Znam ali sam sad prvi put koristio i scijedlo mi se. Prije sam bjezao od toga

Znam ali sam sad prvi put koristio i scijedlo mi se. Prije sam bjezao od toga
Hitbox i dizajn mapa mi je u BF3 dvije stepenice iznad...doduse nismo jos prakticki vidjeli od BF1 nista mapa ali eto...najfluidniji i najkvalitetniji BF mi je i dalje 3ka. Isto kao i COD4.
Hitbox ti je u BF3 bolji?
Hitbox i dizajn mapa mi je u BF3 dvije stepenice iznad...doduse nismo jos prakticki vidjeli od BF1 nista mapa ali eto...najfluidniji i najkvalitetniji BF mi je i dalje 3ka. Isto kao i COD4.
Ma trola.
Ma trola.
Nadam se da trola.
BTW Kaj nekome fali stari battlelog?
iskreno meni fali... Pa mogli su sloziti da ima ingame i ovaj browser battlelog... To je jos MOHW imao...
iskreno meni fali... Pa mogli su sloziti da ima ingame i ovaj browser battlelog... To je jos MOHW imao...
Šuti. Oni bolje od tebe znaju da želiš "console experience"
Viš ti vraga, sad ekipi fali battlelog, a onomad je bilo cviljenja da kakav je to kržljavi muliplayer bez in-game browsera.
In-Game browser je supers stvar. Dovoljan je samo jedan razlog: nema više onog smeća od mehanike da ti ugasi igru kad mijenjaš server ili da je tek pali kad ga nađeš. Igra je stalno ON.
pa fali mi jer sam navikao na better battlelog i ostale pogodnosti browsera... Ali mi se svidja i ovaj ingame... Ne znam zasto im je tesko napraviti nesto slicno MOHW
Koje su pogodnosti browsera? Imaš i imat ćeš career profil s vrlo sličnim opcijama i za BF1.
pa fali mi jer sam navikao na better battlelog i ostale pogodnosti browsera... Ali mi se svidja i ovaj ingame... Ne znam zasto im je tesko napraviti nesto slicno MOHW
Pa imaš sad ovaj novi career (ne radi više)
Isto tak budeš iz igre mogao do toga.a vidit cemo... Velim fali mi najvise taj bb kojim sam stvaljao servere i igrace na radar ili black list... Isto tako live stanje u igri... Ali budemo vidili
Ekipa zanima me gdje je trenutno najeftinije uzeti bf1 al da je provjereno, hvala
Nije bolji, al bf3 je jedini u kojem si moga, nakon šta uvatiš ruku s puškom, pristat pucati točno u desetinku i okrenit glavu jer si zna da protivnik pada
U bf4 i bf1 je taj osjećaj nesta i to je ono šta ljudima najviše fali u infantry borbi
In-Game browser je supers stvar. Dovoljan je samo jedan razlog: nema više onog smeća od mehanike da ti ugasi igru kad mijenjaš server ili da je tek pali kad ga nađeš. Igra je stalno ON.
ALT TAB join game i ako si 4. u queue nastaviš igrati na trenutnom serveru! Nikako nisi morao gasiti igru!
Nije bolji, al bf3 je jedini u kojem si moga, nakon šta uvatiš ruku s puškom, pristat pucati točno u desetinku i okrenit glavu jer si zna da protivnik pada
U bf4 i bf1 je taj osjećaj nesta i to je ono šta ljudima najviše fali u infantry borbi
Joj, koliko puta sam u BF4 to radio i vrlo često se zajebo :)
Sad kad ga ubijem vadim pištolj i završavam ga s metkom u glavu samo da budem siguran da je mrtav.
Fascinira ta preciznost pro igrača koji, pored 30-100ms pinga, oko 45-150ms RTT-a, 200-400ms od kad nešto vide do reakcije ruke, opet svoju preciznost smjeste u desetinku... Trening?
Ekipa zanima me gdje je trenutno najeftinije uzeti bf1 al da je provjereno, hvala
VPN je propao jer su cijene otisle gore na svim stranim Orgin trgovinama... Ostaje ti kinguin trenutno obicna verzija 37€ i Digital Deluxe 42€
VPN je propao jer su cijene otisle gore na svim stranim Orgin trgovinama... Ostaje ti kinguin trenutno obicna verzija 37€ i Digital Deluxe 42€
42 ojra je na Kinguinu, 50 centi manje je na G2a...cecohd, dobro si ubacio referal ;)
link je sa mob app tako da i ne gledam... Sta su sklonili onaj za 37€ :S... Nista onda cekat do izlaska budu jos koji put rusili...
Ajde, nemoj lagati ljude
Kempanje na sredini mape gdje nitko ne prolazi!!?
100% sam opet ganjao klince po stanu, ti si to čuo na TSu i brzo iskoristio priliku da me trolaš .
Al ozbiljno. Ovo baš nije lokacija za kempanje.
I 100% sam bolji od tebe u broju uzetih zastava, a imaš dva puta više sati u igri od mene
Kada sam vidio da je Mrski stavio video sa Cyberom, nekako sam znao da i ja imam sporednu ulogu (vidim da nitko od ovih novih nije primjetio da sam se spawnao u datom trenutku ali kaj sad, star sam pa sam malo prilegao da odmorim...
)
Mrski ti samo imaš sreće da ja nemam Shadowplay jer bi te ono čakijanje na indijanci serveru pratilo da kraja karijere....
Mrski ti samo imaš sreće da ja nemam Shadowplay jer bi te ono čakijanje na indijanci serveru pratilo da kraja karijere....
Ma on bi samo rekao da je to bio Kenny.....šta misliš zašto neće malom kupiti njegov vlastiti accaunt
znači to je tvoj scout heli u BF1?
Ona varijanta tenk hunter sa topom jer predobra. Kad mi je doberman bio gunner iza uspio sam nekih 20 killeva napraviti.
Evo zalipija san ti thumbs down. Oš sad i mene doć na ts napadat zašto? Čekan te spreman ko zapeta puška.
ova igra nakon dugo vremena ima manje vise vozila odlicna.. Cak su avioncici malo i OP pogotovo tank hunter verzija.... samo cu morati nauciti igrati na gamepad jer ne mozes doci sa tipkovnicom na ovu ekipu sto je master sa gamepadom....
to ti je isti problem kao i za tenkove zasto su bili OP... ne mogu snajperi unistavati vozila.... bojim se i misliti kakvo ce smece postati tenkici sa nerfom :D
A kad svi trče biti snajperisti, normalno da tim puši i od aviona i od tenkova. Nadam se da neće bit neki veći nerf. Ne možeš retardaciju liječiti nerfom.