Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
8 godina
neaktivan
Battlefield 1

Za sve one koji su nedavno poceli ili igraju sami za sebe i sve im smeta u BF-u da toliko po njemu pljuju evo vam u ovoj igri primjer kako se igra s ekipom tj.tvojim teamom ili u klanu sto ja tvrdim vec i vise od 15 godina BF jos od vremena BF1942 kada se stvarala BF scena u Hrvatskoj.I sto razne grupe na raznim portalima,forumima prave podjeljenost medju igracima a nikada da se skupe svi na jednom mjestu i nesto naprave kao primjer ovoga sto rade u CS:GO a isto se moze napraviti i u BF-u. Ali bitna je cijela izjava i sto ja uvijek sam tvrdio i pisao i vse se ne zamaram s skorojevicima na njihove postove o BF-u i igranju.

CIJELO VRIJEME TVRDIM I PISEM

Nije BF vec CS:GO ALI isto se odnosi i na BF igranje sa teamom tj.ekipom a ne kao samotnjak.Izjava profesionalnog igraca Nikole Kovaca: Tu su i moji suborci koji su također zaslužni za dobre rezultate. Fanovi vide samo ljestvicu i tko ima više ubojstava, ali ne vide ono što moji suigrači rade. Ne sudite gamera prema broju ubojstava- dodao je Niko.

http://www.24sata.hr/sport/od-izbjeglice-do-megagamera-moj-sin-je-najbolji-igrac-svijeta-512096?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=512096&utm_campaign=24sata+Facebook+status

1 1 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 1
StingerHR kaže...

Za sve one koji su nedavno poceli ili igraju sami za sebe i sve im smeta u BF-u da toliko po njemu pljuju evo vam u ovoj igri primjer kako se igra s ekipom tj.tvojim teamom ili u klanu sto ja tvrdim vec i vise od 15 godina BF jos od vremena BF1942 kada se stvarala BF scena u Hrvatskoj.I sto razne grupe na raznim portalima,forumima prave podjeljenost medju igracima a nikada da se skupe svi na jednom mjestu i nesto naprave kao primjer ovoga sto rade u CS:GO a isto se moze napraviti i u BF-u. Ali bitna je cijela izjava i sto ja uvijek sam tvrdio i pisao i vse se ne zamaram s skorojevicima na njihove postove o BF-u i igranju.

CIJELO VRIJEME TVRDIM I PISEM

Nije BF vec CS:GO ALI isto se odnosi i na BF igranje sa teamom tj.ekipom a ne kao samotnjak.Izjava profesionalnog igraca Nikole Kovaca: Tu su i moji suborci koji su također zaslužni za dobre rezultate. Fanovi vide samo ljestvicu i tko ima više ubojstava, ali ne vide ono što moji suigrači rade. Ne sudite gamera prema broju ubojstava- dodao je Niko.

http://www.24sata.hr/sport/od-izbjeglice-do-megagamera-moj-sin-je-najbolji-igrac-svijeta-512096?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=512096&utm_campaign=24sata+Facebook+status

Nemam pojma ko je Nikko, jer ne igram CS ali svaka čast momku i želim mu da bude još bolji u tome što radi.

Ali mi nije šta je pisac mislio reći uspoređujući ove dvije igre.

Zar treba čestitati EA što su toliko otežali preglednost i spajanje na prijatelje u igri u kojoj je naglasak na teamplayu. Nemaš pojma koliko prijatelja igra na jednom serveru nego prelazeći mišem preko imena čitaš ime mape i moda i pokušavaš zapamtiti gdje ima najviše ekipe i tu uskočiti. I naravno nemaš pojma koliko je do kraja runde i koliko moraš čekati. Ne znam šta je nedostajalo battlelogu onakvom kakav jeste. Balans je u qurcu jer kad jedan tim počne gubiti većinom igrači počnu izlaziti sa servera a balanser ne radi ništa dok ne završi ta partija. Da ne govorimo o ovlastima server admina čoja prava počinju i završavaju plaćanjem servera. (nije baš tako ali bitne stvari ne mogu promjeniti kao broj snajpera po timu, prebacivanje igrača  i slično).

