Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 484.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Assassins Creed 3

ac revelations je vise volio dualce nego quadove, tj bolje mu je bilo dual core na 4ghz nego quad na 3, nadam se da ce to ispraviti u ac3 i da ce iskoristiti puni potencijal quadova

meni se q6600 koristi na 40% u ac revelation, ali fps mi se vrti oko 30 stalno, neki gadan problem s igrom, gpu usage 30%

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 15:23 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Assassins Creed 3

Ova radi još, sad sam je stavio u komp i sve u redu, mada se komp ugasio bio sam od sebe, ali to nema veze.

Ako budem uzimao grafičku išao bi na nVidia-u. Koristim Sony Vegas dosta pa mi je onda i ova zasad dovoljna (eh da mi je Macbook)

Dosta off-topica :D

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Assassins Creed 3
MARKOcVp kaže...

ac revelations je vise volio dualce nego quadove, tj bolje mu je bilo dual core na 4ghz nego quad na 3, nadam se da ce to ispraviti u ac3 i da ce iskoristiti puni potencijal quadova

meni se q6600 koristi na 40% u ac revelation, ali fps mi se vrti oko 30 stalno, neki gadan problem s igrom, gpu usage 30%

To je krajnje čudno, očekivao bih (onako odokativno) nekih 50fps u 1920. Sa ili bez AA?! Merenje zauzetosti GPU-a zna da da čudne rezultate. Takođe, ni poređenje sa zauzetošću CPU-a nije uvek lako, npr ako CPU u nekim situacijama uposleno čeka na GPU, to će se prikazati kao visoka zauzetost CPU-a i delovaće kao CPU bottleneck, a u stvarnosti je obrnuto.

14 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
MARKOcVp kaže...

To je krajnje čudno, očekivao bih (onako odokativno) nekih 50fps u 1920. Sa ili bez AA?! Merenje zauzetosti GPU-a zna da da čudne rezultate. Takođe, ni poređenje sa zauzetošću CPU-a nije uvek lako, npr ako CPU u nekim situacijama uposleno čeka na GPU, to će se prikazati kao visoka zauzetost CPU-a i delovaće kao CPU bottleneck, a u stvarnosti je obrnuto.

reza je samo 1440x900, tako da bi trebalo biti 60lock da je sve kako treba, ali nije, isti je fps bez obzira na postavke, sa ili bez aa

cudo je sto mise to dogada samo u ac serijalu, i brotherhood radi isto tako lose

LooooooL
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jel zna neko hoće li AC3 podržavat 16:10 rezolucije ja imam 1440x900.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
voyager kaže...

Jel zna neko hoće li AC3 podržavat 16:10 rezolucije ja imam 1440x900.

ako svaki ac i svaka igra podrzava zasto nebi o ovaj ac? ja imam 1440x900 i u svakoj igri koristim, izuzev starih nfs

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Mislio sam na letterbox hoće li bit crne linije gore i dole meni su bile u brootherhodu i relevationsu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
voyager kaže...

Mislio sam na letterbox hoće li bit crne linije gore i dole meni su bile u brootherhodu i relevationsu

I meni isto, pretpostavljam da hoće i u AC3, smeta i meni ali potpuno zaboravim na to koliko se uživim u priču 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
14 godina
protjeran
Kralj Situacije kaže...
voyager kaže...

I meni isto, pretpostavljam da hoće i u AC3, smeta i meni ali potpuno zaboravim na to koliko se uživim u priču 

ja nekontat zasto je to tako, sve normalne igre su u full screenu a ovo nesto glumi, nadam se da su  u ac 3 popravili to

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nikad nisam primjećivao letter box u igrama, nikad. Sad mi je palo na pamet da sam odigrao tonu igara bez da sam znao da je tu zapravo.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ne znam sta da vam kazem osim nabavite vec sad standardizovane monitore 1080p :D Salim se naravno ali imajte u vidu da se igra radi za 720p i 1080p TV ekrane, a Ubi je malo lijen sto se tice PC verzije.

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo jedna anekta.

Kakav kraj igre ocekujete:

0 Sretan zavrsetak
0 Tuzan zavrsetak
18 I Tuzan i Sretan (oboje)
dzix
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 11:06 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Bude li igra imala nekakav američki happy ending bit će gore nego da svi na kraju pomru, znači, balans.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Ispricavam se sto idem u malo off al evo konacno sam nabavio ac revelations al se jedva sjecam sta je prije bilo jel sam davno sve igro,pa ako neko zna neki filmic na yt u kojem je u nekoj skracenoj verziji objasnjeno sve do revelations bio bi zahvalan.Zna da je bilo tak nes do brotherhooda il dvojke al se nesjecam vise kak se zvalo.

You got to lose to know how to win
13 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

Ispricavam se sto idem u malo off al evo konacno sam nabavio ac revelations al se jedva sjecam sta je prije bilo jel sam davno sve igro,pa ako neko zna neki filmic na yt u kojem je u nekoj skracenoj verziji objasnjeno sve do revelations bio bi zahvalan.Zna da je bilo tak nes do brotherhooda il dvojke al se nesjecam vise kak se zvalo.

Pa odigraj od jedinice sve dotle, ja ti praktički zavidim

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Privodim Creedaton kraju i ambijentalna muzika u ACR-u mi je definitivno najbolja  

AC1 u filozofskom smislu najbolji i predstavlja Assassine kao vojnike rodjene u Creed-u i obucavane samo da sluze Creed-u. 

AC2 po raznovrsnosti najbolji i predstavlja Assassine u sasvim drugom svjetlu kao borce iz sjene za razliku od AC1 gdje su Assassini bili javni. Takodje predstavlja Ezia vodjenog osvetom koji prolazi buran put do mudrosti koju stice na kraju igre. 

ACB Predstavlja ponovno radjanje Creed-a i jedan sporiji period Eziovog zivota u kome se bavi stvaranjem i jacanjem bratstva na strateski i mudar nacin. 

I konacno ACR koji predstavlja kraj Eziovog zivota i potragu za odgovorima. 

Jednostavno koliko god losi ili dobri bili pojedini djelovi AC-a imali su svoje zasto i nadam se da ce AC3 takodje da nastavi tim putem.

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Novinari su izgleda dobili Review kopije. Ili je igra bas velika ili su se Ubi precjenio pa dao skoro mjesec dana ranije XD

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Novinari su izgleda dobili Review kopije. Ili je igra bas velika ili su se Ubi precjenio pa dao skoro mjesec dana ranije XD

ne kuzim?

Requiscat In Pache
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Review kopije igre se obicno djele par dana pred izlazak, a Ubi je podjelio AC3 skoro mjesec dana prije izlaska igre i to nije uobicajeno.

Moj PC  
0 0 hvala 2
18 godina
Assassins Creed 3

I PC verzija? U tom slučaju, čekamo da se nekom novinaru "omakne" i da se igra pojavi u nezvaničnoj distribuciji.  {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

I PC verzija? U tom slučaju, čekamo da se nekom novinaru "omakne" i da se igra pojavi u nezvaničnoj distribuciji. {#}

Nadam se da ce nekom novinaru da se "omakne" :D :D  

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Najeftinija obicna verzija, u digitalnom izadnju kao i u kutiji. 

I najeftinija Delux Edition, takodjer u digitalnom izadnju i u kutiji, za PC

Hvala

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kad ce making ac3 proslo je vec 2 nedelje i jos nema part 3 :D ?? :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nema ga i više ga nikad neće biti, naime, liku iz ubisofta koji je na njima radio je puknuo film, obrijao glavu i otišao na tibet, i zato više nikad nećemo gledati novi making of ac3 video.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
thuglife kaže...

Nema ga i više ga nikad neće biti, naime, liku iz ubisofta koji je na njima radio je puknuo film, obrijao glavu i otišao na tibet, i zato više nikad nećemo gledati novi making of ac3 video.

ROFL, Thug ne laži, kaži čovjeku istinu, našamarali su ga pimpekom bog otkrivanja delikatnih informacija u makin of videu XD te  je od šoka završio u bolnici :)

13 godina
neaktivan

ozbiljno pitam :D da li ce imati jos delova ? :D 

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo bok imam jedno pitanje dali ću moći igrati assassins creed na mome prijenosniku s konfiguracijom navedenom na profilu[ možete kliknuti tu ljevo ispod sličice profila] Ac3 s normalnom ili maks rezolucijom na med grafici, ili normalno rezoluciji s dobrim fps-om...

vorpen

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ris kaže...

Evo bok imam jedno pitanje dali ću moći igrati assassins creed na mome prijenosniku s konfiguracijom navedenom na profilu[ možete kliknuti tu ljevo ispod sličice profila] Ac3 s normalnom ili maks rezolucijom na med grafici, ili normalno rezoluciji s dobrim fps-om...

Koja je rezolucija?

Moći ćeš sigurno igrati, na kojim detaljima nije poznato, vjerujem medium, sa rezom 1280x900 ili slicnom, ako je reza veca onda low detalji sa texturama i par opcija na med

===============================================================
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Making AC3 treci dio

Bice zamjenjeno yt videom cim se okaci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 21:11 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Making AC3 treci dio

http://www.ign.com/videos/2012/10/10/making-assassins-creed-iii-part-3

Bice zamjenjeno yt videom cim se okaci.

E dali znas mozda oce bit isto ko prije ono crno na nekranu ko u filmu?

Vidim novi engine pa pretpostavljam da nebi trebalo.

===============================================================
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice