Za sve one koji su nedavno poceli ili igraju sami za sebe i sve im smeta u BF-u da toliko po njemu pljuju evo vam u ovoj igri primjer kako se igra s ekipom tj.tvojim teamom ili u klanu sto ja tvrdim vec i vise od 15 godina BF jos od vremena BF1942 kada se stvarala BF scena u Hrvatskoj.I sto razne grupe na raznim portalima,forumima prave podjeljenost medju igracima a nikada da se skupe svi na jednom mjestu i nesto naprave kao primjer ovoga sto rade u CS:GO a isto se moze napraviti i u BF-u. Ali bitna je cijela izjava i sto ja uvijek sam tvrdio i pisao i vse se ne zamaram s skorojevicima na njihove postove o BF-u i igranju.
CIJELO VRIJEME TVRDIM I PISEM
Nije BF vec CS:GO ALI isto se odnosi i na BF igranje sa teamom tj.ekipom a ne kao samotnjak.Izjava profesionalnog igraca Nikole Kovaca: Tu su i moji suborci koji su također zaslužni za dobre rezultate. Fanovi vide samo ljestvicu i tko ima više ubojstava, ali ne vide ono što moji suigrači rade. Ne sudite gamera prema broju ubojstava- dodao je Niko.

) ali nema apsolutno ništa novo što bi me privuklo. Trljam vrljam jedne te iste mape na iste načine non stop. Otključao sam davno što mi je trebalo i imam warboundsa za sve ostalo ali me ništa ne vuče da to uradim jer se otprilke zna koja su oružja ok a koja ne. I sam kažeš da su slušajući klince sjebali cijeli sistem. Pa to što ti govoriš i jeste "pljuvanje nekih gamera i vajnanje". Jednostavno BF više nije BF. Kad ideš udovoljiti svima onda ne možeš očekivati da to bude kvalitetno. Za okupljanje neke veće skupine igrača na jedno mjestu na to zaboravi poznavajući naš mentalitet. U ostalom ne vidim šta bi EA značio glas 50 do 100 igrača koji imaju svoje mišljenje kada je ovo do sada najprodavaniji BF do sada. Isto tako mislim da je i sa najbže opadajućim brojem igrača. Njima je dobro, uzeli su lovu a za ostalo ih boli tuki, neka se sljedeća uprava EA brine o tome. Ljudima nije jasno da na čelu sjede biznismeni i menadžeri kojima je priljev novca sve i nemaju pojma niti su upalili jednu igru koju je EA napravio. 

https://beam.pro/53copceco