Ne, u pravu je. Nije službeno potvrđeno, ali XBL je "the next best thing". Dex je uvijek u pravu. ;-)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo sad je sluzbeno potvrdjeno :D Erudito poeni ce biti za one koji nece da otkljucavaju postepeno.
http://www.vg247.com/2012/10/30/assassins-creed-3-microtransactions-purely-a-short-cut-ubisoft-issues-statement/
koliko je to dobro ili lose dalo bi se diskutovati.
Može, samo bih im napravio matchmaking tako da ih uparuje sa drugima koji imaju otključane sposobnosti - pa da ih iskusni igrači koji su otključali sposobnosti igrajući ownuju. 
Lame je, ali nije strašno. Ja čak i nisam tako loš igrač, ali nekome stvarno dobrom uopšte ne bi trebali dodatni abilityji da me razbije.
Blagi offtopic: uskoro izlazi Assassin's Creed Utopia za mobitele i tablete i igra će biti "besplatna", odnosno obilovat će in-app purchasesima i sličnim sranjima.
Zanimljiva su različita mišlenja pojedinih recenzenata.
Ok su ocjene bas onakve kakve sam i ocekivao izmedju 8 i 9 :D
Jel zna netko gdje mogu nabaviti AC3 Freedom Edition za PC? Bio sam nabavio prije ali iz nekog razloga mi je vracen novac (nisu mogli nabaviti paket). Mozda nisu znali da PC verzija izlazi 23.11.
Svejedno, za svaki slucaj, ako netko zna di nabaviti neka javi.
Došao možda 1-3 dana zakašnjenja zbog nekih grešaka.
Sada sam im poslao upit, pa postam ovdje njihov odgovor.
Key je retail kao i revelations key koji ste kupili.
Igra bi trebala izaci 23.11. A keyevi nebi trebali kasniti.
Lp"
Inače, najbolja cijena daleko.
Želite li Hidden Blade?
Šalju u Hrvatsku?
Želite li Hidden Blade?
Šalju u Hrvatsku?
Ne mogu potvrditi, a i ne mogu naći nigdje na stranici 
Može se mail upita poslati.
Na kojoj stranici prednaručiti Join or Die ili Freedom Edition da šalju u Hrvatsku i da se može platiti preko Paypala?
frend igra na konzoli i kaže da je igra mrak. da je ogroman skok od prošlih, čak da je ovo najbolji dio dosad.
frend igra na konzoli i kaže da je igra mrak. da je ogroman skok od prošlih, čak da je ovo najbolji dio dosad.
NHF
a gledaj, sve ovo prije izjave da je najbolji dio dosad je obv. ali upravo taj zadnji dio bi jedino prošao jer igra može biti nova, ali ne i najbolja.
IGN review, 8.5/ 10
Dobio danas freedom edition za PS3 moram rec ko god je kupi nece pozalit jer Connorova figura je fantasticna,odigrao jedno 3 sata i moram rec da je igra fenomenalna ali su mogli ispolirat par stvari prije nego su je izbacili na trziste...
ali su mogli ispolirat par stvari prije nego su je izbacili na trziste...
Hoće, za PC! 
je li se isplati za ovo dat 150 kn za PC. Ili jednostavno da preskočim!? budući da mi se jako svidio brotherhood...
not shure are you kid or just troll!? Maybe both!
Vidim gamereport govori kako je igra nadprosječna, da su je prvi dan patchali, ko i moh... članak.
btw: nece meni obrisati postove zbog trolanja nego tebi.
Edit: hvala kolegi par postova iznad na odgovoru.
not shure are you kid or just troll!? Maybe both!
Vidim gamereport govori kako je igra nadprosječna, da su je prvi dan patchali, ko i moh... članak.
btw: nece meni obrisati postove zbog trolanja nego tebi.
Edit: hvala kolegi par postova iznad na odgovoru.
Bez uvrede, ali ti u temi za AC III pitaš isplati li se uzeti?
Ako si fan, naravno da ti je 150 kn ništa za ovaj nastavak.
Ali odvolje ti.
I kakve veze ima BH s AC III?
U kontekstu tvoga posta?
je li se isplati za ovo dat 150 kn za PC. Ili jednostavno da preskočim!? budući da mi se jako svidio brotherhood...
ej, gdje ima za 150?
ej, gdje ima za 150?
na eplati imas za 160
Na g2play.net imaju za 150kn
ej, gdje ima za 150?
na eplati imas za 160
165,15 kn 
stavio sam gore link.
Ja sam pre-orderao i uplatio za Digital Deluxe.
Ovo je provjereno, radi 100%, nije ruski CD-key, nije Steam.
Retail CD-key.
ej, gdje ima za 150?
na eplati imas za 160
165,15 kn 
stavio sam gore link.
Ja sam pre-orderao i uplatio za Digital Deluxe.
Ovo je provjereno, radi 100%, nije ruski CD-key, nije Steam.
Retail CD-key.
Vidim da na Ubisoft stranici piše da je u digital deluxe edition ubačen i soundtrack i još neke stvari e sad treba pitat na eplati jel će oni to isto ubacit?
Vidim da na Ubisoft stranici piše da je u digital deluxe edition ubačen i soundtrack i još neke stvari e sad treba pitat na eplati jel će oni to isto ubacit?
Očekivan odgovor.
"Svi bonusi vezani za neko izdanje dolaze i kod nas.
Deluxe je deluxe..."
Samo ne znam kako ce da daju bonuse ako su im kljucevi retail :D Digital Deluxe je cisto digitalno izdanje :D