Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
b00 kaže...

Tenkovi su jači neko ikad, kao što je neko rekao to je tako i bilo u ww1 ali jbg nije ovo simulacija pa ne vidim zašto moraju bit tolko jaki.

Neke usporedbe:

u bf3 si tenk lako skinuo sa jetom (u bf1 avioni su ili slabi ili ih ekipa još nije naučila igrat), TV iz helija ih je jeo, smaw i ostali rpg se nisu morali deployat

također si mogo doć skroz blizu tenka i sjebat ga repair toolom, mogo si zaljepit c4 na njega, mogo si zaljepit c4 na motor, džip i zaletit se u tenk, ovdje banana jel dinamit nemoš zaljepit

uz sve to još ove mine u bf1 su ogromne i nemoš ih ne vidjet, znači ko kofer od pol metra da je na cesti, moraš bit slijep da prek toga pređeš

ak uzmeš tenk na početku runde = win

Ma to sve puno novi igrača i njubara. Jučer igrali ceco, ekipa i ja rush i tenkovi su pucali kao kokice. A kad smo mi napadali večina njih kempala sa sniperima.

Uništio sam neki dan 4 tenka u partiji. Prvo dva light koja pucaju sa jednim pogotkom iz onog aviona i koji je srašno jak, protiv mene je do sad to koristio samo jedan jedini lik i totalno me rasturio. I dva ovako sa squadom.

fila nebi vjerovao ali skoro nas nitko nije ni pokušao uništiti. Tek pokoji bacio bombu ili gađao sa onim statičnim topom, bio jedan light tenk na početku kojeg ovaj landship pojede i to je to. E da i rasturali smo sa tim landshipom zato jer nam ga je vaš lik ostavio kod C, pa niste imali dodatnih tenkova. Tek kasnije se ekipa malo posložila pa su nas napadali sa svih strana i onda smo poginuli.

Nije tenk kriv što ga ljudi ne napadaju, a bezveze da ga jedan sam može uništiti. Što ljudi misle da će tenk stajati i čekati da mu naljepiš baciš dinamit? Isto kao u BF4 ili 3 kad se nađu panjine koje na Bazar samo medic koristile, na kraju plakali kad ih tenk razjebe. Ili na BF4 kad ni jedan RPG ne dobijem jer se ljudima ne mjenja klasa.

14 godina
protjeran
funky boy kaže...

Laptop nije jak :( Intel i5 54210u,nvidia geforce 840m i 12 gb rama..

Ma meni nije problem igrat na 30 fpsa,naucen sam posto igram na konzolama inace al kao da trza igra,mozes gledat jednu tocku bez da se pomaknes i frame ce skipat na bilo kojoj rez,zabole te oci nakon 10 minuta 

Nedostatak vrama pa ti je frametime loš i javlja se stuttering. 840m ima 2gb vrama? Ostavi rezoluciju koji koristiš i sve detalje na low (osim mesh, to ostavi na ultra) 

Onda skini neki program za monitoring grafičke kartice tipa msi afterburner ili evga precision i uključi osd u kojem ćeš vidit potrošnju vrama. Nakon toga podiži kvalitetu grafičkih postavki, jednu po jednu i vidi šta ti najviše guta vram. Po tome ćeš znati koje postavke su najbolje za tvoj laptop.

Nemoj prelaziti potrošnju od 2gb (ili koliko već 840m ima) i radit će ti glatko. Aa, hdbao i sl. sranja ugasi

17 godina
funky boy kaže...

Evo danas bas pokrenuo BF i odlican je :D samo imam problema sa fps-ovima,skipaju previse od 40 spusti se na 20 na sekundu i onda se opet vrati i tako stalno.U cemu je problem? 

i dali je moguce lockat igru na 30 fpsa ?

Napraviš tekstualnu datoteku imena "user.cfg" (pazi dok snimaš sa notepadom da ne doda .txt na kraj).

U taj user.cfg upiši:

GameTime.MaxVariableFps 30

Taj user.cfg ubaci Battelfield 1 direktorij (tamo gdje je igra, tj. bf1.exe, ne my documents), kada ponovno pokreneš igru bit će lockana na 30 (radi, ja sam si lockao na 120 tako)

13 godina
neaktivan
Volume kaže...
funky boy kaže...

Laptop nije jak :( Intel i5 54210u,nvidia geforce 840m i 12 gb rama..

Ma meni nije problem igrat na 30 fpsa,naucen sam posto igram na konzolama inace al kao da trza igra,mozes gledat jednu tocku bez da se pomaknes i frame ce skipat na bilo kojoj rez,zabole te oci nakon 10 minuta 

Nedostatak vrama pa ti je frametime loš i javlja se stuttering. 840m ima 2gb vrama? Ostavi rezoluciju koji koristiš i sve detalje na low (osim mesh, to ostavi na ultra) 

Onda skini neki program za monitoring grafičke kartice tipa msi afterburner ili evga precision i uključi osd u kojem ćeš vidit potrošnju vrama. Nakon toga podiži kvalitetu grafičkih postavki, jednu po jednu i vidi šta ti najviše guta vram. Po tome ćeš znati koje postavke su najbolje za tvoj laptop.

Nemoj prelaziti potrošnju od 2gb (ili koliko već 840m ima) i radit će ti glatko. Aa, hdbao i sl. sranja ugasi

Jeste,2gb vrama ima..Hvala ti,probat cu nesto iskombinirat al cisto sumnjam da ce izac na dobro :/

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
12 godina
Battlefield 1

Lol rezultati demonove ankete su šokirajući, s druge strane očekivani pošto su takve mape metro / locker bile najigranije u u pretnodna dva battlefielda.

kaj su takve mape bile najigranije i u bad company i starijim serijalima? kad velim takve mislim na te gradske hodnike, podrume, infantry di se retardirano napucavaš s jedne na drugu stranu ko u cs go / cod

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
funky boy kaže...

Evo danas bas pokrenuo BF i odlican je :D samo imam problema sa fps-ovima,skipaju previse od 40 spusti se na 20 na sekundu i onda se opet vrati i tako stalno.U cemu je problem? 

i dali je moguce lockat igru na 30 fpsa ?

Napraviš tekstualnu datoteku imena "user.cfg" (pazi dok snimaš sa notepadom da ne doda .txt na kraj).

U taj user.cfg upiši:

GameTime.MaxVariableFps 30

Taj user.cfg ubaci Battelfield 1 direktorij (tamo gdje je igra, tj. bf1.exe, ne my documents), kada ponovno pokreneš igru bit će lockana na 30 (radi, ja sam si lockao na 120 tako)

Ma nista od toga..Steka od 30 spusti na 15 na sekundu i opet digne..Steta,bas mi je zao inace bi mi bila prva igra koju bi preordao :/

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
16 godina
Battlefield 1

Prema fila -inim riječima ovako se ponaša Soldier977 (ili ti dama) kad vidi tenk

http://i.imgur.com/q6Q62Py.gifv

Moj PC  
10 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Neki dan uzeo Deus Ex Mankind Devided uz dodatni popust od 20%. Kljuc dosao u roku sekunde. I isti sam odmah aktivirao na steamu.

Također sam uzeo i key za Battlefield 1. U roku sekunde sam primio mail da sam prednarucio key.

Sad mi preostaje samo cekat da igra iziđe.
Ako kljuc ne dobijem pokrenut cu dispute na paypalu.
U slucaju da ne dobijem kljuc i ako paypal ne rijesi slucaj pozitivno u moju korist, necu propast zbog 12 dolara.

Sa te stranice jos planiram uzet Hitman i Far Cry Primal, iduci tjedan kad sjedne placa.

*edit, nije 5% popust, 20% je bio

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 12:23 (Flekica).
16 godina
Flekica kaže...
Neki dan uzeo Deus Ex Mankind Devided uz dodatni popust od 5%. Kljuc dosao u roku sekunde. I isti sam odmah aktivirao na steamu.

Također sam uzeo i key za Battlefield 1. U roku sekunde sam primio mail da sam prednarucio key.

U slucaju da ne dobijem kljuc i ako paypal ne rijesi slucaj pozitivno u moju korist, necu propast zbog 12 dolara.

Sa te stranice jos planiram uzet Hitman i Far Cry Primal, iduci tjedan kad sjedne placa.

Problem je od kud on te keyeve dobavlja. Ako su preko neke ukradene kartice ili ukradeni keyevi, mogli bi te banati i to nakon što recimo igraš već 500sati. Ili još gore dobiješ ban na origin ili steam račun i izgubiš sve igre.

Sumnjivo je jer je pre pre jeftino.

17 godina
Battlefield 1

Igram rush i runda starta i imam oko 80fps-a i sve je super i radi odlično i pred sam kraj (branimo se i držimo ih na prvoj fazi) mi fps padne na oko 30 i neide više gore. Temprature su ok (GPU oko 70, CPU oko 40), RAM usage oko 5.5gb, CPU usage oko 100% i GPU oko 60%, i tako uvijek pred kraj padne fps, neovisno jel conquest ili rush (na conquestu puno prije). Jel to memory leak?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Jack Sparrow kaže...
Flekica kaže...
Neki dan uzeo Deus Ex Mankind Devided uz dodatni popust od 5%. Kljuc dosao u roku sekunde. I isti sam odmah aktivirao na steamu.

Problem je od kud on te keyeve dobavlja. Ako su preko neke ukradene kartice ili ukradeni keyevi, mogli bi te banati i to nakon što recimo igraš već 500sati. Ili još gore dobiješ ban na origin ili steam račun i izgubiš sve igre.

Više nije

Battlelog: Ratkapa16
14 godina
Gago4 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Flekica kaže...

Više nije

To bih bio valjda ja kriv

http://imgur.com/a/oWDVj

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Battlefield 1

Poprilično zahtjevna igra jer ja ne mogu igrat sa 8gb rama, msi R9 280x, cpu i5 2500 na 4ghz, monitor rez 1680x1050.Proc se guši na 100% , izbacuje low memory, dok mi je fps oko 90 na high sa 64 igrača.Treba tu jači proc te 16gb memorije obavezno.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Prvo , molim te oprosti mi strašno hrvatski i krive Google Prevoditelj za moje pogreške . Oprostite.

Ne, nije muljaža , samo pogreška . Satoshi Izravno samo pokrenut 1. kolovoza , a mi smo radili kroz mnogo poboljšanja i popravljajući greške . To je bio još jedan.

Imat ćemo Battlefield 1 Dostupno za narudžbu prije prije lansiranja u listopadu. Moramo raditi kako ćemo napraviti pre-naloga s našim veleprodaje distributera.

U međuvremenu , ja sam čitao forum za nekoliko dana, a znam da imamo neke mješoviti recenzije . Ne mogu garauntee da možemo odgovarati sve cijene naših konkurenata, ali pokušat ću . Ako primijetite neki proizvod , a željeli bolju cijenu , javite mi i ja ću vidjeti da li ja mogu vam dati tu cijenu .

Naravno da će poštovati sve povratne informacije za poboljšanje naše stranice .

Uvijek ćemo se potruditi dati dobru službu za korisnike . Čak i ako to znači da nam je neugodno s našim strašnim hrvatskom :)

Satoshi Direct

https://satoshi.direct

9 godina
neaktivan

Bok Flekica , hvala ti na red. 12 $ definitivno nije bio u pravu cijenu , a mi smo se obratili našem distributeru oko uha , ali ćemo poštovati svoju cijenu , a ključ će isporukama 21. listopada kada igra se pokreće. Čestitamo, upravo ste zaista dobar posao :)

Satoshi Direct

13 godina
satoshi.direct kaže...

Prvo , molim te oprosti mi strašno hrvatski i krive Google Prevoditelj za moje pogreške . Oprostite.

Ne, nije muljaža , samo pogreška . Satoshi Izravno samo pokrenut 1. kolovoza , a mi smo radili kroz mnogo poboljšanja i popravljajući greške . To je bio još jedan.

Imat ćemo Battlefield 1 Dostupno za narudžbu prije prije lansiranja u listopadu. Moramo raditi kako ćemo napraviti pre-naloga s našim veleprodaje distributera.

U međuvremenu , ja sam čitao forum za nekoliko dana, a znam da imamo neke mješoviti recenzije . Ne mogu garauntee da možemo odgovarati sve cijene naših konkurenata, ali pokušat ću . Ako primijetite neki proizvod , a željeli bolju cijenu , javite mi i ja ću vidjeti da li ja mogu vam dati tu cijenu .

Uvijek ćemo se potruditi dati dobru službu za korisnike . Čak i ako to znači da nam je neugodno s našim strašnim hrvatskom :)

Satoshi Direct

Well, You are really fighting for your customers. :D

P.S. Flekica, you lucky bastard :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
satoshi.direct kaže...

Satoshi Direct

Well, You are really fighting for your customers. :D

P.S. Flekica, you lucky bastard :D

Hahahahaha WTF

Moram priznati da ovo još nisam nikad doživio

Battlelog: [G] pijana_carapa
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ako je stvarno istina da je čovjek dobio key za samo 12 $ onda je sklopio deal godine 

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Xbox584 kaže...

Ako je stvarno istina da je čovjek dobio key za samo 12 $ onda je sklopio deal godine 

Pod uvjetom da BF1 vrijedi 12 eura kad izadje...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Xbox584 kaže...

Pod uvjetom da BF1 vrijedi 12 eura kad izadje...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
dery kaže...

Poprilično zahtjevna igra jer ja ne mogu igrat sa 8gb rama, msi R9 280x, cpu i5 2500 na 4ghz, monitor rez 1680x1050.Proc se guši na 100% , izbacuje low memory, dok mi je fps oko 90 na high sa 64 igrača.Treba tu jači proc te 16gb memorije obavezno.

Meni na mojem procu oko 50-60 fpsa, na medium high i isto 8gb rama. Problem ti je možda grafička, 2 igrač s kojima sam rokao BF4 je izbacivalo isto iako su imali atijevu grafičku sa 4gb rama. ;)

15 godina
dery kaže...

i5 760 & r9 270 & 8 Gb DDR 3 @low dobijem nekih 70~80 fps-a.

RIP Šaban (21.6.2016)
16 godina
neaktivan
Kupio sam ključ za 12 dolara. Međutim, ključ još nisam dobio. Koliko kužim, ključeva niti nema dok ne iziđe igra. Javit ću kak je sve prošlo.

Malo me ovo sad prepalo, odkud satoshi na nasem forumu, wtf?
16 godina
Oduvijek sam ja govorio da Bug forum prate i istocne zemlje :)
battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
neaktivan
Flekica kaže...
Kupio sam ključ za 12 dolara. Međutim, ključ još nisam dobio. Koliko kužim, ključeva niti nema dok ne iziđe igra. Javit ću kak je sve prošlo.

Malo me ovo sad prepalo, odkud satoshi na nasem forumu, wtf?

UDBA SINE:::::::

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
dery kaže...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
Battlefield 1

skupio sam 10 sati u beti i sve mi se vise svidja.naravno nedostataka ima.

ljudi su poceli bacat ammo i health

ono sto me bas smeta je da pored tekstura jos dosta strsi nevidljivi zid pa dosta cesto znam ispucat raketu iz onog dreka sebi pred nos.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel se to nešto pogoršalo od novog update-a?
Ne mogu imat stabilnih 30 na 1024x768, sve low detalji... često je oko 15-25, aonda se nekad digne na 40-50
A prije update-a je nekad i znalo bit stabilno :P 30+

Siky1234
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Siky1234 kaže...

Ne mogu imat stabilnih 30 na 1024x768, sve low detalji... često je oko 15-25, aonda se nekad digne na 40-50

Kakav update?

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
Siky1234 kaže...

To ti je do defragmenta. Odmah na defragmentaciju i nemaš brige za FPS i skill ide gore.

RIP Šaban (21.6.2016)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice