- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisam reko da Skyrim nije kvalitetan obozavam TES serijal ,ali ovaj Assassins Cred 3 izgleda nevjerojatno.Znam da je sve puno vece i puno detaljnije i i da je Skyrim RPG i ima mnogo mnogo vise toga nego u Assassins creed igrama, ali za jednu 2011 mogli su animacije kretnje i okolis napravit puno bolje.Skyrim mi izgleda kao nedovrsena igra...
nisam reko da Skyrim nije kvalitetan obozavam TES serijal ,ali ovaj Assassins Cred 3 izgleda nevjerojatno.Znam da je sve puno vece i puno detaljnije i i da je Skyrim RPG i ima mnogo mnogo vise toga nego u Assassins creed igrama, ali za jednu 2011 mogli su animacije kretnje i okolis napravit puno bolje.Skyrim mi izgleda kao nedovrsena igra...
Čovjek je u pravu, makar što se Skyrima tiče.
ovaj dio gdje prikazuju pre-production video izgleda brutalno dobro...cak mi ovaj connor "mršaviji" iz ovog videa izgleda bolje nego ovaj connor iz završne igre (više podsjeća na altaira :P)....nego kad izlazi part II - ima neki određeni razmak ili random??
p.s. obratite pažnju na animaciju pojedine grane kad se uhvati za nju :D
To je pre-renderovan video koji je prikazan negdje 2010. godine kad je sve bilo na pocetku razvoja :D U tom videu su ustvari napravili sve sta zele od igre i prikazali Ubi glavonjama. Tako da se moze reci da je ono CGI. A novi video valjda iduce sedmice. IGN-ovci su snimili preko 6 sati materijala pa sad sta odluce da utrpaju od toga zavisi i koliko cesto ce pustati.
P.S. u ponedeljak stizu nove informacije jer istice embargo na preview finalnog koda igre :D
Jesi ga vala sad... 
AC3 (barem za konzole) je zavrsen zvanicno i pocelo je umnozavanje.
AC3 (barem za konzole) je zavrsen zvanicno i pocelo je umnozavanje.
A kako vi to znate gospodine Dex? :)
I know everything about Assassins Creed XD
Malo da se zagrijemo pred preview :D
Zadnja slika: Conor ce u akciju ici bez kape, prvi put ja kako znam u serijalu.
Minimalni zahtjevi za AC3 ali pomalo nebulozni
Minimum System Requirements
Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
RAM: 2 GB (4 GB recommended)
Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant (5.1 surround sound recommended)
DVD-ROM: Dual-layer drive
Hard Drive Space: 17 GB
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection
Supported Video Cards at Time of Release:
AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series or better
NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series or better
Laptop versions of these cards may work, but are not supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
Ako XP nije podrzan zasto je grafika DX9, ako je DX9 minimalno zasto XP nije podrzan i konacno ako je Shader 4.0 minimum kako DX9 graficka moze da bude kad nepodrzava Shader 4.0 nego 3.0 max.
...
Neko se malo zajebunio. Pošto je u pitanju port sa konzola, 99% ima DX9. Jedino što najverovatnije nisu testirali ništa slabije od onog navedenog kao podržano (ili ništa ispod 3870 ne daje zadovoljavajuće performanse, mada bih se iznenadio da je igra stvarno toliko zahtevnija od prethodnika). Verovatno je slično i za XP. Ako ne ugrade neku striktnu detekciju hardwarea i softwarea, postoji mogućnost da igra radi i na nepodržanim konfiguracijama.
Nema veze sto je port :D Ove jeseni nema igre koja podrzava XP. Cak je i CoD presao na novi DX iako ce biti port.
Minimum System Requirements
Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
RAM: 2 GB (4 GB recommended)
Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant (5.1 surround sound recommended)
DVD-ROM: Dual-layer drive
Hard Drive Space: 17 GB
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection
Supported Video Cards at Time of Release:
AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series or better
NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series or better
Laptop versions of these cards may work, but are not supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
Ako XP nije podrzan zasto je grafika DX9, ako je DX9 minimalno zasto XP nije podrzan i konacno ako je Shader 4.0 minimum kako DX9 graficka moze da bude kad nepodrzava Shader 4.0 nego 3.0 max.
Ići će bez beda. WooHoooo :D
Izgleda da nista od DX9
I saw your posts on the forum thread. It was likely a mistake about the DX version since XP did not make the cut
Ali ce jos jednom provjeriti sa devovima :D Ovo vazi za FC3 i za AC3 valjda.
With great power comes great responsibility.
Da sve izgleda puno prirodnije...
Gameplay pocinje oko 52. minute http://www.twitch.tv/gamespot_au/b/333724706
Moram priznati da igra izgleda impresivno sa graficke strane.
Hehehe baš sam se bio pitao kako će srediti spuštanje po užetu kao što je to radio Ezio sa hookbladeom kad ono izvadi Connor tomahawk i uhvati se za uže, al ovaj što igra je malo reći retardiran, crko je jedno 10-15 puta lol