ja sam kupio na eplati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skidam rusa, jel i vi isto ili engleza?
I ja isto :D odakle ****** ?? :D ja sa torenthound :D ali je brzina losa najvise do 150kb/s a inace ostale igre i do 430kb/s :D
I ja isto :D odakle ****** ?? :D ja sa torenthound :D ali je brzina losa najvise do 150kb/s a inace ostale igre i do 430kb/s :D
Šta očekuješ kad 6500 ljudi skida odjednom?
A 450 njih seeda.
A 450 njih seeda.
Pa znam :D a odakle ti ****** ?? :D Jel isto odavde ili sa skidrowgames ? :D
A 450 njih seeda.
Pa znam :D a odakle ti ****** ?? :D Jel isto odavde ili sa skidrowgames ? :D
drugo. tj stavit ću da krene kad odem spavat.
Napokon već neko vrijeme ide malo boljom brzinom, još da potegne max. preko noći ko bog !
Moze u privatnu poruku link odakle ****** ?? Hvala unapred ;)
Da sam ja admin sad bi djelio banove...
Više sreće drugi put 
al nisi.
oću li moći ja s ovim pod moj pc pokrenuti uopće AC3?da ne kupujem bezveze ako neće pokrenuti.
Neznam baš, nisam siguran, ako i pokreneš baš neće najbolje raditi, probaj pirata prvo.
Ajde nek neko bude human i nek nam poslalje link ili nek kaze odakle skida mucim se citav dan zivci su mi otisli ku*cu ! Molim vas 
neznam kako vi ali ja osobno cu pricekat do sutra sto se tice nabavljanja igre
sad je jednostavno previse prometa
kad se to slegne i ako se slovenci vrate iz mrtvih onda nastupam :D
neznam sto je s partisom, srusen je cijeli dan.
Napokon već neko vrijeme ide malo boljom brzinom, još da potegne max. preko noći ko bog !
Moze u privatnu poruku link odakle ****** ?? Hvala unapred ;)
Meni isto ak moze :D
igral ko ovu 3-cu?? kakvi su dojmovi?? :D
igral ko ovu 3-cu?? kakvi su dojmovi?? :D
Igra je odlična, evo baš sam sada krenuo igrati sa Connor-om. Ovo se definitivno kupuje.
Ovo kupujem definitivno, igra je PROKLETO EPIC! 
Igra je odlicno portana, nema opcije mjenjanja rezolucije i na 720p (30fps lock) rezi imam 20fps na med/high, yay ubisoft.
EDIT: nvm našo sam ini. file sad me samo brinu ocajne performanse.
Meni ide u 35 FPS-a, na najvišim postavkama. Min je 30 do sada. Kako to da ostalima steka? Igrao sam i na laptopu koji ima dual core T6600 i HD 4650 i ide sasvim ok na mid. Jeste updateali igru na 1.01?
Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Ajme majko, udavit ću se. Ja moram čekati kraj škole da ne za*ebem ocjene (osobni izbor) 
Vidim da se držiš odluke :P
Inače, ja nisam previše oduševljen igrom u ovih pola sata što sam igra, nije loša, ali IMHO Italija je puno bolji setting
Meni ide u 35 FPS-a, na najvišim postavkama. Min je 30 do sada. Kako to da ostalima steka? Igrao sam i na laptopu koji ima dual core T6600 i HD 4650 i ide sasvim ok na mid. Jeste updateali igru na 1.01?
Si došo do Bostona?
Igram već nešto više od sat vremena i za sada sam apsolutno oduševljen, međutim sada se tek sve zakuhava kada sam stigao u Boston
Malo predaha pa onda nastavljam da uživam u ovom pravom remek djelu.
ja sam kupio na eplati
sve sigurno?? brza dostava...???
Igram već nešto više od sat vremena i za sada sam apsolutno oduševljen, međutim sada se tek sve zakuhava kada sam stigao u Boston
Ej i kako ti ide igra? Jel klizi? Na kojim postavkama igraš?
Ej i kako ti ide igra? Jel klizi? Na kojim postavkama igraš?
Nije baš da klizi. Prema prvoj sekvenci nećeš moći suditi o tome kako će ti igra ići jer scene nisu zahtjevni i stoga mi je igra išla perfektno. Međutim kada započneš sekvencu dva osjete se dosta drugačije perfomanse radi dosta više detalja, ljudi, itd. ( dolazak u Boston )
Igrao sam na rezoluciji 1920:1080 i sve postavke su bile na normal. Mislim da ću morati malo da se poigram sa postavkama da bi mi išla dovoljno dobro za igru, ali nisam cjepidlaka što se tiče optimizacije, bitno je samo da igra ide bilo kako :D
Da sigurno je, ali to je samo retail key bez disca tako da moraš aktivirat kad skineš igru s neta koliko sam ja skužio.
edit:meni došlo do 90% pa sad je**v* na relaciji 30-50
Ja upravo instaliravam 2. disk, mislim da sutra nema škole...
A kad skidate, uvijek stavite upload na 1-2 kb/sec
Kako to napraviti ?