Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 484.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Assassins Creed 3

Jos 40 % do kraja instalacije
Bas me zanima kako ces i5 2450m,hd 7670m 2gb gddr3 i 6 giga rama nositi s ovime {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 20:15 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja se nadam da će moja ić pristojno na medium i hd rezi(1366-768) :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Assassins Creed 3

Rip bez multiplayera se dl-a, kad se skupi para kupuje se original :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
doky01akablava kaže...

Bas me zanima kako ces i5 2450m,hd 7670m 2gb gddr3 i 6 giga rama nositi s ovime {#} 

Jako dobro. Ja igram s HD5850 i 6GB rama + SSD :)

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
16 godina
Assassins Creed 3

Ma nista izgleda od igranja,*ebeni Uplay nece mi dati da se registriram,sta da napravim ako netko zna ?

Pise kao ubisoft servers trenutno nedostupni,a taman se nadao krenuti :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kiki-hr- kaže...
doky01akablava kaže...

Jako dobro. Ja igram s HD5850 i 6GB rama + SSD :)

ja fino u srijedu testirat novi komp na AC3 

i5 3330 , 7850 2gb  i 8gb rama ;)

18 godina
Assassins Creed 3

Do sad sam samo brisao postove. Od sad dijelim kartone.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 3 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

ja sam sad totalno zbunjen,sad stalno igram sa Haythamom,sta nije glavni lik Connor? :D kad cu ja njega zaigrat,ocu sekirice

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
intexuz kaže...

ja sam sad totalno zbunjen,sad stalno igram sa Haythamom,sta nije glavni lik Connor? :D kad cu ja njega zaigrat,ocu sekirice

Uskoro...

Meni je sad pao fps kad sam dosao u grad, bude 20-25 ako gledam ravno, ako gledam u pod oko 30 :)

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
Assassins Creed 3

Ne kuzim kako se vi sa takvim zvijerima od graficke mucite ? Meni je sve na Very High osim sjena na High i AA na High i ide fino,preko +30 fps u gradu.
Valjda ce izdati neki patch koji ce dodatno popraviti perfomanse. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Bi mogo ja povuć an medium u hd rezi ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

meni je bio problem da mi je stalno zastekavao(black screen,morao bi resetirat) kompjuter dok bi igrao bilo koji assassins creed,i jos neke igre,tek sam sad nasao rjesenje nakon 4 godine -.-,rivatuner,underlockao sam i sad mi ne crkava,pregrijao bi mi se svaki put i jednostavno bi se ugasio

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ne kuzim kako se vi sa takvim zvijerima od graficke mucite ? Meni je sve na Very High osim sjena na High i AA na High i ide fino,preko +30 fps u gradu.
Valjda ce izdati neki patch koji ce dodatno popraviti perfomanse. 

Rezolucija?

Meni su se performanse popravile kada sam ugasio vsync u cfg. fileu, ali opet usred grada pada ispod 20...

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

I ja isto imam OGROMNE probleme sa fps-om.

Meni nije normalno da fps u gradu bude oko 20 average.

Dok sam prelazio prvu sekvencu fps je bio odličan, i eto ga, baš sam se ponadao!

Ali kad sam stigao u prvi grad, katastrofa. Fps je toliko pao da nemogu vjerovati. Što se tiče računara, zadovoljava, bar mislim...

Što je razlog ovolikim frame dropovima? Neoptimiziranost, ili?

Jel netko od vas ima velike frame dropove?

Negdje po forumima sam čitao da je ovo bio veliki problem AC3 na PS3 konzoli.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jel mi može netko dati save od trenutka kad se dođe u Ameriku, moj se sjebo, a ne da mi se ponovno peglat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

dragi prijatelji

vidim da nisam jedini kome je fps drasticno pao kad je doso u boston po prvi put (20fps)

stavio sam sve opcije na high

konfa:MSI P43 NEO

Intel Quad Core 2.4 Ghz

Nvidia GTX 460 1GB

4GB RAM

PSU Corsair 400W

OS Win7 x64

ocito je do igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
njuska11 kaže...

dragi prijatelji

vidim da nisam jedini kome je fps drasticno pao kad je doso u boston po prvi put (20fps)

Intel Quad Core 2.4 Ghz

Nvidia GTX 460 1GB

4GB RAM

PSU Corsair 400W

OS Win7 x64

ocito je do igre pirata

{#}

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Definitivo je do igre. I ja imam quad na 3,2 Ghz, imam 3 gb RAM, i grafač msi 7750 1gb...

Igra je teški slide show u gradu, još kada ulazite u borbu s 10-ak stražara. Kao matrix u slow motion-u.

Msm, da se razumijemo, moja kopija igre ima sumljivo porijeklo, ali ionako sam preorder na oriđiđi. Pa sam mislio samo da isprobam prije puštanja igre.

Ako ovako bude original, netko će umrijeti u Ubisoftu i to jako bolnom smrču. cccc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
njuska11 kaže...

dragi prijatelji

Intel Quad Core 2.4 Ghz

Nvidia GTX 460 1GB

4GB RAM

PSU Corsair 400W

OS Win7 x64

ocito je do igre pirata

{#}

a to si zakljucio po cemu?

kakve to veze ima dali je igra piratska ili ne to nemoze nikako utjecat na perfomanse kolko ja znam

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni ide fluidno, evo nakon dosta trčkaranja, istraživanja i toga sličnog po gradu izuzetno je dobro, bez ikakvog štekanja i slično. Vucarao sam se i po snijegu i šumi i tamo je fluidno.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
njuska11 kaže...
sudy_freak kaže...
njuska11 kaže...

dragi prijatelji

Intel Quad Core 2.4 Ghz

Nvidia GTX 460 1GB

4GB RAM

PSU Corsair 400W

OS Win7 x64

ocito je do igre pirata

{#}

a to si zakljucio po cemu?

kakve to veze ima dali je igra piratska ili ne to nemoze nikako utjecat na perfomanse kolko ja znam

Ma da se zaključiti da je pirat prijatelju. Igraš igru koja treba da izađe tek 23. 11. ako se ne varam. Ali nije to problem, i nemoj mislit da ti nešto kontriram. Ne osuđujem...

Ja sam već htio kazati da, ako original bude ovakav, bude to onda jedna velika katastrofa za ovakvu franšizu igre. Ali, moguće je da je i do pirata... Možda se Ubi poigrava i pravi neki marketing od svega ovoga. Tko zna..

14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Meni ide fluidno, evo nakon dosta trčkaranja, istraživanja i toga sličnog po gradu izuzetno je dobro, bez ikakvog štekanja i slično. Vucarao sam se i po snijegu i šumi i tamo je fluidno.

mozda jer imas ATI karticu

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Zavisi pod šta ti misliš da je fluidno. Mislim da te obuzela euforija pa ti se čini kako igra radi fluidno, iako meni iskreno 30 fps nije baš neka igriva opcija.

15 godina
neaktivan
njuska11 kaže...
CoLdPlay kaže...

mozda jer imas ATI karticu

Ma nema šanse da mu igra na HD 4550 radi fluidno. Kod mene na najnižoj rezoluciji od 1024*768, na grafi MSI HD 7750 1 Gb radi na 25-35 fps, što je po meni ispod očekivanja...

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Izgleda da cemo morat pricekat još jedan patch da bi ovo postalo igrivo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Dolazimo ponovo do toga da se igra gleda je li igriva po FPS-u. Ne znam čemu to, na ekranu mi se nalazi 30 mušketira i borim se sa njima bez ikakvog štekanja ili pada perfomansa.

Da se razumijemo, sve mi je automatski postavljeno na normal, ne patim od bolesti da igram igre na najvećim mogućim postavkama i da mi igra ide dobro, mali broj developera uspjeva izbalansirati tako igru. 

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 23:55 (CoLdPlay).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vim kaže...
CoLdPlay kaže...

Zavisi pod šta ti misliš da je fluidno. Mislim da te obuzela euforija pa ti se čini kako igra radi fluidno, iako meni iskreno 30 fps nije baš neka igriva opcija.

meni osobno 30 fps je sasvim ok za open world igru

ali ovo je nazalost oko 20-25fps sto se itekako osjeti

EDIT:primjetio sam da dvojica forumaša koji su izjavili da im igra radi dobro imaju AMD kartice

hmm...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 23:56 (njuska11).
15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Dolazimo ponovo do toga da se igra gleda je li igriva po FPS-u. Ne znam čemu to, na ekranu mi se nalazi 30 mušketira i borim se sa njima bez ikakvog štekanja ili pada perfomansa.

Da se razumijemo, sve mi je automatski postavljeno na normal, ne patim od bolesti da igram igre na najvećim mogućim postavkama i da mi igra ide dobro, mali broj developera uspjeva izbalansirati tako igru. 

E vidiš, u tome i jest razlika.

Ti NE PATIŠ, što znači da možeš igrati igru bez obzira na fps. Zadovoljan si s "low end" računarom i briga te što je igra kao mrtav konj.

Tebi je na samom kraju drago što si ju uopće i mogao pokrenuti, i ti happy!

Ja sam opet suprotan. Brate, ako imam neki solidan hardver, hoću da igra pali na oku ugodnom fps-u i točka.

Ako si pucao kad-god igru na 60+ fps-u znaš o čemu pričam. Jedno prelijepo iskustvo što se za AC3 trenutno ne može reći.

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

moram priznat da kolko sam vidio AA dost los

imam ga na high (na very high je jednostavno neigrivo) i rubovi su debelo nazubljeni kao da je na off

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

moram priznat da kolko sam vidio AA dost los

imam ga na high (na very high je jednostavno neigrivo) i rubovi su debelo nazubljeni kao da je na off

Isti slučaj kod mene!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice