Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.276.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
Jack Sparrow kaže...

Samo da znate moderator može zacrveniti nekoga ako stalno lupa TD i to bez razloga. Takva opcija se smatra trollanje čisto da znate prijaviti.

Parafrazirat ću jednu staru narodnu poslovicu.

"Nije važno što ti meće nego tko ti ga meće".

Pošto znamo tko nam ga meće, boli nas kurac.

Ako ga to veseli neka mi metne 2 odjednom.

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan

Kako ćemo te onda provocirati ako te stavimo na ku... ovaj ignore

13 godina
Battlefield 1

Ja sam ga stavio na ignore i tema mi se sada bezveze kao i sve ostale. Vraćam ga sa ignore-a.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Neznan baš da vi njega provocirate, prije bi reka da je suprotno
16 godina
Soldier977 kaže...

Ja sam ga stavio na ignore i tema mi se sada bezveze kao i sve ostale. Vraćam ga sa ignore-a.

Koga to? Špelca? I ja isto, u zadnje vrijeme je za k.

17 godina
Battlefield 1

Sad će vam svima M4X dati TD (i meni), kada bude na satu gdje smije mobitel imati pri ruci!

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

Koga to? Špelca? I ja isto, u zadnje vrijeme je za k.

Satro ga kapitalizam 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Dama ne prica sa mnom otkako je objavljeno da je jedan lik iz Dublina glasao za stranku PAMETNO. Misli da sam ja i da sam izdao Nasu Stvar. Kaze da je Kolinda plakala cijelu noc...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
17 godina
MRSKI kaže...

Morao sam ovu podijeliti

Ovo je ti jedna od najboljih do sada!

15 godina
Friday kaže...

Dama ne prica sa mnom otkako je objavljeno da je jedan lik iz Dublina glasao za stranku PAMETNO. Misli da sam ja i da sam izdao Nasu Stvar. Kaze da je Kolinda plakala cijelu noc...

Pls, bez offtopica. 

Izuzetno netočno.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 13:14 (fila2208).
13 godina
Battlefield 1

Nova vrsta cheatera se pojavila. Super-cheateri. Imaju crveni plašt na leđima.

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Nova vrsta cheatera se pojavila. Super-cheateri. Imaju crveni plašt na leđima.

Prijavi ga Tončiu

14 godina
Battlefield 1

This kind has to be burned, so it doesn't spread.    

Koji je to vrag od cheat-a? 

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
tonik kaže...

This kind has to be burned, so it doesn't spread.    

Koji je to vrag od cheat-a? 

Ovo je nekome jako zabavno, hahha - nema gravitacije, leti i sve je full-auto kill 

14 godina
Battlefield 1

Imam neki osječaj da je pljuno lovu za cheat. Ma ko ga *ebe ako bude baniran dolazi BF1 nebude više bf4 igrao.  

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Samo da znate moderator može zacrveniti nekoga ako stalno lupa TD i to bez razloga. Takva opcija se smatra trollanje čisto da znate prijaviti.

šta ti sad sereš,mali kuki koji spava sa plišanim igračkama iz bille...jesam ti dao hvala i tu,baš nedavno tebi,dajem hvala,tu i td uglavnom po potrebi a ne svima td kako tu pišete

Skilledžija kaže...
Jack Sparrow kaže...

Parafrazirat ću jednu staru narodnu poslovicu.

"Nije važno što ti meće nego tko ti ga meće".

Pošto znamo tko nam ga meće, boli nas kurac.

Ako ga to veseli neka mi metne 2 odjednom.

zašto se praviš da si pametan kad nisi pametan,poslovica ti je nula bodova,jedini pametan je drug brko,on je kordunaš....

TomoR kaže...

Sad će vam svima M4X dati TD (i meni), kada bude na satu gdje smije mobitel imati pri ruci!

u tvornici čokolade

14 godina
Battlefield 1

Mislim da bi Petko trebao izdvojiti par sati svog života pa napraviti uobičajenu statistiku o ovoj temi........iako kandidat za najviše danih TD je valjda svima poznat

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...

Mislim da bi Petko trebao izdvojiti par sati svog života pa napraviti uobičajenu statistiku o ovoj temi........iako kandidat za najviše danih TD je valjda svima poznat

Ma nemoj,pa ova ekipa sa bf tema je cijeli staz zvijezdica zaradila tako da si su jedni drugima stiskali hvala i tu na gluposti i pizdarije....niti jedan od njih nije nikome pomogao na forumu,jako malo....isto tako i dalje nastavljaju u bf1 temi,spamaju sa glupostima i daju si medusobno tu i hvala...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 19:37 (M4X).
17 godina
odjavljen
M4X kaže...
Granzon kaže...

Ma nemoj,pa ova ekipa sa bf tema je cijeli staz zvijezdica zaradila tako da si su jedni drugima stiskali hvala i tu na gluposti i pizdarije....niti jedan od njih nije nikome pomogao na forumu,jako malo....isto tako i dalje nastavljaju u bf1 temi,spamaju sa glupostima i daju si medusobno tu i hvala...

Kad budes napravio ovako sta - slobodno se javi

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Neka, sve će biti dobro...

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Također uzeo OA... Bumo vidli 13-14 jel vrijedi kaj igra :)

Bene docet, qui bene distinguit.
14 godina
animosity_frenzy kaže...

Koliko te došla?

Bf 4 - Tonyhrv
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Hoću reply napraviti na prvi post.Stvarno nije normalno da na je balkanu cijena kao u ostatku europe,a u Brazilu toliko manja.Je Brazil siromašniji od nas no treba i kod nas bit niža cijena.

Fight with the best,die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...
Granzon kaže...

Tvoj post mi je pomogao i zato sam ti stisnuo hvala.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
Jack Sparrow kaže...

http://i.imgur.com/NGSIbMp.png

17 godina
odjavljen
b00 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Kuky ne lupa stalno, samo kad su oni dani u mjesecu 

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
M4X kaže...

Vidi ga, ko dijete u vrtiću...

"Teta, teta, oni su svi zjočesti, igjaju se a neće se nitko igjati samnom! kmeeeeeeeeeee... Ja hoću biti najpopularniji! kmeeeeeee"

Friday - lijepo si mu ga metnuo, mislim da ga i u grlu osjeti...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 21:49 (Sum_of_all_fears).
16 godina
b00 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Friday kaže...
b00 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Kuky ne lupa stalno, samo kad su oni dani u mjesecu 

Pa šta si zaboravio za što je to tako? Bio si me pitao zašto ti nisam "lajkao" tu temu, pa sam te nagradio ovime.

16 godina
Battlefield 1

Zašto se ova tema zove battlefield?

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
dery kaže...

Zašto se ova tema zove battlefield?

Jer razgovaramo o igri koja se zove Battlefield 1.

BF1 Cinematic tool za konzole

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 22:41 (CyberDemonVZ).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice