Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1

Modovi, vozila i ostalo.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Battlefield 1

DUJO NOOB!!!!!!

PRN8
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
Jonja kaže...

Di je sad najjeftinije?

Na G2play je preko vikenda bila akcija i igra je koštala 39.99, sad je 41.99€. Mislim da se sad digli večinu cijena preko proxy-a pa dođe sve tu negdje.

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

korejski proxy?

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pitaj CyberDemonVZ on se bavi time. :)

13 godina
Jonja kaže...

Di je sad najjeftinije?

Vise ne znam :(

Treba sve ponovno proci.

Pogotovo ove spomenute u porukama iznad moje.

Mislim da je najjeftinija Rusija, ali na zalost najriskantnija i najlosija (bilo je brisanja igre iz Origina, i igra je na RU)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 1

ShoSho kritičar:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

ShoSho kritičar:

vajna da,kao i ostali,sad kad je igra napokon pravi bf i u pravom balansu onda nevalja...svi su oni naviknuti na cod pro bob m16 oružja i slično i logično da pljuju...isto kao i ovdje na forumu,većina bi potpisala da imaju m16 i sve isto kao bf3 i bf4

17 godina
M4X kaže...

vajna da,kao i ostali,sad kad je igra napokon pravi bf i u pravom balansu onda nevalja...svi su oni naviknuti na cod pro bob m16 oružja i slično i logično da pljuju...isto kao i ovdje na forumu,većina bi potpisala da imaju m16 i sve isto kao bf3 i bf4

Molim te prestani više.

Kupuješ freaking SSD samo da prvi uđeš u tenk u BF1 jer je to jedini način da imaš pozitivni KD. Gdje god netko stavi (opravdane) kritike na igru, ti se pojaviš sa "pro bob M16 i sličnim sranjima" - valjda da sam sebi opravdaš što si napravio pre-order (i to za Ultimate ako se ne varam)...

Vjerujem da će igra biti super casualcima, ali čim se na jednoj strani pojavi ekipa s 2 squada koji igraju glavom kontra strana će samo plakati.

Ja osobno bih htio da igra bude super, ali bojim se da baš i neće tako ispasti.

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

TomoR nerfat ce tenkove kaj se brines pa MAX nece nikaj pomoc sa tim svojim fensj SSD-om

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

TomoR nerfat ce tenkove kaj se brines pa MAX nece nikaj pomoc sa tim svojim fensj SSD-om

Nisi trebao to napisati. Trebao se iznenaditi kada zaigra.

13 godina
M4X kaže...

vajna da,kao i ostali,sad kad je igra napokon pravi bf i u pravom balansu onda nevalja...svi su oni naviknuti na cod pro bob m16 oružja i slično i logično da pljuju...isto kao i ovdje na forumu,većina bi potpisala da imajum16 i sve isto kao bf3 i bf4

BTW moja zadnja runda jučer: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/89364257/247505760/

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
M4X kaže...

Molim te prestani više.

Kupuješ freaking SSD samo da prvi uđeš u tenk u BF1 jer je to jedini način da imaš pozitivni KD. Gdje god netko stavi (opravdane) kritike na igru, ti se pojaviš sa "pro bob M16 i sličnim sranjima" - valjda da sam sebi opravdaš što si napravio pre-order (i to za Ultimate ako se ne varam)...

Vjerujem da će igra biti super casualcima, ali čim se na jednoj strani pojavi ekipa s 2 squada koji igraju glavom kontra strana će samo plakati.

Ja osobno bih htio da igra bude super, ali bojim se da baš i neće tako ispasti.

casualci hahaha ,a ti si pro,oprosti...znam da bi pro htjeli vidjet m16 i sve kao bf3 i bf4 ali zato i ne kupujete bf1,imate bf3 i bf4 pa čučajte iza kamena...ovaj šošo je budala samo takva,isto kao i ostali yootube fegeti...

to je glavni problem kod mene jer nemogu uhvatit litl tenk,očito treba brži ssd,tu su fegeti u prednosti,ali to je takva igra koja zahtijeva najjači hardver da bi normalno igrao,i internet konekciju nažalost...

13 godina
Battlefield 1
Max ti si ustvari njub samo zato jer nemaš SSD?!
Kad kupiš taj SSD od 3000 kn ćeš postati pro feget kao i mi ili??
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
M4X kaže...

casualci hahaha ,a ti si pro,oprosti...

Tomek je za tebe itekako pro kad je u pitanju BF. A generalno lgedano - gospodin covjek za tebe...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

vajna da,kao i ostali,sad kad je igra napokon pravi bf i u pravom balansu onda nevalja...svi su oni naviknuti na cod pro bob m16 oružja i slično i logično da pljuju...isto kao i ovdje na forumu,većina bi potpisala da imajum16 i sve isto kao bf3 i bf4

BTW moja zadnja runda jučer: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/89364257/247505760/

da,to su kanali,to i ja mogu tamo sa m416 ili m16 kad su kao snajperi,u bf1 toga više nema...

17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...

Tomek je za tebe itekako pro kad je u pitanju BF. A generalno lgedano - gospodin covjek za tebe...

da i?

13 godina
M4X kaže...

da,to su kanali,to i ja mogu tamo sa m416 ili m16 kad su kao snajperi,u bf1 toga više nema...

Ajde da te vidimo.

Sutra ujutro ovdje okači najbolju partiju pa da vidimo koliko si uistinu dobar.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Max ti si ustvari njub samo zato jer nemaš SSD?!
Kad kupiš taj SSD od 3000 kn ćeš postati pro feget kao i mi ili??

tako je...nije od 3000kn nego dođe 1500kn,jel znate čitat....kingston hyperx predator 240gb m.2

nemam bf3 instaliran ali sam uredno radio takav k/d ili bio prvi na tabli sa m416 ili m16...s tim da me nikad nitko nije rivajvao i pomagao kao ostale...tebe je očito u toj rundi spašavao magotmeister,baklava itd.,tako je lako nabit k/d

instaliraj si bf hardline pa zaigraj CQ sa 64 igrača na mapi dustbowl i igrajte svaki za sebe pa da onda vidimo kakav si skiller

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 10:26 (M4X).
17 godina
M4X kaže...

Nisam pr0, ali ako ništa drugo probao sam jako detaljno sve aspekte BF3 i BF4, pa i BC2 (koji sam najmanje igrao od navedenih).

M16 mi se nikad nije jako sviđao, uzimao sam ga samo kada je kontra ekipa bila puna istih, BTW.

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Kuky ja sam igrao Star Wars i jos neku igtu preko toga EA access ... Imas svega 5h igre i nick generira random i mozes igrati full igru u tih 5h... Jedini problem je nakon tih 5h moras kupiti drugi acc da opet igras.... Ajde neka netko iskopa cjene ponovo po singapuru i ostalim tu za usporedbu..

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Meni BF3 nije nikad bio nešto jer sam u njegovo vrime intenzivno igrao BC2 a ni četvorka mi nije nešto sjela i tamo sam teški noob ali zato sam na Atacami bija car i ta me igra odlično išla (nije ni čudo poslije preko 3000 sati s raznim profilima).

BF1 mi se sviđa i moglo bi se dogodit da on bude prva igra što ću ju kupit odmah po izlasku.

Neka me krene ka u BC2 i biće dobro.

U BC2 sam jako volio nož

Evo nekoliko sličica šta sam našao u BC2 temi

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 10:34 (nicky.sl).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...

nemam bf3 instaliran ali sam uredno radio takav k/d ili bio prvi na tabli sa m416 ili m16...s tim da me nikad nitko nije rivajvao i pomagao kao ostale...tebe je očito u toj rundi spašavao magotmeister,baklava itd.,tako je lako nabit k/d

instaliraj si bf hardline pa zaigraj CQ sa 64 igrača na mapi dustbowl i igrajte svaki za sebe pa da onda vidimo kakav si skiller

Kako znaš?!

Maggot i Baklava su cijelu rundu trčali iza mene sa defibom u rukama i dizali me kad god bih pao.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Kako znaš?!

Maggot i Baklava su cijelu rundu trčali iza mene sa defibom u rukama i dizali me kad god bih pao.

pa normalno da znam,vidim da su mi ovi magot i baklava poznati i da ste igrali u istom squadu...normalno da su te rivajvali,drugačije ni nebi nabio taj k/d

14 godina
protjeran
Battlefield 1

Maks šta ćeš za procesor? Taj šta imaš je stariji od biblije, a on ti je najbitniji za brzinu. Baš sam gleda na jutubu o tome, šta ti je procesor bolji to tenk brže ide. S tim svojim nećeš uvatit priko 20 kmh ni na nizbrdici 

Ram ti je isto spor, samo 1333 mhz. Danas već ima ddr4 na 4000 mhz koji pokupuju fegeti da bi najbrže ušli u igru

11 0 hvala 1
17 godina
Volume kaže...

Maks šta ćeš za procesor? Taj šta imaš je stariji od biblije, a on ti je najbitniji za brzinu. Baš sam gleda na jutubu o tome, šta ti je procesor bolji to tenk brže ide. S tim svojim nećeš uvatit priko 20 kmh ni na nizbrdici 

Ram ti je isto spor, samo 1333 mhz. Danas već ima ddr4 na 4000 mhz koji pokupuju fegeti da bi najbrže ušli u igru

Čekaj, a nisi primijetio RAM set-up? Razočaran sam. Znaš koliko mu to usporava sve skupa?

14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Čekaj, a nisi primijetio RAM set-up? Razočaran sam. Znaš koliko mu to usporava sve skupa?

Uf tek sad vidim da je plavi... Da ne bilo koja druga boja bilo bi dobro, al ovako s plavom teški belaj

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

to je istina,ram je isto prespor,procesor je na 4130MHz i dalje nejde,star je ali još uvijek ok,za promjenu svega nemam...tako da ram i procesor ostaju,dodat ću jedino taj ssd ako će pomoć

14 godina
protjeran
M4X kaže... 

to je istina,ram je isto prespor,procesor je na 4130MHz i dalje nejde,star je ali još uvijek ok,za promjenu svega nemam...tako da ram i procesor ostaju,dodat ću jedino taj ssd ako će pomoć

Triba ti i monitor od minimalno 144hz,to isto utječe

Ajde uzmeš kakav kredit na par godina i prominiš sve u kompletu... Ovakvu igru je baš šteta ne odigrati na najnovijem i najmoćnijem hardveru

17 godina
Volume kaže...
TomoR kaže...

Uf tek sad vidim da je plavi... Da ne bilo koja druga boja bilo bi dobro, al ovako s plavom teški belaj

Ne to, nego 2x4 + 1x8 GB - znači ne radi mu u dual channel-u...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice