Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
mrxa1 kaže...
Friday kaže...

Mrxa,  pristao si biti dio cirkusa. Sad zongliraj s nama...

A znam brate al neće se valjda ovo pretvorit u BF4 temu? Znamo kakvo je tamo s(t/r)anje. On topic tamo je ostao na 1200. stranici 

Dragi mrxa, a šta to oko jedne igre može biti toliko zanimljivo da se napiše više od 100, a ne 1200 stranica?

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Battlefield 1
Kolega Mrxa nije jutros kožicu natezao pa je malo mrzovoljan.
Oprostite mu.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Du_Jo_Pro kaže...

Pozdrav svima ja sam Ivan

Koji Ivan?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
M4X kaže...

odkud sad da košta par tisuća kuna?

mislim kupit kingston hyperx predator 240gb koji košta 1500kn i još mi treba adapter od nekih 100-150kn...da pokupe mi sva vozila i nemogu uletit u litl tenk,i onda mi nema smisla igrat

a zašto bi trolao?

ovo nije loša ideja...možda da uzmem još jedan patriot blast od 240gb i stavim ih u raid 0? koliko bi dobio na brzini?

Pa doša si u temu da ćeš kupit ovo za igricu 

http://www.anandtech.com/show/9702/samsung-950-pro-ssd-review-256gb-512gb

Prije par dana pišeš je igra odlična, pa sutradan kako ne valja ništa i da jebeš mater svi fegetima u igru, treći dan kako je igra skupa, al si ti već kupia premium i sve ostalo al žali bože novaca jer igra ne valja ništa itd. Svaki dan druga priča...

I sad na kraju dođeš do zaključka da će sve bit dobro ako kupiš pcie ssd da možeš prvi uzet mali tenk?

A luđi san ja šta se mišan di mi nije misto... 

taj je isto u igri i intel 750 ssd,ali vjerojatno uzimam predatora

a igra je tako napravljena da ako nemaš najbolji hardver nemožeš ništa,možeš ti igrat i na običnom hdd disku samo kaj ćeš se diplojat tamo negdje na kraju partije koliko je spor i kasni...

u bf1 fegeti poberu sva vozila,isprobano u beti,treba jako brz ssd ako želiš uhvatit vozilo...

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Du_Jo_Pro kaže...

Koji Ivan?

Koji te jebo!!!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

e Max igrao si betu a nisi skuzio kako se vozila spawnaju... Cccc to sto si prvi ne jamci ti da ces uhvatiti vozilo...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Du_Jo_Pro kaže...

Koji Ivan?

Koji te jebo!!!

Ijao! Bas sam nesmotreno uletio u ovo!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ijao! Bas sam nesmotreno uletio u ovo!

Imao si ti i vecih nesmotrenosti tu na forumu 

Freak Show Inc.
13 godina

Haha, kaj je, je :)

Decki, ima netko iskusta s assamblerom? Trebam napisat jedan kratki programcic.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Sum_of_all_fears  

Freak Show Inc.
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Reci šta ti treba, imam par sati slobodno

16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Pa ti si lud... Kakav assembler? Koji? Ima ih podosta, ja znam samo PICov assembler... I to loše

Friday - manimse. Vidi što sam radio nekidan http://pastebin.com/TQjNXMjq

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 16:09 (Sum_of_all_fears).
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pa ti si lud... Kakav assembler? Koji? Ima ih podosta, ja znam samo PICov assembler... I to loše

ARM :/

Ucitat rijeci iz datoteke, pogledati koje sadrze slovo 'a' i ispisat ih unatraske.

16 godina
odjavljen

Ma sve to ista bagra. Ajde pošalji na PP ako imaš štogod dodatnog pa će da vidimo. Ja se prepao da ti treba x86 ASM, ovi "mali" su još ok

I baš mora biti asm? Ne može onaj njegov čudni jezik?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 16:11 (Sum_of_all_fears).
13 godina
ceco22 kaže...

e Max igrao si betu a nisi skuzio kako se vozila spawnaju... Cccc to sto si prvi ne jamci ti da ces uhvatiti vozilo...

A ceco jesi ti uopće igrao betu pa tako pišeš. Ja sam nedugo prije Bete kupio Samsung  840 Pro 256GB  i stavio BF 1 na njega. Jeste malo skuplji ali isplati se svake lipe. Na početku runde mogao sam birati koje ću vozilo pokupiti i u to vrijeme se uspio rankati do 86 lvla jer sam stalno bio u tenku i imao odličan KD.  Samo mi je krivo što nisam kupio od 500 GB da budem siguran da će moći svi DLCovi stati ubuduće na njega

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 16:17 (MRSKI).
13 godina
neaktivan
M4X kaže...
Volume kaže...
M4X kaže...

odkud sad da košta par tisuća kuna?

mislim kupit kingston hyperx predator 240gb koji košta 1500kn i još mi treba adapter od nekih 100-150kn...da pokupe mi sva vozila i nemogu uletit u litl tenk,i onda mi nema smisla igrat

a zašto bi trolao?

ovo nije loša ideja...možda da uzmem još jedan patriot blast od 240gb i stavim ih u raid 0? koliko bi dobio na brzini?

Pa doša si u temu da ćeš kupit ovo za igricu 

http://www.anandtech.com/show/9702/samsung-950-pro-ssd-review-256gb-512gb

Prije par dana pišeš je igra odlična, pa sutradan kako ne valja ništa i da jebeš mater svi fegetima u igru, treći dan kako je igra skupa, al si ti već kupia premium i sve ostalo al žali bože novaca jer igra ne valja ništa itd. Svaki dan druga priča...

I sad na kraju dođeš do zaključka da će sve bit dobro ako kupiš pcie ssd da možeš prvi uzet mali tenk?

A luđi san ja šta se mišan di mi nije misto... 

taj je isto u igri i intel 750 ssd,ali vjerojatno uzimam predatora

a igra je tako napravljena da ako nemaš najbolji hardver nemožeš ništa,možeš ti igrat i na običnom hdd disku samo kaj ćeš se diplojat tamo negdje na kraju partije koliko je spor i kasni...

u bf1 fegeti poberu sva vozila,isprobano u beti,treba jako brz ssd ako želiš uhvatit vozilo...

Noskill ...

Legionaro je iste, ako ne i zahtjevnije igre vrtio na q6600 bez jebemti ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
ceco22 kaže...

A ceco jesi ti uopće igrao betu pa tako pišeš. Ja sam nedugo prije Bete kupio Samsung  840 Pro 256GB  i stavio BF 1 na njega. Jeste malo skuplji ali isplati se svake lipe. Na početku runde mogao sam birati koje ću vozilo pokupiti i u to vrijeme se uspio rankati do 86 lvla jer sam stalno bio u tenku i imao odličan KD.  Samo mi je krivo što nisam kupio od 500 GB da budem siguran da će moći svi DLCovi stati ubuduće na njega

i stvarno niste vidili ikonu za rezervaciju vozila ? 😅

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina
Soldier977 kaže...
mrxa1 kaže...
Friday kaže...

Mrxa,  pristao si biti dio cirkusa. Sad zongliraj s nama...

A znam brate al neće se valjda ovo pretvorit u BF4 temu? Znamo kakvo je tamo s(t/r)anje. On topic tamo je ostao na 1200. stranici 

Dragi mrxa, a šta to oko jedne igre može biti toliko zanimljivo da se napiše više od 100, a ne 1200 stranica?

Moras se zapitati kako to da teski veterani Diablo 3, Starcraft 2 i poneki COD imaju po 3x manje stranica of BFa tu na Bug forumu. Nema sta, jako lose igre kad se tako malo pise o njima. 

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
CyberDemonVZ kaže...

ARM :/

Ucitat rijeci iz datoteke, pogledati koje sadrze slovo 'a' i ispisat ih unatraske.

Mozda ti ovo pomogne:

13 godina
mrfloyd kaže...

Mozda ti ovo pomogne:

LOL, odlican i zanimljiv uvod u assambler, ko bi rekao da to postoji! Hvala

16 godina
odjavljen

Assembler, a ne assambler. Prijevod bi bio... Sastavljač?

Ajde uči to, tražimo programera...

16 godina
Battlefield 1

Da se odstranimo sa offtopica u kojem su Sum i Sajber.

Ja mislim da je M4X ustvari antraks i trolla nas ovdje cijelo vrijeme, već punih 8 godina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 19:24 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ovaj Spelac 

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kresimir4 kaže...

Moze datalji ako se uzme preorder? Jeli se skida igra prije izlaska?

Sad sam vidio da je jedan od youtubera napomenuo kako oni sa EA access-om će dobiti trial BF1 15.10. Dakle 6 dana ranije od normalne, a 3 od deluxe verzije.

Sad je pitanje dali će taj trial biti MP ili možda samo SP i pitanje kolko dugo će se moći igrati, možda samo par sati.

13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Assembler, a ne assambler. Prijevod bi bio... Sastavljač?

Ajde uči to, tražimo programera...

Znam, i baš gledam! Sad sam išao provjeriti.

Valjda sam prvi put krivo ukucao, mob zapamtio i sad mi Assembler ispravlja u Assambler

13 godina
Jack Sparrow kaže...
Kresimir4 kaže...

Moze datalji ako se uzme preorder? Jeli se skida igra prije izlaska?

Sad sam vidio da je jedan od youtubera napomenuo kako oni sa EA access-om će dobiti trial BF1 15.10. Dakle 6 dana ranije od normalne, a 3 od deluxe verzije.

Sad je pitanje dali će taj trial biti MP ili možda samo SP i pitanje kolko dugo će se moći igrati, možda samo par sati.

Eee, a što ako uzmem normalnu verziju i EA access? Onda će im se srušiti serveri.

Ma ,njima ce se serveri srusiti sto god ja napravio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 19:24 (CyberDemonVZ).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Eee, a što ako uzmem normalnu verziju i EA access? Onda će im se srušiti serveri.

Ma ,njima ce se serveri srusiti sto god ja napravio.

Pa to sigurno. Tko to nije doživio nije pravi BF igrač.

Upravo to rušenje servera je zašto se radi preorder svakog BFa, to mi je najveći užitak. Još igra za sve izlazi u petak tako da se za vikend očekuje potres. Can't wait.

Vidiš dobro pitanje, treba pitati nekoga tko zna za ovo sa EA accessom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 19:27 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel iko kupovao preko juznoafricke?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jonja kaže...

Jel iko kupovao preko juznoafricke?

Da.

1. Bile su duplo nize cijene od EU Origina.

2. Povisili su ih ovaj tjedan.

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Di je sad najjeftinije?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice