Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 484.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
Nos kaže...
CaptainBunnyKIller kaže...
thuglife kaže...

Taj lik je iskompleksirani retard kao i uvijek pri svojim reviewovima, prestao sam ga gledati nakon 30-ak sekundi koliko mi se povraćalo

Ja i skreno ne mogu vjerovati da i dalje ima  ljudi koji se ljute na njega!?

Nisam ja ljut na njega već mi se povraća koliko je odvratan, pravo onako sve najgore od britanskoga ima ili štoli je već, možda i australac.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
thuglife kaže...

Taj lik je iskompleksirani retard kao i uvijek pri svojim reviewovima, prestao sam ga gledati nakon 30-ak sekundi koliko mi se povraćalo

Jer nemaš blage veze što slušaš.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ma Danny pisti Yathzee-ja mi slusamo tebe :D 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Assassins Creed 3

Jel vjeruješ da uopće nisam puno igrao, tek sam na četvrtoj od dvanaest sekvenci. Nisam ni multić probao, stalno me nešto odvlači. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Hehe polako sedmicni update je dovoljan XD Ja cekam da se smiluju i posalju mi Join or Die edition :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Assassins Creed 3

Generalno je igra okej, doduše sad sam tek došao do dijela kad kontroliraš Connora. (vrlo mali spoiler)

Ali moram reći da mi je, po ovom do sada viđenom, bolji AC2. Ali to se sve još stigne promijeniti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Usustini ovo bi nadmasilo AC2 da nije bilo ACB-a i ACR-a iz prostog razloga sto smo na AC2 cekali 2 godine. Ali koliko god pretjerali sa prosle dve igre drago mi je sto smo se druzili sa Eziom duze :D Zaista su napravili lika iz video igara koji ti priraste srcu. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Assassins Creed 3

Ne znam baš, AC3 je svakako bolji od Brotherhooda i Revelationsa, ali mi je nekako manje fluidan, da se tako izrazim, od prijašnjih igara. Prije je gameplay išao puno tečnije, bar sam takav dojam dobio.

Ali to je možda povezano s tim što nisam sjeo i pošteno odradio par sati u komadu.

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
thuglife kaže...

Jer nemaš blage veze što slušaš.

Odakle ti znaš da li ja imam blage veze šta slušam ili ne slušam? Uostalom to je moje mišljenje i konstatacija, e sad čim se netko ne slaže s tobom nema pojma o tome o čemu je riječ jel tako? 

15 godina
Assassins Creed 3

Nažalost, nisam vas pratio u zadnje vrijeme, ali koliko vidim, igra je Danny-u dobra?
Ali ne kao AC2 (za sada)?

Ja sam uplatio svojih 240 kunića na eplati i čeka se taj dan {#} 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je najbolji dio od svih do sada odlicna prica,zakon glavni lik,grafika i najbolje od svega frontier...

14 godina
neaktivan
-zip- kaže...

Štoviše, osim tog patcha koji će popraviti i konzolaške inačice, PC verzija nadopunjena je dodatnim grafičkim efektima. Dodana je tako podrška za DirectX 11, prvenstveno efekt teselacije, a onda i teksture koje su dva do četiri puta veće rezolucije nego one na konzolama.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja igru jedva cekam.Jos od trenutka kada sam trailer vidio,poceo sam brojati dane i mjesece.Igra je premocna graficki,a i gameplay se ne cini losim.Evo jos koja sedmica,a dotle ponovo prelazim Revelations i Brotherhood

:D  

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Features of DX11 [the game is the same as console in terms of storyline / gameplay etc]

The Devs have shared some details on DX11 / PC features...

Multimonitor and extra wide monitor support for both Eyefinity and nVidia surround.

Tessellation supported

Environment quality (normal, high, very high): ·
Increases loading range ·
Increases the LOD quality
Texture quality : · Normal = console quality · High = full rez textures we had available. Most of the world is 2x the rez, some stuff like animals can be 4 or 16x.
Anti-aliasing quality: · Normal: FXAA (similar quality to console FXAA we shipped with on 360/PS3) · High: FXAA with highest possible setting · Very high: TXAA 4x (or FXAA+MSAA4x on AMD cards)
Shadow quality: · Normal: console-like shadow map resolution and filtering · High: 2x shadow map resolution · Very high: o 2x shadow map resolution o
new Hexagonal filter (as well as cross-cascade blending) o
Improved Ambient Occlusion algorithm

So, it should push everyone's graphics cards HARD!
Moj PC  
1 0 hvala 7
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3
Hehe upravo sam gledao na FragDolls twitch kanalu bili specijlani gosti uživo Tim Browne i Damien Kieken. Bio sam uporan sa dva pitanja pa su mi i odgovorili na to kad sam pitao hoće li biti u budućnosti multiplayer mapa lociranih u frontieru ili brodovima, odgovoreno je kao da nesmiju govoriti o budućim dlcovima, a na pitanje zašto su zadržali neke stare pozadinske muzike u multplayeru te neke stare killl animacije odgovoreno mi je da su im se jednostavno te neke stare kill animacije svidjele pa su ih zadržali, a neke je jednostavno community tražio da ostave.

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3
Još 5 dana!!!! :)))

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

u ponedjeljak ili utorak moguće stiže na one stranice.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
djdomi kaže...

Odakle ti to?

17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Odakle ti to?

piše na skidrow stranici.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Igra izlazi 20. za US tako da je to cista logika :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Igra izlazi 20. za US tako da je to cista logika :D

Ma to znam, al kad se sjetimo ACBa koji jje kasnio koliko ono? Jedino pozitivno iznenađenje je bio ACR koji  je uranio tjedan dana

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

ljudi to se kupuje, a ne piratizira ipak je to AC {#}

šala

Ja samo čekam neki clonedvd da dođe na torrente da si skinem igru dok mi dođe key

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Assassins Creed 3

pa vjerojatno ce sutra doc pc verzija ovima koji su preorderali pa ce shodno tome i clone dvd verzija sutra, a crack ko zna, mozda u utorak mozda u srijedu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ljudi meni nije jasno :D Kada igra izlazi za PC 20. ili 23. ?? :D 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Igra stize an 2 DL DVD i teska je bez instalacije valjda 15GB

Za Sjevernu Ameriku izlazi 20., za EU 23.

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
Assassins Creed 3

Valjda 20. u Severnoj Americi, a 23. u Evropi. Meni je GMG Support rekao da će mi igra biti dostupna 23. Bilo bi dobro srediti neki pre-load.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Evo ga skidrow je objavio ac 3 trenutno je na uploadanju a deluxe dolazi za dva dana :)

With great power comes great responsibility.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Čekat ću da dođe na sloveniju, neda mi se u partovima skidat.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice