Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 484.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
The White Wolf kaže...

Obozavam Assassins Creed ali ako budu izbacivali jos nastavaka poslje 3 stvarno ce pretjerati trebaju zaokruzit i zavrsiti pricu s trojkom i to je to...

Pa ako obozavas Ac zasto ne volis da bude vise nastavaka ?? :D Ja bih bio presrecan kad bi bilo jos ovoliko nastavaka koliko je bilo do AC3 :D

16 godina
neaktivan

Ma bit ce novih nastavaka, samo se nadam da nece biti kao CoD, svaka godina, neka odmore sad posle AC3 jedno 2-3, pa mozda i 4 godine i onda ponovo novi AC

dzix
14 godina
protjeran
dzelo kaže...

Ma bit ce novih nastavaka, samo se nadam da nece biti kao CoD, svaka godina, neka odmore sad posle AC3 jedno 2-3, pa mozda i 4 godine i onda ponovo novi AC

de nebi htio da budek o gta, da ga zaboravis skroz, 2 godine su dosta

LooooooL
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Rekli su da sve zavisi od igraca,ako igraci budu zadovoljni AC3:D Sigurno ce biti nastavka :D Nadam se da ce AC trajati jos dugo:)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Po ne znam ni ja koji put ovo pisem. AC3 zavrsava Desmond pricu (ciklus) i onda ide pauza od godinu-dve. Iduce godine ima sta Ubisoft izbaciti Rainbow Six, Splinter Cell, Watch Dogs  mozda Prince of Persia. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Po ne znam ni ja koji put ovo pisem. AC3 zavrsava Desmond pricu (ciklus) i onda ide pauza od godinu-dve. Iduce godine ima sta Ubisoft izbaciti Rainbow Six, Splinter Cell, Watch Dogs  mozda Prince of Persia. 

Dex da li ce na Eb Expo 12 biti prikazan neki novi gameplay od AC3 ?? :D

13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Dex dosta ljudi prvi put posjećuje temu..........usput digital deluxe verzija ima sve 3 single player misije dlc jelda? 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Assassins Creed 3

Brzo izlazi a meni grafa krepala :(

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
footballer kaže...

Pa i ne tako brzo, tek 23.11 za PC {#}....taman kupujem cijeli novi komp na kraju 10-tog mj {#}

Valjda ćeš nabavit neku grafu u tih mjesec i pol (nešto više)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 13:23 (-zip-).
15 godina
odjavljen
Assassins Creed 3

lol, proradila sad :D

Ja mislio u 10. mj :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
footballer kaže...

lol, proradila sad :D

Ja mislio u 10. mj :(

a čuj nebi se zvali Ubisoft da nam ne odgode PC verziju

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Hehe ja sam spreman :D Mada nova graficka ce morai da se uzme do godine jer mi trenutna sramoti ostatak konfiguracije XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Hehe ja sam spreman :D Mada nova graficka ce morai da se uzme do godine jer mi trenutna sramoti ostatak konfiguracije XD

Nekako mi se sad sve više čini najbolja opcija digital deluxe, a kasnije kupim JOD zbog fizikalija

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Da li zna neko koliko ce biti partova od Making Assassin's Creed 3 ?? :D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

Dosadan si ko proljev............

15 godina
odjavljen
Assassins Creed 3

Šteta šta uvijek PC zadnji dobije AC.

A ništa, igrat POP The Forgotten Sands do ovog :D (Naravno preć u 3,4 dana :D)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
Nidzo95 kaže...

I ti si isto !! Ako znas odgovori ako ne znas cutii jel ti jasno !! 

13 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...
Kralj Situacije kaže...
Nidzo95 kaže...

heheh koji papan XD

15 godina
odjavljen
Assassins Creed 3

Pa pitaš gluposti, kako ćemo mi znat koliko će bit tih dijelova, nismo mi iz Ubisoft-a.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
footballer kaže...

Pa pitaš gluposti, kako ćemo mi znat koliko će bit tih dijelova, nismo mi iz Ubisoft-a.

Pa ako ti ne znas ne mora da znaci da niko ne zna :) , a i bolje da pitam nego da pisem dal mi je dobra il losa grafika , mnogo nekog zabole za tvoj komp i da li ces moci da igras!

17 godina
neaktivan

Na ovo odvalih.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
protjeran
thuglife kaže...

Na ovo odvalih.

hehehh, a ja ni riječi ne progovori XD

18 godina
footballer kaže...

Odličan "izgovor" za upgrade!  {#}  Predlog: 7750 ili 6770 (ili 5770 pošto je isto što i 6770), šta god nađeš najjeftinije. Lično bih uzeo 7750, mislim da je u proseku nešto brža, a manje troši i savremenija je, ali i 6770 je tu negde po performansama, nekad i brža (no performanse se nikad ne razlikuju za više od 10% u korist bilo koje). Cene su ok, a brzinom će biti solidan upgrade u odnosu na 4670.   {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 14:32 (Ivan(4)).
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

ATi NEVER XD Ja sam za zeleni tabor uvujek :D Sjela bi jedna 660 Ti odlicno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Zanimljivo, prema Can You Run It, nemam dovoljno jak procesor hehehe

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
footballer kaže...

Odličan "izgovor" za upgrade! {#}  Predlog: 7750 ili 6770 (ili 5770 pošto je isto što i 6770), šta god nađeš najjeftinije. Lično bih uzeo 7750, mislim da je u proseku nešto brža, a manje troši i savremenija je, ali i 6770 je tu negde po performansama, nekad i brža (no performanse se nikad ne razlikuju za više od 10% u korist bilo koje). Cene su ok, a brzinom će biti solidan upgrade u odnosu na 4670.  {#}

Ne pricaj gluposti, na dual core da stavlja HD7750/6770, moze on stavit ali ce mu se koristit 50%, najvise HD6670(nece ni nju u cpu zahtjevnim igrama iskoristit) ako misli da nece upgradat procesor.

LooooooL
18 godina
Assassins Creed 3

Te grafičke u modernim igrama mogu izvući otprilike koliko i taj procesor. Dva dijametralno suprotna primera:

• AC3 nije procesorski zahtevan (njegov procesor ispunjava i recommended zahteve) i stvar ima da leti;
  • BF3 jeste procesorski zahtevan, ali u njemu ni 5770/6770 ne može da izvuče 40fps u 1680*1050 (izvor), a za toliko mu je procesor dobar

6670 je low end i nema poentu osim ako tih ~35€ razlike u ceni baš nisu problem (što je ok razlog ako je tako, jbg poslednja grafa koju sam kupio je bila 4670 i koštala oko 50€, a ovo što sad imam sam imao sreće da dobijem). 7750 i 6770 su isetno bolje i može ih zadržati još neko vreme, čak i u slučaju malo srećnijih vremena i prelaska na malo bolji proc.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Te grafičke u modernim igrama mogu izvući otprilike koliko i taj procesor. Dva dijametralno suprotna primera:

• AC3 nije procesorski zahtevan (njegov procesor ispunjava i recommended zahteve) i stvar ima da leti;
  • BF3 jeste procesorski zahtevan, ali u njemu ni 5770/6770 ne može da izvuče 40fps u 1680*1050 (izvor), a za toliko mu je procesor dobar

6670 je low end i nema poentu osim ako tih ~35€ razlike u ceni baš nisu problem (što je ok razlog ako je tako, jbg poslednja grafa koju sam kupio je bila 4670 i koštala oko 50€, a ovo što sad imam sam imao sreće da dobijem). 7750 i 6770 su isetno bolje i može ih zadržati još neko vreme, čak i u slučaju malo srećnijih vremena i prelaska na malo bolji proc.

Prema mome je zahtjevan AC 3 LOL, a Battlefield 3 radi bez problema, eto kontradikcije u tvojoj izjavi

14 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Ja ti govorim iz iskustva, eimao sa E7500 na 3.6ghz koji pokida tog athlona, on je bottleneckao gtx550ti(malo jaca od 6770/7750) u svim igrama, bf3 se koristila 30-60% kartica(20-35fps) govorim o MP, nfs the run bio neigriv, fps pado i na 25( gpu usage opet 30-60%), ac se isto vuko na 30fps

a sad s quadom kad je gpu ussage 99% u bf3 imam 50fps na high 1440x900, nfs the run 50 na ultra, eto ti moj iskustva, nepricam bezveze aa je 2x u svemu

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 14:59 (MARKOcVp).
18 godina
Kralj Situacije kaže...
Ivan(4) kaže...

Prema mome je zahtjevan AC 3 LOL, a Battlefield 3 radi bez problema, eto kontradikcije u tvojoj izjavi

Idi na isti site i vidi šta će ti reći za BF3: isto što i za ACIII, procesor ti je ispod zvaničnih minimalnih zahteva. To što radi znači da su minimalni zahtevi malo konzervativnije postavljeni. A za AC, Revelations (na, istina, starijoj verziji enginea od onog koji će biti u ACIII) na jednom jezgru radi na preko 40fps - link. Probaj to u BF3.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 15:14 (Ivan(4)).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice