Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.323
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 1
ceco22 kaže...

support nije jedini nacin za doci do municije... I nema jedna strana samo tenkove ili se varam ? .. I ponavljam pocmite koristiti mine koje ostaju nakon smrti...

Ah da, moji tenkovi bi to trebali bacati, koji su gdje? Ili razneseni dobrom koordinacijom neprijatelja ili se vozaju po g,e, f zastavicama da ih nitko ne ubije.

Nema jedna strana tenkove, ali ne znam jesam 3 puta uspio ući u tenk. Dok krećem igru već svi lete i voze nešto, neam ssd, a usotalom nigdje ih nema na battlefiledu za pokupit.

Mine nisu ni sjena minama otprije, a u ostalom, stavi ih na choke pointove i ionako su raznesene jer bomberi rokaju iz zraka. Možda sam kill dva dobio po onim cesticama na C.

Jedno je kako ti izgleda u savršenom sviejtu, drugo je kad se partija odigrava i nemože leć da ispucaš AT rifle, mine su ti raznesene. Nemaš više anti tank granata, a light tenk je brzi brzo te nađe, a team se pokušava popesti na stijene kod F da snipea.

Uvijek pričaš o idealnim uvjetima, a ne o realnim partijama koje trako završavaju. Budi realan aj, bar jednom.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 14:14 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

meni ako nisu idealni uvjeti a igra mi se PTFO mjenjam server... A jedan suport radi instant resuplay igraca iz tima sa q... I opet velim zar je nacin tako da se igra balansira tako da je svejedno jel tim radi zajedno ili trazi mjesto za vrganje ? I sam si rekao da je poslije bilo napeto kad je se izravnalo snage sa obe strane... Metke mozes uzet od aviona,svih vrsta tenkova, supporta, tako da stvarno ne vidim problem... A nove mine rade jako vaznu stvar... Zastavljaju tenk trenutno na tom mjestu a onda je glineni golub...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Tenkovi su jači neko ikad, kao što je neko rekao to je tako i bilo u ww1 ali jbg nije ovo simulacija pa ne vidim zašto moraju bit tolko jaki.

Neke usporedbe:

u bf3 si tenk lako skinuo sa jetom (u bf1 avioni su ili slabi ili ih ekipa još nije naučila igrat), TV iz helija ih je jeo, smaw i ostali rpg se nisu morali deployat

također si mogo doć skroz blizu tenka i sjebat ga repair toolom, mogo si zaljepit c4 na njega, mogo si zaljepit c4 na motor, džip i zaletit se u tenk, ovdje banana jel dinamit nemoš zaljepit

uz sve to još ove mine u bf1 su ogromne i nemoš ih ne vidjet, znači ko kofer od pol metra da je na cesti, moraš bit slijep da prek toga pređeš

ak uzmeš tenk na početku runde = win

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
b00 kaže...

Tenkovi su jači neko ikad, kao što je neko rekao to je tako i bilo u ww1 ali jbg nije ovo simulacija pa ne vidim zašto moraju bit tolko jaki.

Neke usporedbe:

u bf3 si tenk lako skinuo sa jetom (u bf1 avioni su ili slabi ili ih ekipa još nije naučila igrat), TV iz helija ih je jeo, smaw i ostali rpg se nisu morali deployat

također si mogo doć skroz blizu tenka i sjebat ga repair toolom, mogo si zaljepit c4 na njega, mogo si zaljepit c4 na motor, džip i zaletit se u tenk, ovdje banana jel dinamit nemoš zaljepit

uz sve to još ove mine u bf1 su ogromne i nemoš ih ne vidjet, znači ko kofer od pol metra da je na cesti, moraš bit slijep da prek toga pređeš

ak uzmeš tenk na početku runde = win

Koja njubara uzme tenk i uspije pokupit death

PRN8
13 godina
Kill Frenzy kaže...

nekako cu se vec snaci ali me jebe to mjenjanje jezika sa svakim updateom.u jaru bi trebao biti engleski ako se ne varam!? nemam proxy koji radi za jar.ako netko ima neka baci ovdje

za rusiju imam ok pa ako nekom treba dok jos uvijek radi...

Hej.

Nisi čitao stare poruke?

Javili su se ljudi koji su imali poprilične probleme s RU verzijom :/ Od toga da nije bilo načina promjeniti jezik, pa do toga da su im maknuli igru s accounta!

Ja se ne bi igrao s tom verzijom, a fakat sam, ko Ceco probao sva moguća tržišta :D

Ako baš želiš uzmi, pa nam javljaj kak ide, sigurno ima i drugih zainteresiranih.

Skilledžija : na žalost i free FlyVpn i Hola imaju probleme s JAR-om.

Ovo je shema (na žalost ima više posla):

U Google ukucaš: Republic of South Africa proxy

Pronađeš proxy i prepišeš ga u svoj brower u opcijama pod Proxy (u Firefoxu: Options - Advanced - Network - Settings)

I od onda sve što otvaraš ide preko te adrese.

(sigurnost ti je na nuli, pa posli toga promjeni šifru na Originu)

Traži Origin na Googlu i spoji se. Ako te ne prebaci na njihov Origin (ne znam na pamet adresu), onda proxy ne radi, probaš s drugim!

Logiraj se na Originu, dodaj igru u košaru i idi na plaćanje.

Kad počinješ unašati PayPal podatke, odi u opcije, i stavi no Proxy ili izbriši podatke.

Dalje radiš preko svog operatera i trebalo bi raditi.

P.S. Ili budi mučko đubre, kupi account na FlyVpn, napravi sve ko gospon i poslije se javi u FlyVpn da ti ne radi i vratit će ti lovu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 15:04 (CyberDemonVZ).
14 godina
protjeran
Tribaju samo omogućit da se iz onog at rifela može pucati bez deploya, znači ka običan rpg. Bilo bi puno bolje balansirano... I canister triba malo nerfati na daljinu
Ovako dok ležiš si jednostavno prelaka meta tenku. Ne kužim za koji k s tim deployom idu na neku realnost kad ništa ostalo nije realno

5 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 1

nasao sam nekakv proxy na netu.ukucao ga u mozillu i kupio igru sam jar origina.

igra je u libraryu ali mi pare jos nisu skinuli.

a ako je skinu s origina jebiga.nisam imao srece :d

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Tribaju samo omogućit da se iz onog at rifela može pucati bez deploya, znači ka običan rpg. Bilo bi puno bolje balansirano... I canister triba malo nerfati na daljinu
Ovako dok ležiš si jednostavno prelaka meta tenku. Ne kužim za koji k s tim deployom idu na neku realnost kad ništa ostalo nije realno

Nice! Jednostavno za srediti i odlični rezultati!

Gdje se daju ideje o balansu (baš balansu, a ne bugovi), a da  DICE sigurno čita? Reddit ili Battlefield forum?

Nešto treće?

Ni jedno?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Kill Frenzy kaže...

nasao sam nekakv proxy na netu.ukucao ga u mozillu i kupio igru sam jar origina.

igra je u libraryu ali mi pare jos nisu skinuli.

a ako je skinu s origina jebiga.nisam imao srece :d

Nekako si se naglo odlučio :D Beta ti je toliko dobra?

P.S. Preorder ti samo "osigura" određenu lovu na računu, a uzme ti tek kad igra izađe. Bez brige.

14 godina
neaktivan
Volume kaže...

zar ne mislis da bi to onda bio problem za koristenje protiv svega ostalog ? Pa vec sad rejpamo preko pola mape s tim... Canistar range treba srezat za 40%

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
Volume kaže...
Tribaju samo omogućit da se iz onog at rifela može pucati bez deploya, znači ka običan rpg. Bilo bi puno bolje balansirano..

+1

Poanta assaulta je upravo ta mobilnost za borbu protiv tenkova...čemu onda taj bipod ja zaista ne razumijem

A realnost? Pa tko god se pozove na to neka samo uzme u obzir da ovdje snajperisti točno pogađaju pokretne mete i preko 500 m bez upotrebe bilo kakvod bipoda ili ikakvog drugog pomagala i to u doba kad niti poštena optika ikakve vrste nije postojala.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 15:16 (Granzon).
16 godina
Battlefield 1

prvo sam htjeo uzet novog premium tenka za world of tanks.jos skuplji od ove verzije igre.

onda mi je doslo iz guzice u glavu da umjesto jednog tenka mogu uzet cijelu igru pa eto uzeo bf. :D

Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
Kill Frenzy kaže...

prvo sam htjeo uzet novog premium tenka za world of tanks.jos skuplji od ove verzije igre.

onda mi je doslo iz guzice u glavu da umjesto jednog tenka mogu uzet cijelu igru pa eto uzeo bf. :D

Koliko koštaju skuplji tenkovi u Wot??

14 godina
Kill Frenzy kaže...

Pa da, bolje si prošao definitivno

14 godina
protjeran
ceco22 kaže... 

zar ne mislis da bi to onda bio problem za koristenje protiv svega ostalog ? Pa vec sad rejpamo preko pola mape s tim... Canistar range treba srezat za 40%

Čega ostalog? Ako se nitko svih ovih godina nije bunio na rpg/smaw ne vidim razloga zašto bi sad odjednom nekom smetalo

Cyber mislim da je reddit, bar je tako bilo za vrime cte-a pa valjda nisu nešto minjali u međuvrimenu

13 godina
Battlefield 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...
Skilledžija kaže...

kupi csgo jebemu misa..Igra koja zahtijeva skill i suradju..I nije skupa prije svega,8 na g2a,15 na steamu..

Ne mogu igrati CSGO jer me strah Ljudine.

Zamisli da naletim na njega na praznom serveru :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
Granzon kaže...
Kill Frenzy kaže...

Pa da, bolje si prošao definitivno

ne moze igra toliko bit losa da jebe rak raka

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 15:34 (Kill Frenzy).
13 godina
neaktivan

ljudina je mala maca za ruse haha

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
Battlefield 1
26 Gradsko napucavanje (Seine C?)
5 Metro 1914 :)
3 Pomorska mapa (brod, torpeda.)
6 Još jedna otvorena mapa
0 Ona iz Alphe
0 Nešto drugo (što?)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Evo danas bas pokrenuo BF i odlican je :D samo imam problema sa fps-ovima,skipaju previse od 40 spusti se na 20 na sekundu i onda se opet vrati i tako stalno.U cemu je problem? 

i dali je moguce lockat igru na 30 fpsa ?

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 16:05 (funky boy).

0 0 hvala 0
13 godina
funky boy kaže...

Evo danas bas pokrenuo BF i odlican je :D samo imam problema sa fps-ovima,skipaju previse od 40 spusti se na 20 na sekundu i onda se opet vrati i tako stalno.U cemu je problem? 

Ispuni Moj PC. Vjerojatno preslab hardver (memorija, GPU, CPU...)

V-Synck locka framerate na framerate monitora, a koliko me sječanje služi, to je minimalno 60.

Ali ipak, Nvidia ima mogućnost to smanjiti na 30:

Vjerojatno i AMD ima nešto slično.

14 godina
protjeran
funky boy kaže...

Može bit milijun razloga, a pretpostavljam da je u pitanju loš pc čim imaš tako nizak framerate

Tilda-backspace-gametime.maxvariablefps 30

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nakon početnoga očajnoga dojma koji je igra ostavila na mene doša sam doma hladne glave odigrati par partija da vidim kako će biti. Moram priznati da mi je igra sve draža i draža al zbog činjenice da nema UAV i ti pizdarija koje se nadam da neće uvesti. Više volim kad je ovako sirovo bez unlockova, nadam se da nece biti neki OP unlockovi za oružja.
Triba još viditi kakve će mape biti dali će biti prašuma kao u BF2 i tako to :) 
Uglavnom za igru od 40 eura je ok i ništa više. Ocijena manje jer me kretanje podsjeca na battlefront. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
funky boy kaže...

Može bit milijun razloga, a pretpostavljam da je u pitanju loš pc čim imaš tako nizak framerate

Tilda-backspace-gametime.maxvariablefps 30

Laptop nije jak :( Intel i5 54210u,nvidia geforce 840m i 12 gb rama..

Ma meni nije problem igrat na 30 fpsa,naucen sam posto igram na konzolama inace al kao da trza igra,mozes gledat jednu tocku bez da se pomaknes i frame ce skipat na bilo kojoj rez,zabole te oci nakon 10 minuta 

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 16:40 (funky boy).
16 godina
neaktivan
12 US dolara ključ na satoshi directu
https://satoshi.direct/products/battlefield-1
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Eto nakon 3 dana igranja po sat/dva mogu reći da mi se igra dopada i to najvise radi toga jer je teamplay forsan kak i treba biti u bf serijalima,uglavnom igra nije za solo brijaće a ko ima dobar squad(ne mislim random papučare s servera nego ekipu)rasturat će na bojnom polju.Tenkovi i vozila uopće nisu OP,trojica u squadu rješe tenk u sekundi sa granatama.U početku je igra trzala i frezzala al s zadnjim 16.8.3 amd driverima je proradila kak spada(oko 90/100 fps-a na 64 playera,sve na low osim antialiasing na max).Jedina zamjerka mi je prebrzo kretanje vojnika jer da je sporije više bi dobilo na taktičnosti al pošto su večinom poluautomatska oružja u igri da se preboljeti.Igru budem uzel negde krajem godine dok još speglaju kolko tolko bugove.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Flekica kaže...

Jel tko kupio key s te stranice? 

14 godina
ERROR1911 kaže...
Flekica kaže...

Jel tko kupio key s te stranice? 

Prvi puta čujem za nju, a na netu se zanimljivo spominje u kontekstu scamminga...

Flekica, jesi li ti kupovao s te stranice ikad? Jel to pouzdano? Ako nisi onda baš i nije preporučljivo takve stvari stavljati kao preporuku jer 12 dolara za bf1 mi se čini nemoguće čak i da je istina ono o 80% popusta

EDIT:

Ma mora da je neki scam, lik nudi i još dodatni popust od 20% pa igra izađe 9.74 dolara

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 16:52 (Granzon).
16 godina
Flekica kaže...

bas pouzdano izgleda

meni se svidja to sto nema kojekakvih bezpilotnih letjelica,robota i pizdarija.sto manje takvih gluposti meni je igra draza.

nadam se boljim mapama,balansu boljem i jos oruzja jer ovo mi se cini premalo/racunam i ona koja nisu dostupna u beti a vidimo ih)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice