Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 1

Znam ali sam sad prvi put koristio i scijedlo mi se. Prije sam bjezao od toga

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 1
Mitch kaže...

Hitbox i dizajn mapa mi je u BF3 dvije stepenice iznad...doduse nismo jos prakticki vidjeli od BF1 nista mapa ali eto...najfluidniji i najkvalitetniji BF mi je i dalje 3ka. Isto kao i COD4.

Hitbox ti je u BF3 bolji?

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
pirat kaže...
Mitch kaže...

Hitbox i dizajn mapa mi je u BF3 dvije stepenice iznad...doduse nismo jos prakticki vidjeli od BF1 nista mapa ali eto...najfluidniji i najkvalitetniji BF mi je i dalje 3ka. Isto kao i COD4.

Ma trola. 

16 godina
moderator
Tonči kaže...

Ma trola. 

Nadam se da trola.

BTW Kaj nekome fali stari battlelog?

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

iskreno meni fali... Pa mogli su sloziti da ima ingame i ovaj browser battlelog... To je jos MOHW imao...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ceco22 kaže...

iskreno meni fali... Pa mogli su sloziti da ima ingame i ovaj browser battlelog... To je jos MOHW imao...

Šuti. Oni bolje od tebe znaju da želiš "console experience" 

13 godina

Viš ti vraga, sad ekipi fali battlelog, a onomad je bilo cviljenja da kakav je to kržljavi muliplayer bez in-game browsera.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

In-Game browser je supers stvar. Dovoljan je samo jedan razlog: nema više onog smeća od mehanike da ti ugasi igru kad mijenjaš server ili da je tek pali kad ga nađeš. Igra je stalno ON.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

pa fali mi jer sam navikao na better battlelog i ostale pogodnosti browsera... Ali mi se svidja i ovaj ingame... Ne znam zasto im je tesko napraviti nesto slicno MOHW

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Koje su pogodnosti browsera? Imaš i imat ćeš career profil s vrlo sličnim opcijama i za BF1.

16 godina
moderator
ceco22 kaže...

pa fali mi jer sam navikao na better battlelog i ostale pogodnosti browsera... Ali mi se svidja i ovaj ingame... Ne znam zasto im je tesko napraviti nesto slicno MOHW

Pa imaš sad ovaj novi career (ne radi više)

Isto tak budeš iz igre mogao do toga.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 11:15 (pirat).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

a vidit cemo... Velim fali mi najvise taj bb kojim sam stvaljao servere i igrace na radar ili black list... Isto tako live stanje u igri... Ali budemo vidili

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Ekipa zanima me gdje je trenutno najeftinije uzeti bf1 al da je provjereno, hvala

lnova65

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pirat kaže...
Mitch kaže...

Nije bolji, al bf3 je jedini u kojem si moga, nakon šta uvatiš ruku s puškom, pristat pucati točno u desetinku i okrenit glavu jer si zna da protivnik pada

U bf4 i bf1 je taj osjećaj nesta i to je ono šta ljudima najviše fali u infantry borbi

17 godina
Tonči kaže...

In-Game browser je supers stvar. Dovoljan je samo jedan razlog: nema više onog smeća od mehanike da ti ugasi igru kad mijenjaš server ili da je tek pali kad ga nađeš. Igra je stalno ON.

ALT TAB join game i ako si 4. u queue nastaviš igrati na trenutnom serveru! Nikako nisi morao gasiti igru!

13 godina
Volume kaže...

Nije bolji, al bf3 je jedini u kojem si moga, nakon šta uvatiš ruku s puškom, pristat pucati točno u desetinku i okrenit glavu jer si zna da protivnik pada

U bf4 i bf1 je taj osjećaj nesta i to je ono šta ljudima najviše fali u infantry borbi

Joj, koliko puta sam u BF4 to radio i vrlo često se zajebo :)

Sad kad ga ubijem vadim pištolj i završavam ga s metkom u glavu samo da budem siguran da je mrtav.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Volume kaže...
pirat kaže...
Mitch kaže...

Fascinira ta preciznost pro igrača koji, pored 30-100ms pinga, oko 45-150ms RTT-a, 200-400ms od kad nešto vide do reakcije ruke, opet svoju preciznost smjeste u desetinku... Trening?

14 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

Ekipa zanima me gdje je trenutno najeftinije uzeti bf1 al da je provjereno, hvala

VPN je propao jer su cijene otisle gore na svim stranim Orgin trgovinama... Ostaje ti kinguin trenutno obicna verzija 37€ i Digital Deluxe 42€

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 15:36 (pirat).
16 godina
ceco22 kaže...

VPN je propao jer su cijene otisle gore na svim stranim Orgin trgovinama... Ostaje ti kinguin trenutno obicna verzija 37€ i Digital Deluxe 42€

42 ojra je na Kinguinu, 50 centi manje je na G2a...cecohd, dobro si ubacio referal ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 15:37 (pirat).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

link je sa mob app tako da i ne gledam... Sta su sklonili onaj za 37€ :S... Nista onda cekat do izlaska budu jos koji put rusili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

LOL momenti

Moj PC  
4 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

Dobio si od mene TD zato jer bezočno lažeš. Odavno te pratim po serverima i poznat mi je tvoj stil igre. Ovo je samo jedan od primjera...kap u moru

Sada se lijepo ispričaj i obećaj da nećeš više ovako igrati

Ajde, nemoj lagati ljude

Kempanje na sredini mape gdje nitko ne prolazi!!?

100% sam opet ganjao klince po stanu, ti si to čuo na TSu i brzo iskoristio priliku da me trolaš .

Al ozbiljno. Ovo baš nije lokacija za kempanje.

I 100% sam bolji od tebe u broju uzetih zastava, a imaš dva puta više sati u igri od mene

Kada sam vidio da je Mrski stavio video sa Cyberom, nekako sam znao da i ja imam sporednu ulogu  (vidim da nitko od ovih novih nije primjetio da sam se spawnao u datom trenutku ali kaj sad, star sam pa sam malo prilegao da odmorim...)

Mrski ti samo imaš sreće da ja nemam Shadowplay jer bi te ono čakijanje na indijanci serveru pratilo da kraja karijere.... 

dajte šansu miru, jer Miro je dobar čovjek
14 godina
MatoOO13 kaže...

Mrski ti samo imaš sreće da ja nemam Shadowplay jer bi te ono čakijanje na indijanci serveru pratilo da kraja karijere.... 

Ma on bi samo rekao da je to bio Kenny.....šta misliš zašto neće malom kupiti njegov vlastiti accaunt

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja znam da ne mogu docekati :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

znači to je tvoj scout heli u BF1?

Ona varijanta tenk hunter sa topom jer predobra. Kad mi je doberman bio gunner iza uspio sam nekih 20 killeva napraviti.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Ona varijanta tenk hunter sa topom jer predobra. Kad mi je doberman bio gunner iza uspio sam nekih 20 killeva napraviti.

Evo zalipija san ti thumbs down. Oš sad i mene doć na ts napadat zašto? Čekan te spreman ko zapeta puška.

Kanter PROO
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ceco22 kaže...

ova igra nakon dugo vremena ima manje vise vozila odlicna.. Cak su avioncici malo i OP pogotovo tank hunter verzija.... samo cu morati nauciti igrati na gamepad jer ne mozes doci sa tipkovnicom na ovu ekipu sto je master sa gamepadom....

16 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Koje rejpanje ahahhaha :D

Al nije mi jasno - što je protivničkom timu? Zašto ga ne ruše?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 20:23 (Tonči).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

to ti je isti problem kao i za tenkove zasto su bili OP... ne mogu snajperi unistavati vozila.... bojim se i misliti kakvo ce smece postati tenkici sa nerfom :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

A kad svi trče biti snajperisti, normalno da tim puši i od aviona i od tenkova. Nadam se da neće bit neki veći nerf. Ne možeš retardaciju liječiti nerfom.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice