znam dal, al nije bio dugo u tenku, mozda negdje do 30:30 poslje sve pjeske
Pa moguce je i pjeske,zasto ne,jucer uletim na mapu suez,nisam igrao bf od 28.1.,uletim na konja i sa onom nekom medic puskom u par minuta napravim 15-0 kdr a imam nekoliko minuta prije toga sa medicom,jako malo sam ga igrao a ispada da je medic isto super,da se nabit kdr...
Nekad nije u pitanju citer ili macro na misu,kazem ako imas skilla,puno sati igre,super pc sa gsync ili freesync monitorom,ekstremno brzi ssd i super vezu za internet sa malim pingom mozes nabit velik kdr

, nikako se uziviti
sva sreca vracaju vojni rok pa cu se prijaviti nakon loseg bf1!lp
lp
) ali nema apsolutno ništa novo što bi me privuklo. Trljam vrljam jedne te iste mape na iste načine non stop. Otključao sam davno što mi je trebalo i imam warboundsa za sve ostalo ali me ništa ne vuče da to uradim jer se otprilke zna koja su oružja ok a koja ne. I sam kažeš da su slušajući klince sjebali cijeli sistem. Pa to što ti govoriš i jeste "pljuvanje nekih gamera i vajnanje". Jednostavno BF više nije BF. Kad ideš udovoljiti svima onda ne možeš očekivati da to bude kvalitetno. Za okupljanje neke veće skupine igrača na jedno mjestu na to zaboravi poznavajući naš mentalitet. U ostalom ne vidim šta bi EA značio glas 50 do 100 igrača koji imaju svoje mišljenje kada je ovo do sada najprodavaniji BF do sada. Isto tako mislim da je i sa najbže opadajućim brojem igrača. Njima je dobro, uzeli su lovu a za ostalo ih boli tuki, neka se sljedeća uprava EA brine o tome. Ljudima nije jasno da na čelu sjede biznismeni i menadžeri kojima je priljev novca sve i nemaju pojma niti su upalili jednu igru koju je EA napravio.