- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto se ova tema zove battlefield?
Jer razgovaram o igri koja se zove Battlefield 1.
ispravit ću te, eto tako si trebao napisat
Pa njemci(tada Prussia) su isto imali svoje kolonije u africi, a samim time i vojnike od tamo. Nije ovo WW2. Iako su čak i u WW2 imali crnce i zapravo njih nikad nisu masovno ubijali kao židove. Hitler je čak surađivao sa nekim zemljama iz bliskog istoka i afrike.
http://s400910952.websitehome.co.uk/germancolonialuniforms/africans%20in%20german%20uniform.htm

Neka, sve će biti dobro...
Koliko te došla?
Nisam ništa kemijao, uzeo sam preko Origina.
Ako bu neko kupovao igru na Kinguinu, evo vam jedan kod za 3% popusta - GTRIBE - samo ga ukucate i skinu vam 3%.
Ako bu neko kupovao igru na Kinguinu, evo vam jedan kod za 3% popusta - GTRIBE - samo ga ukucate i skinu vam 3%.
jos da im radi
jos da im radi
Pa, radi, ja sam ga maloprije probao i prihvatio je kod.
Koliko te došla?
Tebe nece pljuvat,ne brini...
Jer ovdje drobi gluposti ekipa koja voli Battlefield.
Jer ovdje drobi gluposti ekipa koja voli Battlefield.
Ova tema se zove Battlefield 1 i sve informacije o igri se nalaze u prvom postu teme i to je to. Ostalo je kafić. Nema boljeg kafića na internetu od ove teme. I svi u tom kafiću imaju neku vezu sa Battlefieldom - ili ga mrze ili ga vole. Zato se kafić zove Battlefield. Oni koji ga mrze su tu alkoholičari koji bi prestali igar ali su ovisni, a oni koji ga vole su oni koji piju kavice i čaj. A svi zajedno pričaju gluposti koje nemaju baš toliko veze sa nazivom kafića kao i u bilo kojem drugom kafiću (pa nećeš pričati o nazivu kafića jebemu....)
Izgleda da su našli par onih koji su odgovorni za DDoS-anje BF servera.
http://www.pcinvasion.com/lizard-squad-poodlecorp-pair-charged-feds
Koliko te došla?
Nitko ti nece lupit ni tu,kad dama stavi svoj kolektors edition sa figuricom pobrat ce hrpu hvala i tu
Max je gej
Nitko ti nece lupit ni tu,kad dama stavi svoj kolektors edition sa figuricom pobrat ce hrpu hvala i tu
Kad nije šule kao ti...i troler piS of šit
Ma šuti.... nije mi došla figurica. Otvoren paket došao. Već sam prijavio upravi pošte i obećali su naći lopova. Nisam spavao već 2 mjeseca, otkako mi se to desilo i još niko mi ne javlja gdje mi je figurica. Nema druge nego ću morat opet naručiti, samo ne mogu na ovaj svoj account nikako, kaže mi da već posjedujem igricu. Morat ću neki novi otvoriti, čisto radi figurice, a poklonim igricu nekom ko baš voli tenkove voziti i tako...
Kad budes napravio ovako sta - slobodno se javi
life goal accomplish
Jutro...
Dosadni ste, evo vam slija da vas raspoloži.
Prvo bih plentao A mcom pa kad svršim sa njime tukao bih se da dođem do B mcoma i kad svršim s njim malo kempanja da se regeneriram pa opet udri po tim mcomima.
Kad budes napravio ovako sta - slobodno se javi
Džaba ti sve kad si od najbitnijih ljudi na forumu dobio TD. Sad fino izbriši tu temu i idi negdje plakati.
Jutro...
Ajme ova desna je toliko dobra da je šteta uopće jebat
Jutro...
Ajme ova desna je toliko dobra da je šteta uopće jebat
Aj ne laži...
Ti bi uletio u nju ko Max u tenkić...
Aj ne laži...
Ti bi uletio u nju ko Max u tenkić...
Brže od bilo kojeg ssda... Ma prvo bi samo lega iza nje i divia se pogledu, a onda zagriza sve šta vidin ispri sebe
Max je gej
I možemo pretpostaviti ko mu je buddy
Ja mislim da su oni samo razočarani što je Volume tu i priča se o guzicama, a još uvijek nema slike Lidije Bačić.
Pre-load date: October 14, 2016
Origin access Members can try this game before release. Start playing on 13 Oct.
Dal origin accces korisnici onda imaju i nešto raniji pre load date? ili se 13.tog tek može skinut?
Malo više detalja o rentanju servera:
https://www.battlefield.com/news/article/rent-a-server-for-battlefield-1
Moći će se rentati od 1.11.