta? Je li Meksiko sada najpovoljniji ili postoji nešto povoljnije?
Radi li još Meksiko, i koliko igra košta? Je li Meksiko sada najpovoljniji ili postoji nešto povoljnije?
Kako bi je nekako uzeti besplatno ako ide...a?
Meksiko je uvijek bio i ostao najjeftiniji.
Nisam baš informiran, ali napravio sam preorder preko meksika običnu verziju bf4 i nemam china rising dlc među igrama na originu, zašto?
I kad bi trebao bit dostupan china rising za ove koji su napravili preorder (ako vec nije) ?
Nisam baš informiran, ali napravio sam preorder preko meksika običnu verziju bf4 i nemam china rising dlc među igrama na originu, zašto?
Ne znam točno kojeg je datuma DLC China Rising izašao al svi koji nisu uzeli premium neg obični dobit će 14 dana poslije nego ovi sa premiumom.
Valjda ce sutra onda doc na popis igri u originu
Pozdrav!
Zanima me, jel netko od vas uzeo Premium preko meksičkog origina sa paysafecardom? Uzeo bi njime pošto nemam karticu pa me zanima jel funkcionira to.
Pozdrav!
Zanima me, jel netko od vas uzeo Premium preko meksičkog origina sa paysafecardom? Uzeo bi njime pošto nemam karticu pa me zanima jel funkcionira to.
Mislim da preko meksika ne možeš koritit opciju plačanja sa paysafecard-om, ja sam bio pokušao i nije mi ju prikazivalo.
Pozdrav!
Mislim da preko meksika ne možeš koritit opciju plačanja sa paysafecard-om, ja sam bio pokušao i nije mi ju prikazivalo.
Može se, sad sam vidio, ali me zanima da li funkcionira i preko Mexica
Pozdrav!
Stavio si si meksički IP i onda pogledao dal ima opcija za paysafecard?
Pozdrav!
Stavio si si meksički IP i onda pogledao dal ima opcija za paysafecard?
Sad jesam i nema paysafe opcije. :(
Ima možda tu nekog kome bi se dalo da mi pomogne uzet Premium preko Mexica? Nemam karticu pa bi mi trebao neko uzet.Ja mu uplatim novce na karticu.
Push the boundaries of what Battlefield 4 can be with a Premium membership. Secure early access to all five expansion packs, get new vehicles, weapons and weekly content drops and add even more depth with exclusive content.
BATTLEFIELD 4 PREMIUM INCLUDES:
Five digital expansion packs featuring new maps and in-game content
China Rising
Second Assault
Naval Strike
Dragon's Teeth
Final Stand
Two-weeks early access to Second Assault, Naval Strike, Dragon's Teeth and Final Stand DLCs
Exclusive personalization options including camos, paints, emblems, dogtags and more
Priority position in server queues
Weekly updates with new content
Exclusive double XP events
12 Battlepacks
Premium je dodatak za igru, tj. moras imati BF4 i onda dobijes sve DLC-eve.
Premium edition je igra + svi DLC-evi.
Sve još uvijek funkcionira ako nekoga zanima, samo pratite korake na Redditu.
Sve još uvijek funkcionira ako nekoga zanima, samo pratite korake na Redditu.
Danas sam pokušao kupiti prijatelju Battlefield 3 Premium u brazilu preko njegovog acc s mojim paypal računom jer je nekih 85kn i nisam uspio. E sad, da li je problem u tome što je moj paypal racun, a njegov origin acc ili je jednostavno u originu problem? :D