support nije jedini nacin za doci do municije... I nema jedna strana samo tenkove ili se varam ? .. I ponavljam pocmite koristiti mine koje ostaju nakon smrti...
Ah da, moji tenkovi bi to trebali bacati, koji su gdje? Ili razneseni dobrom koordinacijom neprijatelja ili se vozaju po g,e, f zastavicama da ih nitko ne ubije.
Nema jedna strana tenkove, ali ne znam jesam 3 puta uspio ući u tenk. Dok krećem igru već svi lete i voze nešto, neam ssd, a usotalom nigdje ih nema na battlefiledu za pokupit.
Mine nisu ni sjena minama otprije, a u ostalom, stavi ih na choke pointove i ionako su raznesene jer bomberi rokaju iz zraka. Možda sam kill dva dobio po onim cesticama na C.
Jedno je kako ti izgleda u savršenom sviejtu, drugo je kad se partija odigrava i nemože leć da ispucaš AT rifle, mine su ti raznesene. Nemaš više anti tank granata, a light tenk je brzi brzo te nađe, a team se pokušava popesti na stijene kod F da snipea.
Uvijek pričaš o idealnim uvjetima, a ne o realnim partijama koje trako završavaju. Budi realan aj, bar jednom.