Žalim što tek za mjesec dana izlazi za PC. Pravo sam se uživio u ovaj gameplay koji je Dex postavio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ehm vidi ovo neki lik se pentra po balkonima opere? Ma ajde ignorirat cu ga ko ostalih 100 ljudi mozda mi se prividja 
A pobogu koristi spoiler.
A pobogu koristi spoiler.
U pravu si Dex :D Da Spoiler ne treba da se koristi ne bi ga niko koristio :)
narednih misec dana necu posjecivat ovu temu
adios
Evo sta je napisao jedan novinar:
My Assassin's Creed 3 review has just hit 2,500 words, and I haven't even talked about multiplayer yet. Big game is big.
Ima još netko da će uzimati Join or Die s dvd.co.uk?
Ima još netko da će uzimati Join or Die s dvd.co.uk?
Narucio ja ima par mjeseci XD
Momak, za tebe znam.
Ma ja bih uzeo, a nekako se bojim, xD.
Do kada će biti znači ta cijena?
I znači, ništa prije 20.11. dok ne izađe, naravno?
Nemas sta da se bojis :D Naruci sad a lovu ti skidaju kad posalju. Sad mogu oni poslati i do 7 dana prije izlaska kao sto se meni desilo prosle godine sa ACR-om, a mogu i na dan izlaska poslati. To ti je cisto da znas. Ja cu uplatiti lovu 7-10 dana ranije za svaki slucaj. Sto se tice cijene bice ona ista i na dan izlaska ali da li ce kolicinski biti igre to je pitanje.
Nemas sta da se bojis :D Naruci sad a lovu ti skidaju kad posalju. Sad mogu oni poslati i do 7 dana prije izlaska kao sto se meni desilo prosle godine sa ACR-om, a mogu i na dan izlaska poslati. To ti je cisto da znas. Ja cu uplatiti lovu 7-10 dana ranije za svaki slucaj. Sto se tice cijene bice ona ista i na dan izlaska ali da li ce kolicinski biti igre to je pitanje.
Znači, sada napravim account, stavim je u košaricu i označim da ću uplatiti poslije?
Ili ne moram ništa označavati kada ću uplatiti? :=/
Samo je kupis i stajace ti na nalogu. Oni automatski naplacuju kada posalju. Do tada nista, jedino nisam siguran da li moras odma sada da uneses podatke o kartici. Meni su odavno uneseni pa sam zaboravio jbg XD
Ne znam je li bilo u temi, ali na Steamu se prodaje AC Bundle
Samo je kupis i stajace ti na nalogu. Oni automatski naplacuju kada posalju. Do tada nista, jedino nisam siguran da li moras odma sada da uneses podatke o kartici. Meni su odavno uneseni pa sam zaboravio jbg XD
Dex koliko je tebi cijena pisala skupa s dostavom kad si otišo na checkout jel čuo sam da oni miču iz cijene VAT(britanski porez) kad šalju u druge zemlje
Yeap skidaju VAT na checkout-u. Mene ce kostati 29,17 funti sa dostavom Join or Die za PC.
jel mi moze neko dat link di da kupim ac3 al samo key netreba mi cd i to... al da nije preskupo a i da je sigurno...
jel mi moze neko dat link di da kupim ac3 al samo key netreba mi cd i to... al da nije preskupo a i da je sigurno...
Ne može!
čekaj još malo
Pazite na YT u Spaniji i Francuskoj je pocela prodaja te su poceli da se pojavljuju gameplay klipovi.
Pazite na YT u Spaniji i Francuskoj je pocela prodaja te su poceli da se pojavljuju gameplay klipovi.
Dex mozes li mi reci kad ce se pojaviti neki walkthrought ? :D
Tražim po jutubu ali nemogu naći ništa.....i kako uopće može početi prodaja 5 dana prije? Dabogda ih UBI tužio
Tražim po jutubu ali nemogu naći ništa.....i kako uopće može početi prodaja 5 dana prije? Dabogda ih UBI tužio
I ja takodje trazim, ali ne mogu da nadjem nista :) :D
Evo ovaj španjolac bude stavio sad part 2 part jedan i unboxing vam je gore ako koga zanima. Ovo je njegov kanal https://www.youtube.com/user/Zureras
Čini se da je join or die rasprodan na dvd.co.uk