izgleda su im serveri krcati.
Pokušavam od 8 sati jutros, i nikako da uđem; katastrofa
Jeeeii, još jedno žensko u bf zajednici
kupujem za djecu ali i ja igram ponekad
izgleda su im serveri krcati.
Pokušavam od 8 sati jutros, i nikako da uđem; katastrofa
Jeeeii, još jedno žensko u bf zajednici
kupujem za djecu ali i ja igram ponekad
Ja uđem ali mi neda opciju da se spojim na meksiko.
Krivi login, onaj prvi s Trial stranice se ukucava.
Ima li koji sličan program
Cekaj, server je pun 100% i ne da ti spajanje?
Ili ti javlja neku gresku? Kriva sifra.. ili nesto?
Ima dosta takvih programa, al nisam ni na jedan naletio da ima free trial.
Cekaj, server je pun 100% i ne da ti spajanje?
Ili ti javlja neku gresku? Kriva sifra.. ili nesto?
Ima dosta takvih programa, al nisam ni na jedan naletio da ima free trial.
Ma non stop je pun preko 100% a i kad upadnem onda mi daje4 not responding
A mama ajde onda na g2play...
"not responding"? Hm, nikad vidio...
Server je skoro prazan pred vecer i u noci, pa ako nije takav problem da moras imati odma, pricekaj. Negdje poslije 20 sati, zna biti 5-10% popunjen..
Sad si kontam kako sam glup...
Imam vrlo dobrog prijatelja u meksiku već par godina. Doduše, sad je trenutno u LA ako se ne varam ali već godinama živi i radi u meksiku. Hura za mene
Imam vrlo dobrog prijatelja u meksiku već par godina. Doduše, sad je trenutno u LA ako se ne varam ali već godinama živi i radi u meksiku. Hura za mene
A storniranje narudzbe? Pogoto jer je pre-order?
Upravo mi je uspjelo prema ovom tutorialu:
1.pronađite ovdje proxy
http://spys.ru/free-proxy-list/MX/
2.Otvoriti browser Chrome) i u opcijama postaviti proxy i otici na Origin store, ucitavanje traje duze pa treba malo pricekati;
3.Odabrati igru i staviti je u kosaricu i idite na checkout, na dnu stranice onda mozete izabrati engleski (poslije ponovnog ucitavanja Origin stranica ce biti na engleskom);
4.Kada zatrazi da se logirate na Origin account prekinite proxy/vpn i logirajte se (na ovom koraku nije obavezno, ali je preporucljivo, mozete se logirati i uz proxy/vpn, ali u tom slucaju poslije promijenite sifru na Originu za svaki slucaj);
5.Ispunite payment information (obavezno prije prekinuti proxy/vpn), koristite identicne podatke kao na kartici, za zemlju odaberite BIH.
Oznacite da Origin sacuva payment information, u novom Origin store-u ima glitch koji vas nakon finalne potvrde baci nazad s porukom da je kosarica prazna (mozete pokusati i bez saveanja, jer nekada prolazi meni nije prolazilo);
6.Finalizirajte transakciju.
Igra ce se odmah pojaviti u Originu i dobicete email sa potvrdom.
Meksicki Origin store ne podrzava PayPal, a naplata ide kada igra postane dostupna -potrebno je imati odgovarajucu sumu na kartici u vrijeme narudzbe radi autentikacije.
A storniranje narudzbe? Pogoto jer je pre-order?
Ma ne da mi se sada zajebavati sa time... Šta je nama programerima parsto kn
podrzava, ja kupio tako :)
Ma to je ostalo ok copy paste...znam da može i pay pal.
Znači možemo biti sigurni da je igra na engleskom jeziku?
Ne
Ne
Juhuuuu...
I Support je nekima rekao da ce biti multilanguage.
I prije se prije narudzbe mogao odabrati jezik...
Ali, to je ipak EA i Origin, pa ces 100% biti siguran tek kad zaigras igru na Engleskom
Ne
Juhuuuu...
Ma, 99% je da ce biti.
A oni koji su tako kupili bf3.....kako je onda bilo?
A oni koji su tako kupili bf3.....kako je onda bilo?
Dobro pitanje! Ali mislim da onda jos nije bilo proxy fora.
Prve proxy kupovine su bile za Premium. A on je bil samo dodatak na igru, pa je bilo svejedno gdi je kupljen.
Ovo je činjenica, a ja ću biti optimista......
Ne znam više o čemu se točno radi, ali što se tiče naručivanja preko Origina i Meksika, nemojte biti lijeni i prolistajte par stranica u nazad.
Origin - Mexico - Engleski jezik i UI i Audio, 100% potvrđeno od strane Origin (EA) supporta.
Ne znam više o čemu se točno radi, ali što se tiče naručivanja preko Origina i Meksika, nemojte biti lijeni i prolistajte par stranica u nazad.
Origin - Mexico - Engleski jezik i UI i Audio, 100% potvrđeno od strane Origin (EA) supporta.
Mene je support vec nekoliko puta razocarao, tako da sto se mene tice, ono sto kazu, nije ni 10% sigurno
Al ono da pise u opisu igre, e to mi vec puno znaci.
Je li ovo ima i sve dlc i igru ili su ovo samo dlc http://www.g2play.net/store/Battlefield-4-Premium-Edition-EA-Origin-Keys.html
Je li ovo ima i sve dlc i igru ili su ovo samo dlc http://www.g2play.net/store/Battlefield-4-Premium-Edition-EA-Origin-Keys.html
To je sve:
This Product Includes:
Meksicki Origin store ne podrzava PayPal, a naplata ide kada igra postane dostupna -potrebno je imati odgovarajucu sumu na kartici u vrijeme narudzbe radi autentikacije.
A ljudi moji... podrzava meksiko pay pal, placajte preko pay pala bolje nego prek kartice sigurniji ste 100%
A ljudi moji... podrzava meksiko pay pal, placajte preko pay pala bolje nego prek kartice sigurniji ste 100%
Normalno da je sigurniji.
Al do prije nekog vremena nije bilo PayPala na Meksickom Originu.
Padobraniram. Da li bi netko bio ljubazan i škicnuo na G2Play da li još uvijek u ponudi postoji BF4 i CoD: Ghosts bundle? Konkretno me zanima cijena.
Rado bih pogledala, ali na jobu mi je blockano, a mob ne surađuje.
Padobraniram. Da li bi netko bio ljubazan i škicnuo na G2Play da li još uvijek u ponudi postoji BF4 i CoD: Ghosts bundle? Konkretno me zanima cijena.
77 eurića (581kn)
Da, za 580 kn...