Kad da su svjesno išli da sjebu komjuniti

14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Kad da su svjesno išli da sjebu komjuniti

Na PC-u su to i uspjeli. Još malo pa će igra imati igrača ko Hardline. Sinoć sam igrao jedno pola sata-sat i nekako uopće nemam volje za nastavak. Uvijek im se dogodi da neki jako važan segment igre u potpunosti sjebu. Valjda ćemo morati čekati kraj ove godine da bi dobili funkcionalnosti koje su trebale postojati kad je igra izašla. Slično kako je bilo sa BF4, jel. Mislim da u ova 4 mjeseca imam niti 100h igre. Kad se sjetim BF3, pa čak i BF4 kako se trčalo doma nakon posla, ayy...

Svi su serveri jebeno isti i umjetnost je naći nešto različito. Ne znam jesam li ja mutav ili sam krivo postavljao filtere ili to jednostavno ne radi, ali sinoć sam uspio u 'region Europe' naći samo 3 servera koja imaju uključen votemap. Ono, wtf!?

Možda je i do mapa u mom slučaju. Nema mi odvratne mape koju ne mogu podnijeti, ali nema ni neke koja mi je stvarno zakon, osim možda Amiensa. Više je onako da mi se određeno područje sviđa i ako je borba tu, onda super inače, meh. Slično je bilo i sa BF4. Jebote, još uvijek se sjećam imena mapa iz BF3 i BC2 koje su mi bile stvarno sjajne.

Možda jednostavno moramo prihvatiti činjenicu da će serijal sve više bolovati od konzolitisa i prebaciti se na nešto drugo. Brojevi i novac su na strani konzola.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
8 godina
neaktivan

Zna se za te probleme ovog BF-a ali ja govorim o igranju,pljuvanju po BF-u i nekim izjavama nekih tzv.gamera.Svaka iga ima bug i ostale probleme a to je samo zbog toga sto EA i DICE slusaju djecu a ne stare i iskusne igrace sto i kako napraviti.I onda slusajuci klince shebu cijeli sistem i igru.Cijela bit ovoga je da ako netko ili ekipa ljudi ima volje,snage energije i vremena da okupi sve teamove i klanove na jednom mjestu  i da se nadje sponzori ili tako nesto kao CS-u.Da vec jednom zazivi ta jednom BF zajednica.A ne ekipa BF na BUG-u zajednica,zajednica na FACEBOOKu,na HCL-u itd .Svi na jednom mjestu sa vise sponzora i jednim forumom,jednim Battlefield Community Hrvatska itd. Pa da kao jedna cijelina mozemo nastupiti i napisati o problemima BFa na EA FORUMU i to sluzbeno !

13 godina
StingerHR kaže...

Zna se za te probleme ovog BF-a ali ja govorim o igranju,pljuvanju po BF-u i nekim izjavama nekih tzv.gamera.Svaka iga ima bug i ostale probleme a to je samo zbog toga sto EA i DICE slusaju djecu a ne stare i iskusne igrace sto i kako napraviti.Ionda slusajuci klince shebu cijeli sistem i igru.Cijela bit ovoga je da ako netko ili ekipa ljudi ima volje,snage energije i vremena da okupi sve teamove i klanove na jednom mjestu  i da se nadje sponzori ili tako nesto kao CS-u.Da vec jednom zazivi ta jednom BF zajednica.A ne ekipa BF na BUG-u zajednica,zajednica na FACEBOOKu,na HCL-u itd .Svi na jednom mjestu sa vise sponzora i jednim forumom,jednim Battlefield Community Hrvatska itd. Pa da kao jedna cijelina mozemo nastupiti i napisati o problemima BFa na EA FORUMU i to sluzbeno !

Sad mi ništa nije jasno. Tebi igra valja ili ne valja?? Dao sam priliku igri (došao do 86 ranka mislim i igram BF od BF2 sa tisućama sati ulupanih ukupno u svim serijalima) ali nema apsolutno ništa novo što bi me privuklo. Trljam vrljam jedne te iste mape na iste načine non stop. Otključao sam davno što mi je trebalo i imam warboundsa za sve ostalo ali me ništa ne vuče da to uradim jer se otprilke zna koja su oružja ok a koja ne.  I sam kažeš da su slušajući klince sjebali cijeli sistem. Pa to što ti govoriš i jeste "pljuvanje nekih gamera i vajnanje". Jednostavno BF više nije BF. Kad ideš udovoljiti svima onda ne možeš očekivati da to bude kvalitetno. Za okupljanje neke veće skupine igrača na jedno  mjestu na to zaboravi poznavajući naš mentalitet. U ostalom ne vidim šta bi EA značio glas 50 do 100 igrača koji imaju svoje mišljenje kada je ovo do sada najprodavaniji BF do sada. Isto tako mislim da je i sa najbže opadajućim brojem igrača. Njima je dobro, uzeli su lovu a za ostalo ih boli tuki, neka se sljedeća uprava EA brine o tome. Ljudima nije jasno da na čelu sjede biznismeni i menadžeri kojima je priljev novca sve i nemaju pojma niti su upalili  jednu igru koju je EA napravio. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 10:41 (MRSKI).
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

ja ne igram sa nikim i tko kaže da je bf timski i da je naglasak na teamplayu...realno sa bf1 su sve pogodili,izbacili su glupi battlelog,sve implementirali u browser,nema više klinastih retardiranih admina,balans je savršen,sve je super,behemoti su isto korisni,i one specijalne klase su isto dobre,sve je bolje i drugačije nego sa bf3 i bf4 gdje se svaka runda svela na rejpanje jednog tima i to ti je bilo sve,svaka mapa je bilo šoranje samo na jednoj određenoj zastavi i gotovo svi su imali m16 i sve je bilo isto,a da ne pričam da si mogao ukrast vozila itd... a to kaj vama bf1 ne paše je druga stvar,čekajte bad company 3 i dajs će sigurno sve vratit na staro kao šta su bili bf3 i bf4,m16 i pravocrtno pucanje

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...

ja ne igram sa nikim i tko kaže da je bf timski i da je naglasak na teamplayu...realno sa bf1 su sve pogodili,izbacili su glupi battlelog,sve implementirali u browser,nema više klinastih retardiranih admina,balans je savršen,sve je super,behemoti su isto korisni,i one specijalne klase su isto dobre,sve je bolje i drugačije nego sa bf3 i bf4 gdje se svaka runda svela na rejpanje jednog tima i to ti je bilo sve,svaka mapa je bilo šoranje samo na jednoj određenoj zastavi i gotovo svi su imali m16 i sve je bilo isto,a da ne pričam da si mogao ukrast vozila itd... a to kaj vama bf1 ne paše je druga stvar,čekajte bad company 3 i dajs će sigurno sve vratit na staro kao šta su bili bf3 i bf4,m16 i pravocrtno pucanje

HAHAHAAHHA kralju

8 godina
neaktivan
Battlefield 1

Opet gledanje statistike i ostalih stvari,da problem je mentalitetu igraca i da zna se problemi svih BF serijala a pogotovo nastalo BF2 izlaskom.Od izlaska BF2 pa nadalje ubili su pojam teamske igre i druzenja na serverima,klanovski svijet i BF zajednicu i sve ostalo.Sto se mene tice svi BF-i pocevsi od BF2 su osrednje kvalitete ali  ga igram zbog ljudi s kojima igram,ekipom itd.Ali ja sam ovim postom i svime sto do sada sam napisao htio bih i zelja mi je da se promijeni taj mentalni sklop kod BF igraca da samostalnom igrom nista se nece postici vec kao team ili ekipa ili klan da se stvori BF zajednica sa svih foruma,facebook grupa na jedno mjesto i da imamo otprilike ili priblizno takav suport kao  u CS-u.A sve to u uz mladju i stariju populaciju igraca ako je to moguce napraviti a sve je moguce samo treba volje,vremena i rada,a ne kukati kako je to nemoguce!

0 1 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...
StingerHR kaže...

Zna se za te probleme ovog BF-a ali ja govorim o igranju,pljuvanju po BF-u i nekim izjavama nekih tzv.gamera.Svaka iga ima bug i ostale probleme a to je samo zbog toga sto EA i DICE slusaju djecu a ne stare i iskusne igrace sto i kako napraviti.Ionda slusajuci klince shebu cijeli sistem i igru.Cijela bit ovoga je da ako netko ili ekipa ljudi ima volje,snage energije i vremena da okupi sve teamove i klanove na jednom mjestu  i da se nadje sponzori ili tako nesto kao CS-u.Da vec jednom zazivi ta jednom BF zajednica.A ne ekipa BF na BUG-u zajednica,zajednica na FACEBOOKu,na HCL-u itd .Svi na jednom mjestu sa vise sponzora i jednim forumom,jednim Battlefield Community Hrvatska itd. Pa da kao jedna cijelina mozemo nastupiti i napisati o problemima BFa na EA FORUMU i to sluzbeno !

Sad mi ništa nije jasno. Tebi igra valja ili ne valja?? Dao sam priliku igri (došao do 86 ranka mislim i igram BF od BF2 sa tisućama sati ulupanih ukupno u svim serijalima) ali nema apsolutno ništa novo što bi me privuklo. Trljam vrljam jedne te iste mape na iste načine non stop. Otključao sam davno što mi je trebalo i imam warboundsa za sve ostalo ali me ništa ne vuče da to uradim jer se otprilke zna koja su oružja ok a koja ne.  I sam kažeš da su slušajući klince sjebali cijeli sistem. Pa to što ti govoriš i jeste "pljuvanje nekih gamera i vajnanje". Jednostavno BF više nije BF. Kad ideš udovoljiti svima onda ne možeš očekivati da to bude kvalitetno. Za okupljanje neke veće skupine igrača na jedno  mjestu na to zaboravi poznavajući naš mentalitet. U ostalom ne vidim šta bi EA značio glas 50 do 100 igrača koji imaju svoje mišljenje kada je ovo do sada najprodavaniji BF do sada. Isto tako mislim da je i sa najbže opadajućim brojem igrača. Njima je dobro, uzeli su lovu a za ostalo ih boli tuki, neka se sljedeća uprava EA brine o tome. Ljudima nije jasno da na čelu sjede biznismeni i menadžeri kojima je priljev novca sve i nemaju pojma niti su upalili  jednu igru koju je EA napravio. 

Ma što ti pričaš? Da nema juniora imao bi K/D 0.14.

Mali ti namišta oružja i sve ostalo...

I što ti znaš o ekonomiji?

Battlelog: MUDO_HR
11 godina
M4X kaže...

ja ne igram sa nikim i tko kaže da je bf timski i da je naglasak na teamplayu...

Ja sam davno rekao da je M4X najveci troler na forumu...

MRSKI kaže...
     bla,bla...

A pusti ovog Mrskog,znam ga osobno...samo kenja.Mali mu sve radi,nabije levele,otkljucaje puske,a on samo dodje ovde i trabunja nama koji ozbiljno igramo.

Cuj ne zna ko je Niko,moj levatu i ti bi prica nesto o zajednici,ma bjezi tamo.

bf4: [G] hrka11
8 godina
neaktivan

Tu su i moji suborci koji su također zaslužni za dobre rezultate. Fanovi vide samo ljestvicu i tko ima više ubojstava, ali ne vide ono što moji suigrači rade. Ne sudite gamera prema broju ubojstava- dodao je Niko. Odgovor na KD a na ostalo se necu ni obracati paznju a ni komentare jel vidim da je tu malo onih koji razumiju sto je covjek rekao a u cemu ga ja podrzavam.A tako gledam i u BF-u a tako gledam i na BF igrace i  BF zajednicu nikoga ne sudim po KD!

13 godina
Battlefield 1

Pokušali su Mystiq i dečki još u BF3 napraviti BF comunity pa svi znamo kako je to završilo.

U svakom klanu je bila jedna trula jabuka koja je na kraju uspjela zatrovati cijelu zajednicu i sve je propalo.

I to se radilo za vrijeme BF3 koja je bila igretina naspram ovom bućkurišu što se zove BF1.

Ne možeš okupljati ljude oko govneta.

Ustvari možeš, ali moraš imati jebenu šprehu da ih zavaraš.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
StingerHR kaže...

Zna se za te probleme ovog BF-a ali ja govorim o igranju,pljuvanju po BF-u i nekim izjavama nekih tzv.gamera.Svaka iga ima bug i ostale probleme a to je samo zbog toga sto EA i DICE slusaju djecu a ne stare i iskusne igrace sto i kako napraviti.I onda slusajuci klince shebu cijeli sistem i igru.Cijela bit ovoga je da ako netko ili ekipa ljudi ima volje,snage energije i vremena da okupi sve teamove i klanove na jednom mjestu  i da se nadje sponzori ili tako nesto kao CS-u.Da vec jednom zazivi ta jednom BF zajednica.A ne ekipa BF na BUG-u zajednica,zajednica na FACEBOOKu,na HCL-u itd .Svi na jednom mjestu sa vise sponzora i jednim forumom,jednim Battlefield Community Hrvatska itd. Pa da kao jedna cijelina mozemo nastupiti i napisati o problemima BFa na EA FORUMU i to sluzbeno !

Hcl BF1 tema ima 20 stranica i desetak aktivnih sugovornika.

Bug BF1 ima 350 stranica i 40-tak aktivnih sudionika. Pasivnih ima puno više, što se vidi po nekim glasanjima, kad de prikupi 60-70tak glasova.

Facebook BCHR ima jednog jedinog aktivnog člana (K.D.), mogu pretpostaviti da su to ti.

Ostale BF1 grupe nisam ni pogledao, al vjerojatno nema ni smisla.

Zaključci:

Ti si jedina osoba u HR koja ima volje javno se baviti promicanjem BF timske igre. Zašto je to tako? Pojma nemam!

Ako želiš da se svi"sretnu", onda bi linijom manjeg otpora to bilo ovdje na bug forumu jer je ovdje najviše igrača. Zapravo tako je još od BC2 i BF3, a to je i jedini razlog zašto sam i ja postao član ovog foruma. Samo, kako ćeš natjerati vjerne dugogodišnje članove jednog foruma da smo zbog BFa pređu na drugu forum? Teško ili nikako.

Trebao bi pronaći HR igrače i klanove (po njihovim Facebook stranicama, forumima TSima...) I nekako ih nagovoriti da svi dođu na jedno mjesto. Za sad smo još uvijek pri tome da je to bug.

Ne znam zašto, ali mi se čini da Facebook nije pravo mjesto za BF community. Jedna poruka, pa onda nekoliko odgovora, pa neki link, pa opet 2-3 odgovora..

A na forumima se jedna jedina poruka može odužiti u razgovor na desetke stranica. A trebalo bi biti najjednostavnije je skoro svi imaju Facebook, obavijesti o novim porukama dolaze odma, čitaš i na mobitelu i na kompu pisma kad sjedneš za njega. A forum, prvo registracija, pa upoznati kako, što, gdje i ne pokupiti ban u prvom tjednu (bok Dujo!), i onda se svaki dan (nekoliko puta) sjetiti doći na forum... Ali, izgleda da je ipak ovo popularnije..

Evo, samo moje mišljenje, ispravi me ako sam u krivu.

Pozdrav!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

imate bf3 i bf4 pa igrajte,svatko može birat,po meni su bf3 i 4 smeća od igri,napokon dajs nije slušao djecu i napravio je pravi bf1

čekajte bad company 3 i sigurno će vam dajs onda opet udovoljavat

bf3 igretina LOL

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 13:06 (M4X).
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
odjavljen
StingerHR kaže...

Ajde molim te, kakav facebook? Čudo jedno od "alata" za komunikaciju. HCL forum? Nema 15 ljudi sve skupa, u mjesec dana se napiše koliko ovdje u par dana.

Sponzor, klanovi?? Igra je glupa ko točak, do ljeta neće imati 25k igrača na SVIM platformama ovim tempom. Sponzori su ko ludi za "zajednicama" od 20ak ljudi u cijeloj državi. Tijekom ljeta ćeš povećalom tražiti kojeg igrača. Da cijela stvar bude gora, ovim tupavim matchmakingom i nedostatkom battleloga su ubili cijeli pojam zajednice, nikad nemaš pojma gdje je tko, što igra, na kojoj mapi i serveru. Dok je bio onaj free trial više sam vremena tražio i brojao na kojem serveru ima više naših nego što sam igrao.

M4X maksiću, sunce bakino, jesi prokopao kanal za hoptiku?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 13:13 (Sum_of_all_fears).
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

bf3 i bf4 su blago rečeno bugovita smeća i govna od igri,i hardline je bolji,taktika je bila jel ideš sa skvodom lijevo,desno ili u centar,sam nisi mogao ništa

najveći problem(meni) u bf1 je da više nemam šanse da uhvatim tenk na početku runde,danas evo igram i nema šanse da ga uhvatim,svi sa brzim ssd diskovima ih pokupe i gotovo,ja tek vidim onaj zaslon a ono već svi igrači spremni i sva vozila zauzeta,i onda netko kaže kako ssd,internet veza i sve ostalo nije bitno

danas mi je u igri izbacilo da uskoro izlazi novi dlc,imam digital deluxe i premium pass tako da mogu igrat 2 tjedna ranije,prije ostalih

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Pokušali su Mystiq i dečki još u BF3 napraviti BF comunity pa svi znamo kako je to završilo.

U svakom klanu je bila jedna trula jabuka koja je na kraju uspjela zatrovati cijelu zajednicu i sve je propalo.

I to se radilo za vrijeme BF3 koja je bila igretina naspram ovom bućkurišu što se zove BF1.

Ne možeš okupljati ljude oko govneta.

Ustvari možeš, ali moraš imati jebenu šprehu da ih zavaraš.

I od svih tih ekipa jedino je naša i tvoja bila najaktivnija. Mislim da smo jedini odigrali više od 6 mečeva(od čeka međusobno 4).

Iako su nas PiS i takvi klanovi gazili mi smo igrali i zabavljali se. Ali eto nekima nije bilo dosta samo zabava nego je kod skoro svakog klana(čast izuzecima) pao jedan čiter koji je izgleda malo preozbiljno shvatio tu ligu koja je tu bilo čisto iz zabave i da spaja community. 

13 godina
animosity_frenzy kaže...

Na PC-u su to i uspjeli. Još malo pa će igra imati igrača ko Hardline. Sinoć sam igrao jedno pola sata-sat i nekako uopće nemam volje za nastavak. Uvijek im se dogodi da neki jako važan segment igre u potpunosti sjebu. Valjda ćemo morati čekati kraj ove godine da bi dobili funkcionalnosti koje su trebale postojati kad je igra izašla. Slično kako je bilo sa BF4, jel. Mislim da u ova 4 mjeseca imam niti 100h igre. Kad se sjetim BF3, pa čak i BF4 kako se trčalo doma nakon posla, ayy...

Svi su serveri jebeno isti i umjetnost je naći nešto različito. Ne znam jesam li ja mutav ili sam krivo postavljao filtere ili to jednostavno ne radi, ali sinoć sam uspio u 'region Europe' naći samo 3 servera koja imaju uključen votemap. Ono, wtf!?

Možda je i do mapa u mom slučaju. Nema mi odvratne mape koju ne mogu podnijeti, ali nema ni neke koja mi je stvarno zakon, osim možda Amiensa. Više je onako da mi se određeno područje sviđa i ako je borba tu, onda super inače, meh. Slično je bilo i sa BF4. Jebote, još uvijek se sjećam imena mapa iz BF3 i BC2 koje su mi bile stvarno sjajne.

Možda jednostavno moramo prihvatiti činjenicu da će serijal sve više bolovati od konzolitisa i prebaciti se na nešto drugo. Brojevi i novac su na strani konzola.

A možda jednostavno treba prihvatiti činjenicu da se igra tebi osobno ne sviđa i da se to mišljenje nužno ne preslikava na kompletnu BF1 scenu?

Ne znam zašto ljudi često misle da je njihovo mišljenje jedino koje može postojati i da nema alternative.

13 godina
StingerHR kaže...

Dobro jutro 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Jack Sparrow kaže...

I od svih tih ekipa jedino je naša i tvoja bila najaktivnija. Mislim da smo jedini odigrali više od 6 mečeva(od čeka međusobno 4).

Iako su nas PiS i takvi klanovi gazili mi smo igrali i zabavljali se. Ali eto nekima nije bilo dosta samo zabava nego je kod skoro svakog klana(čast izuzecima) pao jedan čiter koji je izgleda malo preozbiljno shvatio tu ligu koja je tu bilo čisto iz zabave i da spaja community. 

Jep, mi se čak nismo ni doživljavali kao klan, a vjerujem da je i kod vas tako.... i dan danas tako funkcioniramo zato jer je imati klan ili biti u njemu pain in the ass.

Svi ostali klanovi, oprostite ako sam nekog pomiješao, su unutar svojih redova imali čitera i zato je sve otišlo u kurac.

Inače, sve to skupa je bilo dobro zamišljeno.

Dečki koji su radili na tome su uložili puno truda, a i novaca vjerojatno, da to profunkcionira, ali jbga nije išlo, šteta.

Sjećam se wara protiv Talijana (mislim da su Talijani bili) kad smo rokali svi skupa i bilo je super.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
Jack Sparrow kaže...

Jep, mi se čak nismo ni doživljavali kao klan, a vjerujem da je i kod vas tako.... i dan danas tako funkcioniramo zato jer je imati klan ili biti u njemu pain in the ass.

Svi ostali klanovi, oprostite ako sam nekog pomiješao, su unutar svojih redova imali čitera i zato je sve otišlo u kurac.

Inače, sve to skupa je bilo dobro zamišljeno.

Dečki koji su radili na tome su uložili puno truda, a i novaca vjerojatno, da to profunkcionira, ali jbga nije išlo, šteta.

Sjećam se wara protiv Talijana (mislim da su Talijani bili) kad smo rokali svi skupa i bilo je super.

Francuza i Egipćana?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
Battlefield 1

Samo neznalica može nešto reči protiv battleloga koji je svjetlosnim godinama ispred ovog smeća sad.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dery kaže...

Samo neznalica može nešto reči protiv battleloga koji je svjetlosnim godinama ispred ovog smeća sad.

da zato sve neznalice igraju bf1 a ovdje non stop pljuju kako nevalja,neki su došli do ranka 80 a igra im kao nevalja,pa šta igraš onda? kao šta rekoh imate bf3 i bf4 koje su "igretine" pa igrajte,tko vam šta brani

tko vam je kriv šta ste u bf1 bobovi

antraks,lako je prije bilo rokat ekipu sa 144hz monitorima,hakovima itd.,sad i ostali imaju 144Hz monitore,brze ssd diskove itd...sad više to ne prolazi,u bf3 i bf4 je svatko od vas varao i tvikao igru

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 16:43 (M4X).
16 godina
odjavljen
M4X kaže...
antraks,lako je prije bilo rokat ekipu sa 144hz monitorima,hakovima itd.,sad i ostali imaju 144Hz monitore,brze ssd diskove itd...sad više to ne prolazi,u bf3 i bf4 je svatko od vas varao i tvikao igru

144hz monitor i SSD disk su tvikanje igre i varanje?

Svaki tvoj post me više baca u razmišljanje jesi li obični troll ili si samo glup....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
M4X kaže...

144hz monitor i SSD disk su tvikanje igre i varanje?

Svaki tvoj post me više baca u razmišljanje jesi li obični troll ili si samo glup....

zašto vi koji uopće nemate bf1 ovdje sudjelujete i provocirate? nema nikakve veze sa igrom

14 godina
neaktivan
Battlelog nije sveta krava .. Sam je bio vise bugovit nego sve igre na njemu... Ali ono sto je nudio je miljama ispred ovog browsera in game... Ne kuzim kako nisu mogli vecinu toga prebaciti u ovaj in-game i svi sretni...
https://beam.pro/53copceco
13 godina
Battlefield 1

Ja nekad mislim da je ovaj Max neki Bugforum bot.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
M4X kaže...

zašto vi koji uopće nemate bf1 ovdje sudjelujete i provocirate? nema nikakve veze sa igrom

Došao sam se informirati o igjici, da vidim jel mi bolje tih 40€ potrošit na nešto drugo (npr. spaliti ih)

I, je li SSD varanje ili ne? Da znam hoću li ban pobrati... Imam SSD i optiku pa ne znam, strah me da ne uvrijedim kojeg igrača bržim loadom ili mu uzmem mali tenkić ispred nosa. Vidim da si ti expert za igjicu pa tebe pitam. Danke!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 17:05 (Sum_of_all_fears).
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
M4X kaže...

Došao sam se informirati o igjici, da vidim jel mi bolje tih 40€ potrošit na nešto drugo (npr. spaliti ih)

I, je li SSD varanje ili ne? Da znam hoću li ban pobrati... Imam SSD i optiku pa ne znam, strah me da ne uvrijedim kojeg igrača bržim loadom ili mu uzmem mali tenkić ispred nosa.

nemaš se ti šta informirat o igrici,ni ti niti ostali,ovdje samo provociraš...a generalni zaključak je da nevalja tako da ne kupuj,to si valjda shvatio ovdje

na netu ima hrpa jubito filmica i svega tako da se lako informiraš ako hoćeš,ovdje se neki informiraju kao da idu na mars,imaš bf3 i 4 koje su bolje pa njih kupi i igraj

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice