Tenkovi su jači neko ikad, kao što je neko rekao to je tako i bilo u ww1 ali jbg nije ovo simulacija pa ne vidim zašto moraju bit tolko jaki.
Neke usporedbe:
u bf3 si tenk lako skinuo sa jetom (u bf1 avioni su ili slabi ili ih ekipa još nije naučila igrat), TV iz helija ih je jeo, smaw i ostali rpg se nisu morali deployat
također si mogo doć skroz blizu tenka i sjebat ga repair toolom, mogo si zaljepit c4 na njega, mogo si zaljepit c4 na motor, džip i zaletit se u tenk, ovdje banana jel dinamit nemoš zaljepit
uz sve to još ove mine u bf1 su ogromne i nemoš ih ne vidjet, znači ko kofer od pol metra da je na cesti, moraš bit slijep da prek toga pređeš
ak uzmeš tenk na početku runde = win
Ma to sve puno novi igrača i njubara. Jučer igrali ceco, ekipa i ja rush i tenkovi su pucali kao kokice. A kad smo mi napadali večina njih kempala sa sniperima.
Uništio sam neki dan 4 tenka u partiji. Prvo dva light koja pucaju sa jednim pogotkom iz onog aviona i koji je srašno jak, protiv mene je do sad to koristio samo jedan jedini lik i totalno me rasturio. I dva ovako sa squadom.
fila nebi vjerovao ali skoro nas nitko nije ni pokušao uništiti. Tek pokoji bacio bombu ili gađao sa onim statičnim topom, bio jedan light tenk na početku kojeg ovaj landship pojede i to je to. E da i rasturali smo sa tim landshipom zato jer nam ga je vaš lik ostavio kod C, pa niste imali dodatnih tenkova. Tek kasnije se ekipa malo posložila pa su nas napadali sa svih strana i onda smo poginuli.
Nije tenk kriv što ga ljudi ne napadaju, a bezveze da ga jedan sam može uništiti. Što ljudi misle da će tenk stajati i čekati da mu naljepiš baciš dinamit? Isto kao u BF4 ili 3 kad se nađu panjine koje na Bazar samo medic koristile, na kraju plakali kad ih tenk razjebe. Ili na BF4 kad ni jedan RPG ne dobijem jer se ljudima ne mjenja klasa.