Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 471.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
djdomi kaže...

btw, ako netko kojim slučajem ima micro-stuttering, neka isključi vsync.

sjećam se da sam poludio u brohoodu sve dok nisam to sredio.

Di se to isključuje?

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
neaktivan
Unix kaže...
djdomi kaže...

btw, ako netko kojim slučajem ima micro-stuttering, neka isključi vsync.

sjećam se da sam poludio u brohoodu sve dok nisam to sredio.

Di se to isključuje?

Documents/Assassin's Creed III/Assassin3.cfg

Otvori fajl sa notepadom, nađi di piše:

"VSync=1" i prepravi u "VSync=0"

Za svaki slučaj možeš staviti i "read only" flag na taj .cfg fajl da ga igra ne bi modificirala.

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja igram na 1080p sve živo na low i  u Bostonu u centru mi pada na 19fps. Igra je igriva u interijerima ali vani skakanje po kucama i to jako ogranicen gameplay.

Ovo je definitivno najgore optimizirana igra u zadnje vrijeme.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ne igra je dobro optimizovana ali ima jako veliki problem a to je manjak opcija za graficka podesavanja. Mnogo dodataka su strpali u samo 4 opcije i tu lezi problem. Da postoje dodatne opcije za Ambient Occlusion, teseleraciju, detaljnije podesavanja AA-a, draw distance-a itd. svi bi mogli naci sta im pravi najveci problem i to iskljuciti dok se en popravi. Ovako sve je supljeno u mizerno malo opcija i pravi problem. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+, 3000 Mhz

HD7750

3gb RAM

Ista prica sa Bostonom, FPS na brodu mi je bio 50-60 a u Bostonu 11-12.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

ja igran sve na normal 1920x1080 gtx460 i onako nije lose u gradu 30-40fps

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ne igra je dobro optimizovana ali ima jako veliki problem a to je manjak opcija za graficka podesavanja. Mnogo dodataka su strpali u samo 4 opcije i tu lezi problem. Da postoje dodatne opcije za Ambient Occlusion, teseleraciju, detaljnije podesavanja AA-a, draw distance-a itd. svi bi mogli naci sta im pravi najveci problem i to iskljuciti dok se en popravi. Ovako sve je supljeno u mizerno malo opcija i pravi problem. 

To je i mene začudilo, 4 osnovne opcije koje ne riješavaju problem. Draw distance i density bi vjerojatno riješio problem.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Upravo ovo. Na žalost, niti config nije puno bogatiji parametrima, srećom bar se V-Sync može ugasiti koji je očito pokvaren - uzrokuje stutter, umjesto njega koristim nVidia adaptive V-Sync i nema nikakvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 22:29 (Minoza).
15 godina
Minoza kaže...

Evo isprobao sam. Nemam osjetnih dropova u Bostonu, uglavnom lock na 60. Tu i tamo padne na 40+ na trenutke ali prosjek je oko 55 frejmova. 1920x1200, sve max postavke, koristim TXAA.

Ovo je čist dokaz da je AMD zeznut ovom igrom i to debelo, prvenstveno mislim na drivere.

Svi koji se jave s GTX-icama kažu da imaju jako dobar i stabilan fps.

Dok kod nas s AMD grafama ova igra je naprosto NEIGRIVA. Mrzim ovaj Ubi samo što ovako igraju neke prljave igre...

Očito je da su napravili AC3 optimiziran za N-vidia grafičke kartice. Mi AMD-ovci ćemo se izgleda načekati dok ne dođe rješenje iz amd-a.

Evo samo se sjetite famoznog beta drivera iz n-vidie za pc verziju igre dok AC3 za pc još nije bio ni izašao.

Ovi iz Ubisofta su mi jedni od najgorih izdavača s ponajboljim igrama. Mrzim ih iz dna duše.

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Šta se u configu nemože isključit teselacija?? Moja grafička ne podržava tu teselaciju i u svim igrama da stavim sve na low a ostavim teselaciju nebi mi išlo preko 30 fps-a, to je isprobano. Ma već će izać neki konfigurator za to.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
dex3108 kaže...

Upravo ovo. Na žalost, niti config nije puno bogatiji parametrima, srećom bar se V-Sync može ugasiti koji je očito pokvaren - uzrokuje stutter, umjesto njega koristim nVidia adaptive V-Sync i nema nikakvih problema.

Skimitar engine aka Anvil engine je uzasno zatvoren. .forge fajlove jos niko nije u potpunosti razbio, samo je moguce izvuci par modela i tekstura iz njih i to je to. CFG fajl je limitiran do bola tako da samo Ubi moze popraviti stvari. 

16 godina
neaktivan
Vim kaže...
Minoza kaže...

Evo isprobao sam. Nemam osjetnih dropova u Bostonu, uglavnom lock na 60. Tu i tamo padne na 40+ na trenutke ali prosjek je oko 55 frejmova. 1920x1200, sve max postavke, koristim TXAA.

Ovo je čist dokaz da je AMD zeznut ovom igrom i to debelo, prvenstveno mislim na drivere.

Dok kod nas s AMD grafama ova igra je naprosto NEIGRIVA. Mrzim ovaj Ubi samo što ovako igraju neke prljave igre...

Očito je da su napravili AC3 optimiziran za N-vidia grafičke kartice. Mi AMD-ovci ćemo se izgleda načekati dok ne dođe rješenje iz amd-a.

Evo samo se sjetite famoznog beta drivera iz n-vidie za pc verziju igre dok AC3 za pc još nije bio ni izašao.

Ovi iz Ubisofta su mi jedni od najgorih izdavača s ponajboljim igrama. Mrzim ih iz dna duše.

Gluposti u kratko. {#}

Nema to veze sa developerima, a još manje sa izdavačima. Pričekaj novi driver, izgleda da si novi u svijetu ATIa. {#} To je ono kada pričamo o stabilnim driverima vs. ATI driveri, ups, sad trolam. {#}

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Igra bi možda i radila normalno da ne izbacuju betu drajvere svakih 3 dana. Pas mater.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Šta se u configu nemože isključit teselacija?? Moja grafička ne podržava tu teselaciju i u svim igrama da stavim sve na low a ostavim teselaciju nebi mi išlo preko 30 fps-a, to je isprobano. Ma već će izać neki konfigurator za to.

Bez brige, ako ti grafa ne podržava teselaciju, ona neće biti upaljena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 22:39 (Minoza).
13 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Volvox kaže...

Bez brige, ako ti grafa ne podržava teselaciju, ona neće biti upaljena.

Uf onda dobro, već sam se uplašio da će me to zezat ko u borderlandsu. Pol sata sam tražio zašto stalno imam frame drop.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

@Minoza

Sad sam se sjetio probaj sa nVidia Inspector-om da uradis nesto putem nVidia driver-a. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...
Vim kaže...
Minoza kaže...

Gluposti u kratko. {#}

Nema to veze sa developerima, a još manje sa izdavačima. Pričekaj novi driver, izgleda da si novi u svijetu ATIa. {#} To je ono kada pričamo o stabilnim driverima vs. ATI driveri, ups, sad trolam. {#}

jel imaš ove zadnje beta od nvidie instalirane?

16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

@Minoza

Sad sam se sjetio probaj sa nVidia Inspector-om da uradis nesto putem nVidia driver-a. 

Dobra ideja! Meni se osobno neda zafrkavati ali ako netko želi {#} Joj kako zlostavljam ove nove žutiće.

Vim kaže...

jel imaš ove zadnje beta od nvidie instalirane?

Da.

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ova igra se polako pretvara u novi Rage. Ista stvar je bila nije se moglo igrat na atijevim karticama...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Ova igra se polako pretvara u novi Rage. Ista stvar je bila nije se moglo igrat na atijevim karticama...

ja imam nvdiu pa opet imam problema

ma neznam mozda je u pitanju quad core?

17 godina
Assassins Creed 3

Evo ja sa nvidiom igram bez problema, u Bostonu nikakva usporavanja. A da je igra neoptimizirana vidim samo po tome da se grafa jace zagrijava {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Ja sam primjetija da u Bostonu koliko mi je zauzeće grafe da toliko imam fps-a, npr zauzeće 25%=25fps, 30%=30fps....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Sova kaže...

Evo ja sa nvidiom igram bez problema, u Bostonu nikakva usporavanja. A da je igra neoptimizirana vidim samo po tome da se grafa jace zagrijava {#}

Pa naravno da nemaš drop-a kada imaš GTX 670...

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

koliko bi ja mogao imati FPS-a sa HD 7850 2GB?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

yeo 670 jako lijepo gura igru... sve maksimirano :P

no da.... uvod mi je sjajan, scene na brodu su jako zabavne i vizualno impresivne, a onda naidjem na Benjamin Franklina i njegove stranice i odmah cisti facepalm , veceras probam jos malo , ako nakon "prvog amerikanca" naidjen na "drugog" ... odjeb je lansiran

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Svi AMD korisnici neka instaliraju Beta 12.11 drivere kazu da popravljaju situaciju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ljudi mene zanima kako vi već igrate AC3 kad još nije izašao?

Battlelog: D4RKM4N_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bruno_K!ng kaže...

za usa je izasao 20-og :P ja sam skinuo beta drivere od nvidie i opet ima lag igrao na high ili normal necu ni igrati dok ne izbace neki patch..

13 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
Bruno_K!ng kaže...

za usa je izasao 20-og :P ja sam skinuo beta drivere od nvidie i opet ima lag igrao na high ili normal necu ni igrati dok ne izbace neki patch..

ček vi imate {#} verziju ili?

Battlelog: D4RKM4N_HR
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Heheh mislim da nije easter egg, vjerojatno se zvao gradonačelnik Bostona Hutchinson u ono vrijeme ali ipak je zanimljivost

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 10:30 (CaptainBunnyKIller).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice