Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 471.533
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni samo boston, i to nije do Ubisofta nego ati-a,koliko sam shvatio, na 90% nvidiinih grafickih sve najnormalnije radi.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
d4rkd3atH kaže...

da sta je zalosno..dok sam bio na brodu i u kazalištu sve je bilo odlično..sišao s broda katastrofa igra samo zašteka i stane :S

Pa da kad nije otvoren prostor cpu nedolazi do izrazaja, onda je sve 5, ali kad izades van i tu se iskaze neoptimizacija, gpu ussage pade na 20-30% cpu usage na 50% kod mene, to je jako lose.

Zao mi je ljudi koji su to kupili pa sad nemogu igrati kako treba, ono igra je po gemplay-u super, ali brate sto su ono glavno uprskali da radi kako treba.

EDIT: nema to vze nvidia ili ati, to sam i ja mislio dok se nisam sam uvjerio i pito par kolega sa foruma

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 15:51 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

A neam pojma, tako su bili pisali, da je samo na atijevim, sad neznam, al sam siguran da ce ispravit to. Pa evo gta4 danas najnormalnije radi:)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 15:52 (Volvox).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni igra radi kao podmazana. I SP i MP. Ispod 30FPS-a ne ide. Tako da niti sam bacio pare niti gledam slide show :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Šta mislite kako bi trebala raditi na Quadu sa 8GB Rama i GTX 560 Ti OC?

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47

0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Čekaj...

sad cemo viditi

ne,stvarno,kako da mi znamo,trebala bi raditi bolje fluidno jer koliko vidim i citam,negdje vise cpu snaga dolazi do izrazaja negdje gpu...

skini i probaj {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Hehe sad igrao isponova i sad me kod prvog ulaska u accounting opet hebe neće da izađe, izgleda da kod tih ranijih sekvenci zajebava, a imam original

Edit-ludara, izađem iz igre alt tab i uđem ponovno ono save spremljen kad sam "u accountingu" i nemogu nikako sad izaći, a ovo mi je drugi put da igram igru prešao prvi put do osme sekvence sad evo došao do šeste ponovno i neće da izađe HEBOTE! Nevjerojatno, zaglavljen sam u accountingu.................

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 17:32 (CaptainBunnyKIller).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
MARKOcVp kaže...
d4rkd3atH kaže...

neznam zašto...al igram igru negdje 5 min i sam mi stane izbaci se crna slika i moram ju otic ugasit na task manager i tak opet u krug...igra je ORG sa STEAMA...instaliro sam čak i novije drivere

sta reci, ispljuvak

Joj molim te, za tjedan dana ce izac patch koji ce sve ispravit, i igra ce bit najbolja igra godine ko i uvijek, ne govori gluposti.

Ma u kojem je to univerzumu Assasins Creed igra godine????

16 godina
MARKOcVp kaže...
d4rkd3atH kaže...

da sta je zalosno..dok sam bio na brodu i u kazalištu sve je bilo odlično..sišao s broda katastrofa igra samo zašteka i stane :S

Pa da kad nije otvoren prostor cpu nedolazi do izrazaja, onda je sve 5, ali kad izades van i tu se iskaze neoptimizacija, gpu ussage pade na 20-30% cpu usage na 50% kod mene, to je jako lose.

Zao mi je ljudi koji su to kupili pa sad nemogu igrati kako treba, ono igra je po gemplay-u super, ali brate sto su ono glavno uprskali da radi kako treba.

EDIT: nema to vze nvidia ili ati, to sam i ja mislio dok se nisam sam uvjerio i pito par kolega sa foruma

Ja sam danas napokon odigrao malo više i došao do Bostona i Connora, u ni jednom trenu mi framerate nije pao ispod 60. Intel i5 760 na 4.0Ghz, 8GB 1600Mhz RAMa, i nVidia GTX 460 768mb s 301.42 driverima(probao sam updateati na novu betu, ali onda mi ne radi aero pa sam se vratio{#}). Sve je na high, osim što su AA i teksture stepenicu ispod maksimuma(nisam ih ni probao dizati, kasnije ću i to)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan

Pa nije istina,presao sam igru na PS3 odavno i nisam naletio ni na jedan bug osim framerate dropa u Bostonu nije puno ali ga je bilo ,a vidim da  je u PC verziji brdo bugova a trebala je bit bolje ispolirana nego za konzole tako da to nema veze sa konzolama pricas gluposti...

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

brdo bugova,svasta,nisam naisao na nijedan bug do sad,na 11 sequenci sam,najbolji dio do sad,nema rasprave o tome,samo mi je malo cudno zaradivat novce,teze mi je nego u proslim djelovima

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
The White Wolf kaže...

Pa nije istina,presao sam igru na PS3 odavno i nisam naletio ni na jedan bug osim framerate dropa u Bostonu nije puno ali ga je bilo ,a vidim da  je u PC verziji brdo bugova a trebala je bit bolje ispolirana nego za konzole tako da to nema veze sa konzolama pricas gluposti...

Ma isti bugovi i problemi su na konzolama koji su i na PCu, istraživao sam malo službeni forum i konzola i PCa od UBIja, svi iste bugove imaju, i na radost pirata, svi glitchevi koji postoje u piratskim verzijama postoje i u oriđiđiju.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Bolje da su igru nazvali: Assassins Creed III Bug Edition.

Al nadam se da će patchevi popravit stvar. Pa jel su oni uopće testirali igru...

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

jel ima koja dobra duša da podijeli samnom save game od negdje 5-6 sekvence? zapeo sam u onom crafitng modu i nikako van...pomagajte :(

Steam:luka2301 , origin:chi2301

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
AMD boy kaže...

jel ima koja dobra duša da podijeli samnom save game od negdje 5-6 sekvence? zapeo sam u onom crafitng modu i nikako van...pomagajte :(

Neće ti valjati save game koliko god probavao, ja sam od piratske igre na originalu želio prebaciti sve sam živo i neživo probao neide, i od drugih uzimao ništa nije išlo, uvijek mi je pokazivao damaged save game. Što se tiče zapinjanja u tom dijelu, mislim da sam skontao zašto mi nije dalo vani pa nakon nekog vremena sam uspio. Potroši sav novac unutra na stockpile, mislim da to zabranjuje izlazak, jer men se tada odglavi i nakon toga više ne zabranjuje.

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

I da NARAVNO!! Otišao mi je save od 6 sekvence NARAVNO! I to več po DRugi put.Pa ovo nije normalno.Odustajem od ove igre.Ili moželi se nekako stavit save?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
CODnubBFpro kaže...

I da NARAVNO!! Otišao mi je save od 6 sekvence NARAVNO! I to več po DRugi put.Pa ovo nije normalno.Odustajem od ove igre.Ili moželi se nekako stavit save?

Nebih rekao, ja nisam našao način a sve sam pokušao što mi je palo na pamet, nekoliko saveova sam isprobao, morao baciti u vodu progress do 8 sekvence. Kako si izgubio save?

14 godina
neaktivan
CaptainBunnyKIller kaže...
CODnubBFpro kaže...

Nebih rekao, ja nisam našao način a sve sam pokušao što mi je palo na pamet, nekoliko saveova sam isprobao, morao baciti u vodu progress do 8 sekvence. Kako si izgubio save?

Ma igrao sam igru, izašao van, za 30 min ponovo upalio igru, i save-a više nema

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
CaptainBunnyKIller kaže...
CODnubBFpro kaže...

I meni je tako, sve sam probavao što sam se sjetio, reinstalirao UPlay, izbrisao metadata fileove, ali ništa.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
Assassins Creed 3

Igra je šrot. Volim ja AC ali brate neka daju tu prelijepu franšizu nekom drugom developeru.

Kad se samo sjetim CD projekta koji je razvio Witcher 2... Ljudi su beton.

1 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Sta je sa onim Assassin's contractima ?
Dodjem do lika koji nudi kao te contracte,stisnem nista se ne dogodi,on postane onako za interakciju "bijel" i nista se ne dogadja,odem na mapu,vidim ima nekih kao meta za eliminirati.
Eliminiram jednog,pa drugog,treceg,cetvrtog i stalno neke mete,ne dobivam nikakve nagrade niti ista slicno :S

I kako otkljucati skrinje sa blagom/stvarima,ja to uopce ne kuzim,dobro prvo treba okretati dok tension angle i onda prebaci na onu kao sipku za provaliti,okrecem on mene opet vrati da moram traziti tension angle  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ko uspije završit igru na PC-u treba dobit Nobelovu nagradu.

Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

dakle, za dan dobivam nobelovu za mir ili?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja sam naišao na samo jedan bug, kada se jednom prilikom nisam mogao vratiti u Frontier ( mislim zbog UPlaya ) i ponovo sam ušao u igru i sve se vratilo u normalu.

Treba pričekati par patcheva za ove koje imaju probleme sa perfomansama, ipak se radilo o nadograđenom enginu, mnogo većoj mapi i mislim neiskustvu samog tima jer kako ja znam nije radio isti u odnosu na neke bivše nastavke AC-a.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Praetorian1 kaže...

Za taj dan ti se igra još stigne iz bugirat :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 23:01 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
djdomi kaže...
Praetorian1 kaže...

Za taj dan ti se igra još stigne iz bugirat :)

ne brini, nemam ja bugova ;) igra mi zadovoljavajuće radi.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pa ovo je čisto smeće od igre mslm u optimizacijskom smislu, GTA IV je mala beba az ovo i uz to još par bugova i di ćeš bolje. Nevjerojatno a bio sam toliko blizu da je kupim. Sva sreća.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Ubi je shebo sve pc gamere sto su kupili igru i to debelo, ako ovo nekim cudom ne poprave brzo, ovo ce bili epic fail.

1. pravilo pc igara, prvo yogurt pa onda kupi ako valja

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 23:06 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ima li kakvih dojmova o MP? Iskreno me zanima kakav je jer bi htio kupiti igru definitivno ali nisam baš upoznat sa MP komponentom igre :D

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo da i ja napisem komentar posto sam nabavio igru prije 2 dana

za sada mi je sve odlicno, igra je ispunila sva moja ocekivanja, cak i vise. pa krenimo od reda

combat je savrsen. ovo je kao combat u revelations samo jos bolje. imam doduse problem kad zelim nekog uhvatiti kao human shield, nekad radi, nekad ne, al kad me pogode, jaoj boli. free running je izvrstan, pogotovo dio sa drvecem. kako je fluidan ni sada ne virujem. grafika je meni bila sve na prvoj razini tako da u to ne ulazim, probat cu kako izgleda kad podignem settings ali i kao takva mi je skroz ok. 

crafting sistem jos pokusavam skuzit, pogotovo dio kad ce mi crafteri dignuti lvl i kad cu ih dobiti vise. otkljucao sam dosta recepata al imam samo jednog craftera. radim sve te misije ali za sada nista. vidjet cemo

prica mi je za sada ok, onaj me twist na pocetku bas iznenadio. sto se tice desmondovog dijela tu nisam nista spektakularno vidio ali tek je sequence 7 ako se ne varam i manio sam samo jednog templara tako da ima vremena.

naval combat je izvrstan. taj dio mi je zbilja zabavan

inace trebalo mi je malo da pohvatam konce igre buduci da nisam davno igrao ac igru a i malo da se naviknem na kameru koja je po meni malo preblizu connoru ali valjda je tako bolje da se dobije taj nekakav akcijski osjecaj.

traps i bait jos nisam skuzio kako ide. ono... postavim zamku u hrpu baita oko nje i vratim se nakon par minuta nista zivo nisam uhvatio. vjerojatno sam nesto predvidio ili nisam procitao sta treba

inace ova mi igra daje osjecaj kao da sam u onom film The Patriot. bas kao Mel Gibson sa sjekiricom kasapim redcoats-e, pogotovo u frontier kad god vidim nekakav manji squad pojedem ih ko kokice.

It's not who u are, it's who u know.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice